Javaslom elolvasni a videohoz a 23-i és mai Rituálét. Megtalálhatók a skorpio studio face oldalán és a weben.

F = igazság, őszinteség, hit, remény, szívélyesség, együttérzés, részvét, jóság, túlvilági támogatás....
Mit érnek a KÉK VÉR könyvek, ha nem éljük őket és hagyjuk, hogy a KÜLVILÁG maga alá temessen???

Most olvastam: "A KI-járat BE-felé van"... Kiegészítés 01.27-n ehhez a videohoz...

Skorpió Stúdió

Ezt most muszáj ide írnom a video alá: mindig tudtam, hogy O.V személye a jóslatok tekintetében egy VÍZ-VÁLASZTÓ, de hogy ez ennyire bejöjjön, nem gondoltam volna.
Most (01.27-n) kaptam egy olyan, eddig LÁTSZÓLAG normális(nak vélt) embertől egy levelet, melyet ide idéznék:
"..a magadfajta,felső közép osztályban szocializálódott cicabogár az anyagi biztonság hátterével-, elég időt szentelhetett volna a kiképzésnek... csakhogy: a zsigerből tóduló egó felesleget,már akkor sem tudtad alárendelni a szakszerűség elvének. HIBA VOLT! CSILLAGDÁS MIS-MÁS,ERŐLTETETT NYELVI BELEMAGYARÁZÁSOK, TÉMA LOPKODÁS,... még a vak is látja,h kiknek dolgozol..."
Nem folytatom, mert a továbbiak alapján elküldtem melegebb éghajlatra. (Ja, azon meg jót röhögtem, hogy szerinte "kivehetném a hajcsavarókat a hajamból" 😂, ami egyébként TERMÉSZETES GÖNDÖR és ami most, a regenerálódás alatt, az új fodrász keze munkájának köszönhetően visszaáll magától tenmaga formájába..)
No, mindezt azért írom le, mert ez az ember tenmagát SZUPER TESTBESZÉD OLVASÓNAK definiálja és látja. Ő MINDENT le tud venni.... Hát mit mondjak: O.V nevének kiejtése ezek szerint elég ahhoz, hogy mint Aladdin lámpása, kieressze magából a VALÓDI szellemet....Emigyen láthatóvá téve tenmaga valós milyenségét...
Tökéletes TÜKÖR, ahogy a COVID IS a hülyék kiszűrésére...