Reggeli Rituálé 2021-02-23-án

MOTTÓ: AZ ÉLET VIRÁGA
 
Ma megint olyan nap érkezett, amikor nehéz összerakni, egy szálra felfűzve értelmezni az üzeneteket. Egyetlen közös dolgot tudtam felfedezni, mégpedig a FORMÁKon keresztül, ez pedig az ÉLET VIRÁGA.
Most döbbentem arra is rá – és pontosan az ILYEN rádöbbenésekre várok mindig, mert ezek lökik tovább az embert a tudás-tudatosság-változtatás útján -, hogy a PLÚTÓ szimbóluma is egy VIRÁG!!
A másik szimboluma pedig a KÖRBE FOGLALT FÉLHOLD!
Virág – Hold: mindkettő az ANYA-MINŐSÉG hordozója! Hoppá!!
Tehát megint lecsapva egy légy: ha a Plútó alapvető szimbóluma a virág, a másik a Hold, akkor hogyabogamáriszűzmáriába lehet a ROMBOLÓ ERŐ megtestesítője?? Akár SÍVA mint a romboló NŐ????
Mondjuk hasonló filozófia mentén, ahogyan az Élet CSÍRÁJÁBÓL MARS lett....
Vajon egy nőnek, egy papnőnek, egy anyának kipattanna-e a fejéből NORMÁL körülmények között hasonló gondolat? Hasonló analógia? Éva és Lilith kettéosztása? Az egyik felemelése, a másik letaposása? A „7 erény” meg a „7 főbűn” mentén??
KI vagy KIK találták ki ezeket a MEGOSZTÓ, SZÉT(H)HÚZÓ minősítéseket? A VAGY-VAGY világát? Vagy JÓ vagy, vagy ROSSZ? Glória vagy sarokbaállítás...
Minél jobban belemélyed az ember a miértek kutatásába, annál jobban ÉRZI és ÉRZÉKELI, hogy nagyon nem passzolnak ezek a kategorizálások, tanok. Melyek alapja egyértelműen a kabbala.
Nemrég hatalmasat nevettem saját csapdájukon: a kabbalisztikus „tudományba” csak 40 évüket betöltött FÉRFIAK nyerhetnek betekintést, a nők ki vannak zárva. Ugyanakkor nézzük csak meg a TAROT „FŐPAPNŐ” lapját, aki egyébként SATANA, a TÉR és IDŐ kapuőre, mit is tart a kezében? (Pl a RIDER Tarot-on). Hát nem a tórát?? Hupszi.... Egy „NŐTŐL” kapják a fő tanítást, amit aztán CSAK férfiak tehetnek magukévá??? (Ehhez tudni kell, hogy előszeretettel sajátítják ki magát a tarot-ot, leginkább annak "nagy arkánumát" a saját képükre, ideológiájukra levetítve.,,)
No, így és csak így lehet leleplezni a KIFORGATOTT tanításokat, az átmanipulált, feje tetejére állított ősi és TISZTA EREDET szellemiségének a kiforgatását. Ha LÁTUNK és KÉRDEZÜNK.
Pár éve a kollégám elhozta a kisunokáját Móvárra fagyizni. A fagyizó egyik fala velencei mintára volt festve. Ahogy a kislány kanalazta a fagyit és bámulta a festett házak ablakait, erkélyeit, egyszercsak megszólalt: itt lakik a boszorkány! Abban a pillanatban felkaptam a fejem, mert tudtam, hogy anyai nagyanyja, megszállott „ördögűzőként” manipulálja a kislányt (akkor volt 4 éves). Megkérdeztem tőle: tényleg? Honnan tudod? Meséld el nekem, milyen az a boszorkány? Hogyan néz ki? Milyen az arca? Milyen a szeme? Hogyan néz rád? Milyen a haja? Milyen a ruhája? Mit csinál épp?
A kislány elgondolkodott, hol rám nézett, hol a képre, aztán egyszercsak megszólalt: NINCS IS BOSZORKÁNY. NEM IS LÉTEZIK.
Pont. Bingo.
Később visszahallottam a nagyapjától, hogy a kislány „visszalőtt” az anyai nagyanyjának, amikor újra kezdte őt a boszorkányokkal riogatni. Nem volt többé hatalma felette! Sem befolyása.
Nekem ez a kis történet, ez az élmény tökéletesen megmutatta, hogyan lehet a manipuláció alól kilépni. KÉRDEZNI KELL! Mert a kérdésekkel – akár magunkban is – eljutunk a MIÉRTEKIG, a kis mozaikdarabok összerakásáig. Ahol valami nem áll össze, ott azonnal fennakadunk és elkezdünk keresni. És ez így jó.
A keresés mindig meghozza az eredményét, megmutatja, hogy a mozaikdarabok bizony egészen MÁS KÉPET fognak mutatni, ha JÓL rakjuk össze...
Mi az ÉLET VIRÁGA? Egyszer már volt szó róla a Rituálé keretein belül? A TULIPÁN. A LILIOM. Na meg a RÓZSA, az ezerszirmú LÓTUSZ. Ezek a szimbólumok mind-mind egy TUDATSZINTET jelölnek.
Ugyanakkor a TULIPÁN az a virág, aminek az elnevezésében megjelenik a LÉNy-ÉG, mert minden szimbolika igazából MAG-nyelven érthető meg. TÚL-I-PÁN. Napon túl van az Isten.
Vagy az IGE.. Ki áll a NAP (PAN) kapujában? BABBA MARIA.
Hol van a Földön a Napkapu? PAN-nonia? Bizony ITT, a KÁRPÁT-medencében. AHol a KAR TART. Tartja az EMLÉKEZETET.
Mit formáz a tulipán? A szülőcsatornát. A NŐT. Az ANA-t. Mi az ANA? Az ÉG.
Tehát minden EGY irányba mutat.
Nos, pont ez a gondolkodás hiányzik a dualitás hívőiben, akik de facto kijelentik: az élet mindig is ilyen volt, mindig is ilyen lesz. Hmmm... Azért elég bátrak, nem? „De facto” kijelentéseket tenni....
Mit jelez még az Élet Virága? Mi van benne? A BIBE. A MAG.
Mi van a Magban? Mag-a az ÉLET. Mely teljes és egész és minden kód, program KÉSZEN VAN benne.
(no, 10.44-et mutat az óra – megintcsak egy rábólintás)
Mit kínálhat nekünk hát a mai nap?
Mondjuk egy FELISMERÉST. Egy RÁÉBREDÉST. Egy újabb mozaikdarabkát a KÉP egészéhez.
ERŐT egy lépés megtételéhez. Bátorságot valaminek a kimondásához, mely már régóta bennünk van, csak az alkalmat vártuk. Egy DÖNTÉS meghozatalához.
Egy hírt, egy üzenetet, egy ötletet a VÁGYAINK beteljesítésének irányába. VÁGY-HIT-AKARAT-DÖNTÉS.
Legyünk e folyamat bármelyik állomásán, ma számíthatunk valamire ami tovább repít a következő stációhoz....
Kísérőangyalként GABRIEL áll ma mellénk, aki mint tudjuk, a „HÍRHOZÓ” hírében áll.
De nem elég a hír – halljuk is meg!
De nem elég meghallani: mozduljunk is rá!
És akkor kinyílik majd bennünk az ÉLET VIRÁGA....