Rggeli Rituálé 2021-02-06-án

MOTTÓ: PLÚTÓ
 
Érdekes módon, a Plútó teljesen „magányosan, úgymond csendben ácsorog” a „Teremburán”, nincs per pillanat egyetlen bolygóval sem fényszögkapcsolata - ugyanakkor állandóan megmutatja magát.
Hol?
Az ÉRZÉKELÉSEKBEN - és a többi "ész"-közben..
Az elmúlt napokban szinte minden „állapotfelmérésnél” megjelent az asztrokockákban, minden kérdező életében bejelezte a küszöbön álló gyökeres fordulatot - teljesen pozitív értelmezésben.
Ahogy most is.
Ezért szeretem a napi tranzit horoszkópokon túlmenően a többi „ész-köz” lekérdezését, mert mindig megmutatják a szemnek NEM LÁTHATÓ hatásokat. Azokat, melyek „csendben” a háttérben dolgoznak és amik CSAKIS az ÉRZÉKELÉS által „jönnek le”.
Ezáltal egészen MÁS dolgokat árulnak el, mint ami a felszínen látható...mint például a tranzik horoszkópban.
De nézzük, miért jelez be mostanság a Plútó?
Ki is tulajdonképpen a Plútó?
Naprendszerünk legkisebb és legtávolabbi bolygója, akinek az ismerete meglehetősen újkori. Ettől természetesen mindig is ott volt ahol – és természetesen járta a maga útját, csak nem volt látható.
A Plútó pici de erős bolygó. Pályamozgása teljesen eltér a Naprendszer többi bolygójának a mozgásától, ő „keresztbe” megy, átszeli a pályákat. Mondhatni, olyan, mint a Szíriusz rendszeren belül a Nibiru: mindig „hírvivő”, tehát a VÁLTOZÁSOK generálója.
Az, hogy miért társítják hozzá a drámákat, forradalmakat, háborúkat – nos ez pontosan annak az egypólusú, hymségi kibillent erőtérnek a definíciója, mely Satanából is „apát” faragott a horoszkópokban, sőt, egy „szigorú, BAJOKAT, BETEGSÉGEKET JELÖLŐ szaturnuszt”!!! Idiotizmus a köbön!! Csak az a baj, hogy ez az ideológia még mindig szabadon garázdálkodik, „hála” mindazoknak, akik gondolkodás és ÉRZÉKELÉS HIÁNYÁBAN fenntartják ezt a rendszert!
Egyetlen változáshoz SEM KELLE-NE háború, sem forradalom, ha az emberek ÉRZÉKELNÉK az IDŐBEN érkező jeleket!
Gyereknevelésnél sem a "makarenkóival" indítunk. ELőször szép szóval intünk, majd hangosabbal, majd egy erősebb kézszorítással.. és csak az utolsó az a bizonyos makarenkói....
Mivel a Plútó Naprendszerünk „külsőse”, mondhatni ő az, aki a „legtávolabbi”, vagy „legfelsőbb” világokkal a kapcsolatot tartja. Hozza-viszi az információkat, híreket.
Ő a VÁLTOZÁS jelölője.
Amikor megjelenik, akkor tudhatjuk: IDEJE van a váltásnak. Mégpedig MINDIG REGENERÁCIÓ CÉLJÁBÓL!
Az „okosok” a Plútóhoz kötik a rákot és bizony vannak olyan asztrológusok, akik sok embert mérgeztek már meg ezzel az „okossággal” és kergették őket a félelem zsákutcájába, beléjük kódolva szó szerint e ráolvasással, mint programozással a betegséget! Nos, ha valami, akkor EZ tényleg a FEKETE MÁGIA birodalmába tartozik! De szerencsére, minden ilyen tevékenység visszaszáll a kiagyalójára, hogy aztán majd valódi plútói módon szembesüljön tettének következményeivel!
Nem tudom sajnálni az ilyet..
Ugyanakkor az is igaz, hogy amikor valaki rákos lesz, akkor bizony eljutott a TELJES VÁLTOZÁS SZÜKSÉGSZERŰSÉGÉNEK a mélypontjára. Miért? Mert nem volt addig hajlandó VÁLTOZTATNI! Nem vette a jeleket, nem lépett, nem módosított, nem váltott. Most majd kénytelen lesz....
A „drámai erejű” változások mindig akkor történnek, amikor nem vagyunk hajlandók látni és hallani, amikor a jeleket elhessegetjük, lesöpörjük és ignoráljuk. Tehetjük egy darabig – de csak egy darabig. Aztán jön a KO.
Ez így van az EGY-ÉN életében – és így van a külvilágban is.
A 2020-as évben jelentős szerepet kapott és jelentős ERŐT is hozott a Plútó a belső-külső változáshoz, a Jupiter és Satana együttállása mellé, melynek üzenete az volt, hogy "MOST ELJÖTT AZ IGAZSÁG IDEJE".
Aki „vette az adást” és élt azzal az egyszeri lehetőséggel, hogy földi létben le lehet tenni kötőfékeket, karmikus kapcsolatokat és szó szerint LEHETŐSÉG VAN tiszta lapot nyitni – nos, nekik most sorra jönnek már a megtérülések.
Akik nem tették, ők róják tovább köreiket.
A Plútó pulzálja szépen csendben a NYILAS üzeneteit, ami nem más, mint saját ISTEN-EMBER-mivoltunkra való RÁ-ÉBREDÉS.
Aki veszi az adást, a mostani „elsimult” időkben is, bármikor képes átalakulni. Felébredni. Felhangolódni. REGENERÁLÓDNI. Visszatalálni TEN-MAG-ához. MAG-erejéhez.
És élvezni is fogja ennek a hatását, ahogyan két hete megjött az üzenet:
„Innentől minden jóravaló ember sorsa jóra fordul”
Ok. De KI a jóravaló?
Aki KI-hozza MAG-ából és működteti a I-O-t!
Mi a IO?
A TÉR-be, a TEST-be, az ANYAG-ba „lehozott” I-GÉN, az IGE, az IGEN, az I-S-TEN energia, a TEN-MAG-ba le-KI-GYÓ-zó „I”, mely TISZTA, tehát TELJES.
Ez MAGA az IGAZ-ság. A TELJESSÉG. Mely EGY.
Ide betűznék azért egy röpke infot: egyre-másra jönnek a "TISZTA TEREMTŐVEL" kapcsolódó, természetesen HYMSÉGI próféták jövendőlései. Nos, ez is egy plútói megnyilvánulás: LELEPLEZI AZ EGOT!!!
A Plútó valóban a TISZTA KAPCSOLATRA EMLÉKEZTET...
Chamuel arkangyal pedig arra, hogy „tudod a dolgod”....
Én úgy érzem igen...
És TE?