Reggeli Rituálé 2021-03-01-én

MOTTÓ: TISZTÁN ÉRZÉKELÉS
 
Elsőként „TISZTÁN LÁTÁS”-t akartam írni, de mivel úgy a LÁTÁS mint a HALLÁS az „ÉRZÉKELÉS” gyűjtőfogalma alá tartozik, ezért inkább a tágabb fogalmat választottam, hisz minkettőről szó lesz.
Ma egyébként megint minden EGY, azaz EGY IRÁNYba mutat: az asztrokockák SATANÁT és a BAK jelét küldték, mely pozíció a „Teremburán” teljesen „véletlenül”, pontosan így is áll!!
Ha pedig a kockákban egy az egyben megjelenik a „FENT”, akkor abban bizony ERŐS üzenet van!
Satana ma délelőtt a HOLDDAL alkot egy KIEMELŐ, azaz trigonális fényszöget, összekapcsolva a BAK és a SZŰZ csillagképek üzenetét, tehát ma, a délelőtti órákban találkozhatunk elsősorban a RÁÉRZÉS és MEGÉRTÉS témájával.
A Hold a Szűz LÁBÁNÁL halad, tehát a továbblépés, a haladás, a felismerés, a kiemelkedés kap hangsúlyt, igen, épp a LÁTÁS, a BÖLCSESSÉG terén!.
A továbblépést, a kiemelkedést erősíti még az asztrokockák 3-as háza, mely „véletlenül” épp összecseng a mai nap dátumával:
3 és 1.
Tanulás, harmonizálás egy ÚJ ÉN érdekében. Amiből tovább lehet építkezni.
Ilyenkor szoktam kérdezni: nos, van még kérdés??
 
Nos, én ezt az ÖSSZECSENGÉST, ennek LE-HOZATALÁT tekintem VALÓDI RITUÁLÉNAK, valódi „MÁGIÁNAK”!
Azt, amikor TÉNYLEGESEN ÖSSZEREZGÜNK a kozmikus üzenettel, RÁÉRZÜNK, és tenMAG-unkban HARMONIZÁLJUK az ÉTER rezgéseit, összekötve bennünk a FENTET a LENTTEL .
Amikor megHALLjuk a„csengetést”, HANG-ot, ami JELEZ, ami JELT AD, ami érzékeltet, ami megHALLAT és megLÁTTAT azért, hogy legyünk JELEN a JELEKnek a JELENBEN.
Hogy legyünk LÁTÓK és HALLÓK saját MAG-unk érdekében, hogy LÁSSUK és HALLJUk, hogy saját MAG-unknak MI a dolga?
Hogy hogyan NYÍLVÁNULJUNK meg összhangban a kozmosszal, mely amúgy is megnyilvánul bennünk és általunk..
 
Értjük?
Érezzük?
 
Értjük és érezzük micsoda különbség van EME „MÁGIA” és a MANPULATÍV MÁGIA között ?
Miről szól az egyik – és miről a másik?
És hogy hol vagyok ÉN az egyikben és hol a másikban?
 
Az okkultizmust régóta űzik, ezer évekre tehető a praktikák eredete. De az okkult praxisból PONTOSAN AZ A LÉNYEG veszett el, ami az összehangolódás, az önátadás lényege.
Az okkult praxisban manipulatív mágia.
Ebben IS át kell adni magunkat, meg kell nyílni, igen.
Csakhogy nem mindegy, hogy egy LÁTSZATVILÁGNAK nyílok meg, bezárva maradva a Fény dimenziójában, vagy azon túlemelkedve a KOZMIKUS TISZTASÁGGAL kapcsolódom! A TELJESSÉGGEL, a VILÁGOSSÁGGAL!
 
Ehhez viszont NEM KELLENEK mágikus és okkult praktikák!!
 
Ahogy nem kellenek tudatmódosító szerek SEM!
 
A különbséget egyetlen egy módon lehet PONTOSAN érzékelni: a SZÍVKAPUN keresztül.
Ezért tanította már Jézus is, ezért van újra leírva a Kék vér könyvekben, hogy EGYETLEN ÚT van a felül-és kiemelkedésben: a KOZMIKUS SZÍV ÉRZÉKELÉSE.
Ami fizikális szinten gyomortájékon „üzemel”.
Ott érezzük meg a tisztátalanságot, de az igazat is.
Leírni nagyon nehéz, elmagyarázni ugyancsak – viszont aki egyszer is TUDATOSSÁ VÁLT az ÉRZETRE, onnantól már egyenes úton halad tovább a kifinomultság irányába. És ahogy halad ezen az úton, egyre élesebben képes meglátni, ki az, aki ELMÉBŐL spirituális, és ki az, aki ÉRZÉKELI a világot és annak működését.
Óriási a külünbség.
 
Ehhez KAPja az ember a beavatásokat és NEM KIPROVOKÁLJA!
 
A rovar-bogár analógia mentén aki érzékel, az LÁTJA és ÉRTI is az ELME szintjén működőket.
Aki viszont még elmeszinten működik, KÉP-TELEN megérteni és elfogadni azt, aki ÉRZÉKELÉSEIVEL LÁT és HALL. Mert elmével sokminent meg lehet érteni – de csakis egy szintig. Onnantól MÁS SZER-V-ek kapcsolnak be, más a működés, más a rezgés...
Aki ebben a kapuban megáll, SOHA nem fogja megérteni azt, aki a FOGAS ágain tovább lépett. A viták aztán természetesen mindig ebből erednek, teljesen feleslegesen..(hmm.. 9.19 van – megint tökéletesen tükör...)
 
Jómagam is belefutottam ebbe a helyzetbe már kora reggel, amikor elolvastam a tegnapi kommenteket. Tényleg gyakorolnom kell a türelmet, amikor kapom az „eligazításokat” olyanoktól, akik a felét SE értik meg annak, amiről beszélek. Vagy kapok numerológiai előadásokról szóló videokat, amikor már elmondtam: NEM ÉRTEK EGYET az előadó felfogásával. Mert ő pontosan a hétrétegű „öröklét” és okkultizmus mentén látja a dolgokat – én meg NEM!! De ettől függetlenül kapom az „oktatást” továbbra is.
 
Konklúzió?
 
Mivel napunk kísérő angyala GABRIEL, aki a „TÁPLÁLÁS” üzenetével érkezett, nem tudunk mit tenni, mint hallgatni rá. Kiket kell táplálni? A gyermekeket. Megválogatjuk, mivel etetjük gyermekeinket? De meg ám. Szóvá tesszük nekik, hogy mit érdemes fogyasztaniuk és mit nem? Bizony, igen.
Nos, akkor maradjunk ennyiben: tegyük szóvá nyugodtan, ha LÁTJUK, HALLJUK és ÉRZÉKELJÜK, mi az IGAZ, mi a HAMIS és segítsünk a „gyermekeknek” LÁTNI, HALLANI, hogy ők is ki tudják szűrni, mi az ami "ehető" és mi az, ami "megfekszi a gyomrot"...
A szívkaput...