Reggeli Rituálé 2021-02-27-én

MOTTÓ: KI-HOL-MIT-HOGYAN?
 
27-e van. A számok mágiájában a "szent szövetség". A dualitásból az EGY-be találás, mégpedig a legmagasabb dimenziókban...
A 2-esekkel berezeg a Hold... A 7-el a Neptun égi vize.. A MINDEN és az EGY.. Az EGYBEN LÉT a kettősségen túl...
A Neptun egyébként a Vízöntő és a Halak átfedésében épp a FEJBEN-LÉLEKBEN tisztulás lehetőségét kínálja minden MÚLTBÓL eredő gondolatot, érzelmet illetően. Ha ma ilyenekkel találkozunk, nincsenek véletlenek...
Ezenkívül épp most van TELIHOLD. Reggel 9-kor.
Bár tegnap este-éjszaka is csodás látványt nyújott a Hold és szerintem erősebb fényben is tündökölt, mint átlagosan. Talán ez volt a „tízmilliószoros” hatás? E földi kategorizálásokban semmit nem hiszek – mindazonáltal hiszem a HIT erejét, mely MINDENT más, magasabb dimenziókba képes repíteni és megvalósítani, de csakis az EGY_ÉN szintjén!
 
Ha már a HIT-nél tartunk.
Ahogy mindennek, a hitnek is megvannak a maga szintjei, kezdve a vakhittől egészen az átszellemült „tudom-hogy-tudom-mert-tudom” szintig. Ez utóbbi azonban nem kis ÉRZÉKELÉST kíván meg az embertől és felülemelkedést a KÉTSÉGEKEN, a kettéhasított tudaton, a begyöpösödött jó-rossz, fény-sötét viszonylatokon.
Megfigyelhető, hogy minden vitában azok a leghangosabbak, akik a bebetonozott vakhit szintjén élik életüket, szent és sérthetetlen minden, amit BEVETTEK, amit MEGETTEK MÁSOK asztaláról. Mivel az asztal mindig terítve van, elég csak eléje járulni – lásd pl a katolikus misék „áldozati asztalát”, ahol „kenyér és bor” színében Jézus teste mindig magunkhoz vehető, bár a bor, CSAK a pap jussa - , aminek a lényege, hogy TE NE AKARJ saját asztalt, saját étkekkel, saját kenyérrel és borral, mert akkor netán felfedezheted, hogy vannak MÁS ÍZEK, más aromák, más zamatok is! Ne legyen saját ÍZ ("IS"!!)-lésed, mert az elvisz az „EGY-ÉN”-ieskedés irányába, tehát „kilógsz a sorból”. Nem vagy karámtag...Aki pedig nem karámtag, az veszélyes LEHET! Nem az, de LEHET! Ezért a karámtagokat el kell ilyeszteni! 'Nehogymán' eszükbe jusson kinyitni a karám kapuját és kimenni! Még a végén nyitva felejtik és a többiek is kiáramolnak! Mi lesz akkor a karámmal???
Márpedig ha nincs karám, nincs kinek prédikálni, kenyeret és bort adni, amiért természetesen ELLENSZOLGÁLTATÁST VÁRUNK – azaz hűséget! Kéznyalást. De lehet talpnyalás is.
A karámok fenntartói mindig gondoskodnak arról, hogy HÍV-eik magukhoz HÍV-ják és elHITessék velük, mennyire jó dolguk van a karámban. Mert csak akkor nem fognak onnan kimenni. Nemhogy nem kimenni, de még csak akarni sem!

Nos, így működik MINDEN VALLÁS és minden IRÁNYÍTOTT ESZME, mégha nincs is vallási köntösbe öltöztetve. Mindegyiknek EGY a lényege: NE LÉGY EGY-ÉN. (Hmm, megint a magyar nyelv: LÉGY /L-EGY/LÉ-GY...) Tehát a gyök, a tömörítés, a LÉNYEG mindig megtalálható. De erre is RÁÉREZNI KELL először, hogy utána ÉSSZEL is megértsük! Viszont amit csak EGY-SZER-is megéreztünk és megértettünk, onnan már nincs visszaút. Már MÁS MINŐSÉGBEN rezgünk, élünk.
És ebben van a lényeg. A HOGYANban!
Lehetünk BÁRHOL, csinálhatunk BÁRMIT – egyedül rajtunk múlik, hogy mennyire, milyen MINŐSÉGBEN éljük meg és éljük ÁT a PILLANATOT. Azaz, mennyire vagyunk benne a JEL-enben. Mi a JELEN? A pillanat. Mi van a pillanatban? A MINDEN!!!
Tehát aha JELEN vagyok, veszem a JEL-eket, akkor ÉRZÉKELEM a pillanatban a MINDENT. Ergo: bárhol vagyok, ott vagyok jelen és ott vagyok JÓL!
Mindig mi döntjük el, hogy milyen HANGULATBAN vagyunk.
Ha erre rájövünk, akkor megintcsak nincs visszaút, mert már TUDJUK, hogy ez mivel jár: FELELŐSSÉGGEL.
Felelősségtudattal.
És épp ezt NEM AKARJÁK a karámlakók megélni.
Inkább a táplálás, a kész kaja, az ilyen-olyan bor, ami KÁBÍT, mint a SAJÁT MUNKÁVAL, saját elképzelés mentén előállított ÉL-ELEM és NEDŰ!

Ki vagyok?
HOL vagyok?
MIÉRT vagyok?
MIT teszek?
Ezek mind, egytől-egyik a HOGYAN-ban nyilvánulnak meg.

Azt mondják, a magyar nép NYILAS nép.
Mit csinál a Nyilas? NYILAZ. Azaz kilövi a nyilát.
De vaktában lövöldöz, vagy CÉLLAL? Evidens, hogy céllal.
Na de HOVA céloz a Nyilas?
A TEJÚT MAG-vába! Ha már MAG-népek vagyunk, akkor tudjuk a CÉLT, magát a MAG-ot ÉLET-re kelteni!
HOGYAN kell célozni és lőni ahhoz, hogy célba találjon az a nyílvessző?
Azaz MEGNYÍLVÁNULJON?

TISZTA GONDOLATTAL, ÉLES LÁTÁSSAL, LELKI NYUGALOMMAL ÉS MEGFELELŐ ERŐVEL!

Ma, Teliholdkor, a NAP és a HOLD „véletlenül” épp ezeket a MINŐSÉGEKET köti össze.
A TISZTA GONDOLATOKAT, a LÉLEK NYUGALMÁT és az ERŐT.
BENT. Ahhoz, hogy KINT is megNYÍLvánulni tudjon.

Első lépés lehet a karámból, hogy FELNÉZZÜNK a köldökről, a hasról – aztán ha sikerült „elkapni a pillanatot”, onnantól már csak haladni kell, lépésről lépésre...
Mai kísérőangyalunk URIEL, a „Ragyogó gondolatok” angyala.
Szerintem egy-ÉRT-elemű az üzenete....