Reggeli Rituálé 2021-02-17-én

MOTTÓ: BELSŐ FORRÁS
 
Kérj és megadatik!
És amikor megadatik, rájössz, hogy nem történik más, mint hogy összekapcsolódsz tenmagad FORRÁSÁVAL, megélve az EGY-et, és rájössz, hogy csupán EMLÉKEZNED KELL!
Az emlékezés által felhozni mindazt, amire VÁGYSZ, mert arra vágysz, amire hivatott vagy!
Nos, ezt így tenmagam is megéltem: tegnap este kértem újabb tanítást, mert már vágyom a TOVÁBBra. Az ezzel járó érzetre. A "fent" rezgésére...
A tanítás, ami nem más, mint emlékezés, azonban SOHA NEM ÖNMAGÁÉRT VALÓ. Amit kap az ember, azért kapja, hogy adja tovább és ezzel az információval, erővel segítsen másoknak, hogy saját maguk is ráébredjenek a bennük szunnyadó erőforrásra.
 
„Ha megtanítod nekik az új világban is, hogy hogyan élesszék fel a lelküket, akkor az ÉLETET ADOD NEKIK.”
(Golenya Ágnes: Az Időn átnövő fa kötetéből).
 
Nos, „kérj és megadatik”. Igen. A válasz megérkezett. Nekem.
A saját „dógomat” illetően.
De ez MINDENKINEK és BÁRKINEK megérekzik, ugyanígy – csak tényleg nincs más teendője, mint „Résen lennie”, mert az útmutatás NEM ELVÁRT módon érkezik. Ahogy nekem sem.
Én például azt vártam el, hogy lefekvés után majd biztosan álomban, vagy a szokásos 3 órás tartományban fognak áramolni a gondolatok. Hát nem. Egészen másképp, mondhatni „ciceroi körúton” érkeztek. Mivel hallgattam a belső ösztönzésre, ezért célba is értem. Vagy inkább rám talált, amire vágytam.
 
A problémáink, kérdéseinkre várt válaszok legnagyobb akadálya az, hogy belénk rögzült ELVÁRÁSOK mentén várjuk őket. Elképzeljük, hogy majd így vagy úgy kapjuk meg, meditációban, vagy isteni ihlet formájában és csak ülünk és várunk és várunk.... és semmi nem történik. Miért? Mert nem kellene a MÓD-szerhez ragaszkodnunk.
Ez épp olyan, mint amikor a JELEN pillanatból akarjuk a JÖVŐT elképzelni. Vetítünk, drámát írunk: Shakespeare megirigyelhetné fantáziánk kiterjedését és gazdagságát. A dráma hatása alatt pedig azonnal fel is állítjuk saját korlátainkat, mert már kivetítjük, hogy mi miért nem lehetséges, mi miért nem tud majd megvalósulni, ki hogyan fog majd reagálni, viselkedni... stb... stb..
Ismerős?
Naná!!
Mindenkinél tetten érhető, aki például nálam köt ki a kérdéseivel....
És mindig el is mondom: NE a jelenből akard a jövőt determinálni!! Fogalmunk sincs MOST, hogy a vágyott CÉL IDEJÉBEN milyenek lesznek a KÖRÜLMÉNYEK! Kik fognak a színpadon állni és egyáltalán: milyen lesz a színpad??
A párom szokta itthon mondogatni a leányaimnak, amikor fantáziáltak egyetemi éveik alatt, hogy mi lesz,hogy lesz: A HÍDON AKKOR KELL ÁTKELNI, MIKOR ODAÉRÜNK.
Pont. Ennyi.
 
Legyenek CÉLJAINK, legyenek VÁGYAINK, melyek LEHOZZÁK a céljainkat – de a HOGYANT ne mi akarjuk meghatározni. Azt a „fentiek” sokkal jobban tudják, miként kell alakítani.
A mi egyetlen dolgunk a IO élethez, hogy EMLÉKEZZÜNK a FORRÁSRA.
Arra az ERŐRE, mely bennünk van! És működtessük!
Emlékezzünk arra, hogy TÖBBEK vagyunk, ahogy TÖBB a SÖTÉT A FÉNYNÉL, mert a Fény határos, véges, ráadásul a Sötétből ered. Tehát NE TAGADJUK MEG a forrást a FÉL-ELEMBŐL kiindulva, hanem egyesülve vele, éljük meg az EGÉSZET.
A FÉL-ELEM-ben csak fél szinten, fél rezgésben, fél sikerrel tudunk működni. És félig lesz a miénk az, amire vágyunk.
Viszont ha tudunk LÉLEKBEN egyesülni, FEL-REZEGNI, fel-TÖLTŐDNI, meg-és ÁTÉLNI, hogy MINDEN LEHETSÉGES, akkor nem fogunk beleveszni a hétköznapok embereinek lehúzó erőterébe.
A FORRÁS-ban lét (forrás és forrás... Értjük? Érezzük?) SZENVEDÉLYESSÉGET is jelent. Mert egy olyan minőségű erő, mint a forrásban lévő víz.
Ezért kérjük ma HANIEL arkangyalt, ha gyengének, vagy kevésnek éreznénk magunkat, hogy adjon erőt a FELÜLEMELKEDÉSHEZ!
Ahogy a gombóc is feljön a forrásban lévő vízben.
Haniel a HOLD, az ÉRZÉKELÉS angyala is.
A FORRÁShoz csak az ÉRZÉKELÉS által tudunk eljutni. Miért?
Mert a szemnek láthatatlan.
Viszont minden LÉNY-ÉG-es a láthatatlan tartomány része...
 
Ma a HOLD együtt áll URANA-val a „Teremburán”, a KOS csillagkép fejénél, TEREMTŐ fényszöget alkotva a BAK csillagképben haladó SATANA-val. Mit jelent ez?
Szó szerint azt, amiről a fentiekben szó volt.....