Reggeli Rituálé 2021-02-11-én

MOTTÓ: MAG-ÁSZ-TOSSÁG
 
Ma egyenesen halad tovább a tegnapi „magos”, mágusi hullám, csak már más hangoltságban, ahogy az lenni szokott..
Tegnap az ERŐ kapott HANG-súlyt (mondjuk, most is pulzál), de mára már inkább az ÉRZELMEK szintjén rezegtet át bennünket, összekötve mélységeket és magasságokat, mindezt úgy, hogy közben a MEGÉRTÉS is megérkezik, olyan témában, amire eddig választ kerestünk.
Természetesen mindez engem is végigjárt, mondhatni, nem kicsit, nagyon.
Pár nappal ezelőtt a Tavaszpont és a HALAK csillagkép miértjén és hátterén gondolkodtam, éreztem, hogy „van itt valami, amit még nem látok”.. Az érzet megvolt, de maga a gondolat, a felismerés még nem jött át. Nos, mára megérkezett. Úgy, hogy előtte egy fantasztikusan MÉLYséges EGY-ÉLMÉNY járt át és „fogott össze”. Tehát, mélységek és magasságok összeköttettek....
Lelki mélységek – szellemi magasságokkal...
 
Ma a „Teremburán” a VÉNUSZ és a JUPITER kerülnek „szorosan egymás mellé” a BAK és a VÍZÖNTŐ csillagképek átfedése előtt. Mondhatni, ez így a SZERENCSE TÖKÉLETES MEGTESTESÜLÉSE – ha lenne „szerencse”. Ezt a témát néhány nappal ezelőtt kiveséztük... De okés, legyen „szerencse”.
Úgyis megdolgoztunk érte.
 
Nos, ez a konstelláció hajaz arra a pár héttel ezelőtt érkezett jupiteri üzenetre, miszerint:
„Mostantól minden jószándékú ember életet IO-ra fordul”.
A BAK ugyanis a MEGTETT, megélt tapasztalatok jelölője, a VÍZÖNTŐ MÚLTBÓL ömlő vize pedig e múlt MEGTISZTULÁSának és áttranszformálásának a lehetőségét kínálja. Ráadásul ma ÜRES HOLD van, ezért mindezt elsősorban a LÉLEK MÉLYÉN tudjuk megélni.
Most el tudjuk mindazt engedni, ami szorít, bánt, kínoz és TISZTÁRA tudjuk mosni. Hol?
A lélek mélyén.
Mik lehetnek ezek?
 
Önértékelési problémák. Viszonyulási problémák magunkhoz és másokhoz. Egy adott személyhez, vagy az egész külvilághoz.
Nyitott kérdések, MIÉRT-ek, amelyekre eddig nem leltünk választ. Tipikusan olyanok, mint pl. „ezt most miért kaptam”? Legyen ez egy élethelyzet, egy veszteség, rosszindulat, támadás.
Miért kell alacsony szintű, ostoba emberek nemtörődömségével megküzdenem? Vagy épp rosszindulatával?
Hogyan jönnek ahhoz mások, hogy arcátlanul kivegyenek a zsebemből X összeget?
Hogyan jönnek ahhoz, hogy bemószeroljanak a főnöknél, amikor azt sem tudják, hogy mi miért van, mi az adott feladat?
Hogyan jön a másik ahhoz, hogy leordítson, hogy helyreigazítson, amikor se tudója, se látója semminek?...stb..stb...
Ezek a mindennapi élet kisebb-nagyobb ÉRZELMI borzolatai, melyekkel, intenzitásuktól függően, nehezen birkózunk meg.
És keressük a válaszokat – leginkább az aljas motivációkra.
 
Mint már tudjuk, akár lózung szinten is, hogy minden ilyen helyzetben van egy jó adag tanítás.
Miért? Mert a kibillenésünk által óhatatlanul elkezdünk folglalkozni a helyzettel, a másik emberrel, annak indítékaival, és akarva-akaratlanul bepillantást nyerünk a jellemébe, működésébe.
A végén még meg is értjük, miért olyan, amilyen. Ez persze NEM jelenti azt, hogy el is kell tűrnünk és hogy ne kellene megreguláznunk – de már ki tudjuk a helyzetből venni az érzelmi vonalat. És ez IO!
Tehát ma megélhetünk nagyon szépséges, EGY-élménybe emelő lelki állapotokat, ráérezhetünk tanítások magvára, lényegére, megérthetünk e lelki élmény által emberi, metafizikai összefüggéseket is.
 
Ma érdemes „varázsos” filmeket nézni, vagy ilyen könyveket olvasni, lélekemelő muzsikát hallgatni.
Amikor „elkap a pillanat”, akkor menjünk bele, éljük át a legmélyéig, amennyire csak képesek vagyunk. És közben figyeljük az érkező bevillanást és azt az ERŐT, ami az ihletett pillanatban átjár bennünket.
Meg fogjuk látni, mennyi ránk ragadt madzagot leszünk képesek szinte egyszerre lerántani, milyen szinten felszabadul a lelkünk – mely felszabadulás aztán a „való világban” is „megteremti” majd azt az eredményt, amit "szerencsének" hívunk.
Ezek lesznek a hirtelen megoldást hozó szerencsés fordulatok....
Ma RAFAEL arkangyal áll mellén- mögénk a maga gyógyító energiájával, hisz minden megszabadulás, múltból eredő lelki teher felismerése és annak letétele nem más, mint valódi kigyógyulás!
 
A kigyógyulás révén pedig szó szerint ÁSZA leszünk TEN-MAG-unk képességeinek, azok megnyivánításának...