Reggeli Rituálé 2021-02-13-án

MOTTÓ: ALAPOK és FELSŐBBRENDŰSÉG 
 
Még mindig haladunk a „MAG”-hullámon tovább, csak, szokás szerint, megint egy kicsit más aspektusba helyezve.
Szó volt már a MAG ERŐRŐL, a MAG-US-i képességünkről, a „PÁROSÍTÁS”-ról, azaz az I-GÉN-nel, tenmagunk isteni részével való egyesülésünkről, a „MÉLYSÉGEK és MAGASSÁGOK” összekötéséről.
Ma e MAG-tudásnak az a része kerül előtérbe, azok az ÉRTÉKEK, MÉRTÉKEK, amelyekre alapozzuk az életünket.
Amelyek mozgatnak minket. Amely MÉRTÉK-től NEM térünk el – mert MAG-unkban hordozzuk őket és melyek a belső BÉKÉNK feltételei.
Melyek ezek az értékek?
Alapvetően a TISZTES-ség megnevezésével foglalhatók össze.
Mi a tisztesség?
Benne van a szóban: a tisztaság. A tisztelet. A tudás. Ami nem egyenlő a tanult okossággal.
Tanult embertársaink néha a legnagyobb tahók a társas viselkedés terén, mert egojuk végtelen, tudásuk pedig mélységes. Azaz annyira mélyen van, hogy még csak fénypont szinten sem látható... Ők azok, akik átgázolnak, leuralnak, senkire tekintettel nincsenek, legyen akár 6 diplomájuk is.
A TISZTASÁG mindig hozott anyag és nem tanulható. Legfeljebb csak tapasztalásból, amikor a saját tapintatlanság, érzéketlenség visszaszáll a saját fejre és érzékelteti érzet szintjén, hogy mit is művel másokkal...
Mondják, „úrnak születni kell”. Igen. Csak már megint NEM ÚGY, ahogy ez az idők során a nemesi ranghoz köttetett, mivel ebben már alaposan elferdített az eredeti lényeg.
Mi az hogy UR? EGY. Egytudat.
Aki "URI", abban működik az UR-ANA-i tudatosság, az a „felsőbbrendűség”, mely "felsőbb világok hozadéka". A szó legtisztább értelmében.
Ez a „FELSŐBB REND” egy TUDATSZINT. Egy kódoltság. Ami megjelenik a viszonyulásban, mind a másik emberhez, mind a világhoz. Értve ezalatt a természetet és annak minden ÉLŐ LÉNY-ét. Aki „FELSŐBB RENDŰ”, mindig tudja hol vannak a saját határai és a hol a MÁSIKÉ. Amit tiszteletben is tart. Nem vesz el, nem harcol, nem öl, nem támad, nincsenek kisebbségi érzései, mert tudja, hogy ilyen nincs. TISZTÁBAN van az értékrendekkel és a MÉRTÉK-REND-del. Ebből kifolyólag van MER-SZ-E is megcselekedni mindazt, amire elhivatott, mert a SZER-en jár. SZER-ÉN-csés.
Nem lehet befolyásolni, nem lehet félrvezetni, mert a TISZTASÁGA nem engedi. Épp e tisztaságból adódóan LÁT és ÁTLÁT minden FERDÍTÉSEN, ferde szándékon, ami természetesen kellemetlen annak, aki ferdíteni akar...
Ez ennyire egyszerűen EGY-SZER-ű.
Vagy túlságosan is ideális? Elérhetetlen?
NEM!!
A tisztaság alapvetően minden MAG-ban benne van – csak EMLÉKEZNI KELL!
Sokszor érezzük úgy, mintha egy hurrikánban lennénk. Mintha magatehetetlenül sodródnánk az eseményekkel, dobálnak minket a széllökések és azt se tudjuk kik vagyunk, hol vagyunk, mi is történik igazán?
Igenám, de MINDEN hurrikánnak, van egy MAGJA. Ahol TELJES NYUGALOM URALKODIK. Csend van.
Ugyanígy minden embernek van egy „csendmagja”, ahova vissza tud húzódni. Ahova el tud menekülni. Amikor a külvilág működésének hatására teljességgel kibillen a jóba, a tisztaságba, az erkölcsbe, az igazságba vetett hite és már saját maga is kész belemenni a kétes üzelmekbe, megalkudni, látszat értékekért „eladni a lelkét” – nos, ilyenkor kiált egyet a „Felsőbb Én” és valamilyen úton-módon emlékezteti az egot, hogy ÁLLJ MEG!
NE dőlj be a látszatnak! Vonulj vissza MAGADBA és légy csendben. Legalább egy kicsit, amíg az ÉRTÉKRENDed vissza nem áll az egyensúlyába. Amint megvan az egyensúly, abban a pillanatban helyreáll a harmonia és a harmoniával együtt visszatér a belső erő. A bizalom és a HIT!!
Épp tegnap mondtam valakinek:
„ne hinni szeressél – hanem higgy abban amit szeretnél!”
Ha HISZÜNK abban, amit szeretnénk, akkkor a „SZEREN” vagyunk, megvan bennünk a vágy, működik a teremtő SZER-ELEM, a MÁGIA – és nem is tudunk már mással, a külvilág lármájával foglalkozni...ami amúgy is megy a maga útján..
Napunk kísérő angyala RAGUEL, az ISTENI REND üzenetét hozta.
Mi az isteni rend? Az, hogy bármi is legyen a KÜL-világban, az egy bizonyos REND alapján történik és zajlik.
Hol a fókuszunk? A történéseken – vagy azok ránk gyakorolt KIHATÁSAIN?
FÉLÜNK vagy HISZÜNK? Ebben áll a szabad döntésünk....
(13-án 10-13. kor )