Reggeli rituálé 2021-02-14-én

MOTTÓ: ÁTÍRÓDÁS

Mi történik, amikor átírnak valamit a nevünkre? A TULAJDONUNKk válik. A miénk lesz.
TÚL-lépünk egy határt a MÁSIK és az ÉN között.
Nos, ugyanígy van a tudással is. Akkor lesz egy felismerés, egy tanult valami a miénk, ha egyrészt MEG-tanultuk, másrészt ez a megtanult dolog ÁTÍRÓDOTT belénk! Mondhatni „zsigerivé” vált. A RÉSZÜNK lett.
Az életre való tudatosság terén ezért szoktam mantrázni: nem elég a Kék vér könyveket elolvasni.
Egy egyszeri olvasás arra elegendő, hogy felismerjük a homlokunkra csapva, hogy dejó!!- nem én vagyok egyedül hülye, van olyan is, aki ezt még le is írja!! És repkedünk a megkönnyebbüléstől, hogy olyat olvasunk, ami BENNÜNK van, mintha belőlünk írták volna ki!
DE!
Ha nem izmosítjuk ezt a tudást, nem EMLÉKEZTETJÜK magunkat folyamatosan, akkor a hétköznapok bedarálnak. Nem kicsit – nagyon. Pedig épp a hétköznapok elmemanipulációi miatt KELLENE leginkább odafigyelnünk arra, hogy EMLÉKEZZÜNK, hogy ELLENSÚLYT tudjunk tartani, tenmagunk érdekében.

Mindez a kommentekben tökéletesen nyomon követhető. Ki az, akit beszippanat a külvilág és NEM KAPCSOL, hogy NEM OTT VAN A LÉNYEG - hanem saját magunk VISZONYULÁSÁBAN, azaz TUDATOSSÁGÁBAN, hogy ÉN hogyan reagálok a külvilágban zajló eseményekre.
Látom és értem a folyamatot és az összefüggéseket – tehát NEM LESZ RÁM HATÁSSAL -, vagy nem értem, nem érzékelem, tehát BEDARÁL!!
Ez ennyire egyszerű.
Ahhoz, hogy NE tudjon bedarálni, bizony NAPI frissítésre van szükség – ahogy a szoftverek is frissítik magukat.
A gondolatainkért, érzelmeinkért MI VAGYUNK A FELELŐSEK!! Mi teremtjük őket – tehát mi tudjuk irányítani is őket. Sokszor elmondom: a KAPCSOLÓ BENNÜNK VAN! Mi döntünk, mibe megyünk bele. Mennyire engedjük bele magunkat egy helyzetbe. Na, ez az IGAZI URALÁS! Ez nem könnyű. Ez folyamatos FELELŐSSÉGTUDATOT igényel, azaz annak a tudatosságát, hogy az én létemért, az én állapotomért kizárólag és egyes egyedül csak én vagyok FELELŐS!!
De idáig is el kell tudni jutni. Elég egyszer – aztán utána már csak EMLÉKEZNI KELL. No meg gyakorolni...

A mai napon, a MERKÚR és a JUPITER együttállása által a BAK és a VÍZÖNTŐ, valamint a PEGAZUS csillagképek tengelyén a mélyen bennünk lévő, csak elfelejtett igazságok, felismerések jöhetnek a felszínre, melyek mint faltörő kos, áttörnek korlátokat, falakat, melynek hozadékaként „összeáll bennünk a kép”, ami élesen belénk is vésődik, ÁTÍRÓDIK, azaz többé már ki nem törölhető. Immár a részünkké válik. Ezután már minden megnyilvánulásunkra, cselekedetünkre ki fog hatni.

Mindez megtörténhet kicsiben és megtörténhet nagyban is.
Mi az a „kicsiben”? Például egy megoldatlan matekpélda. Egy ujjgyakorlat a zongorán, amire nem állt rá valamiért a kezünk. Egy bennünk pulzáló döntésképtelenség, hogy erre vagy arra, de leginkább miért legyen az erre vagy arra? Miért döntesek így – és miért úgy? Melyik a jobb? Lehet, hogy egyik sem jobb a másiknál, de ma kaphatok egy ÉRTELMEZÉST, hogy miért legyen az egyik...


„Nagyban” pedig filozófiai kérdésekben íródhatnak át bennünk szimbolikák, bölcseletek –  péládul a Kék könyvekből..
Nekem ma a Kék vér III az elején nyílt ki, a „Telepinu”- „Tulipán” résznél. Megint ÁTÍRÓDOTT egy szint, a TUL-I-PAN vonatkozásában, hogy tényleg csak MAGARUL lehet a kozmoszt megérteni, és abban a FÉNY dimenziójának a lényegét, saját működésünket.
TUL= TÚL.
I = ISTEN
PAN = NAP (erről részletesen a Perun innen és túl-ban lehet olvasni, Pannónia vonatkozásában)
Tehát? A NAPON TÚL VAN AZ ISTEN! Aki kicsoda? TELE-PI-NU = TELJESSÉG VIZE A NŐ.
Azaz ISTENANYA. Boldogasszony.
Babba MÁRia szobra például tökéletes és magyarul érthető szimbolum minderre vonatkozóan.
Miért? A szobor FEHÉR. A fehér az aranyon túli integrált teljesség.
Miben áll Babba Mária? ARANY AU-RÁBAN. (Arany = au. RA=fény, Nap).
Mi ez az arany aura? A NAP-KAPU.
Tehát KI az összekötő a NAPON TÚLI VILÁGGAL? BOLDOGASSZONY.
Ki van a KAR-jában? A GYERMEK. Ki a gyermek (nem is fiú és nem is lány)?
Az EMBER.
Hogyan születik az ember? Anyától. A TELE-PI-NU-tól és által.
Tehát KI és MILYEN a TELJES ISTENMINŐSÉG? ANYAI. ŐS-MA-MA-i.
Mert a MA = M-indenség A-nyja ami a M-indenség A-karata, mert csak az A-KAR- által tud megnyilvánulni, hisz a KAR az, amit TART. (Ezért van az ANYA KAR-ján a GYERMEK).
MI pedig a MI-ND vagyunk. Egyek és mégis MIND. Mint a csepp és a tenger.

Érthető? Érezhető?
De MIÉRT FONTOS EZ?
Azért, mert a mindennapok, a hétköznapok, a bedaráló energiaminőségek a HYM-ségi, egypólusú, harcias, leuraló, kizsigerelő, kifosztó SZELLEMISÉG mentén működik. Egypólusú lévén NINCS benne harmonia. Nincs benne egyensúly. Ha viszont MI ten-MAG-unkban TUDJUK, hogy MI az eredet, MI a harmonia, akkor mindezt meg is tudjuk TEREMTENI, VALÓ-sítani magunkban. Mert mi az ami VALÓ? Az, ami VALÓSÁGOS. Mi valóságos? Ami BENNÜNK van – és NEM KINT.
Minden látszat ellenére...

Ezért FONTOS, hogy EMLÉKEZZÜNK minden nap arra, KIK vagyunk VALÓJÁBAN, milyen világnak vagyunk a részei valójában. Ha emlékezünk, akkor ERŐNK birtokában vagyunk, akkor ÉRTJÜK a LÉT mibenÉT-ét, tehát NEM FOGják a hétköznapok manipulációi SEM az elménket, SEM a lelkünket bedarálni.
Ez lehet egy valódi ÁTÍRÓDÁS, mert minden átíródás felér egy ÚJJÁSZÜLETÉSSEL.