Reggeli Rituálé 2021-01-27-én

MOTTÓ: „SZENT SZÖVETSÉG”
 
Hát, igen.... az ominózus bűvös 27-es....A „kettősség” Hold-minőségéből megtalálni a hetesség, a Neptuni Unio Mysticát, a bűvös EGGYÉ-OLVADÁST, mely túl emelkedik már a földi 6 almon...
Amikor két lélek összeolvad, mint a hexagramma, de igazából EGGYÉ válnak...
Amikor a szerelmet minősíti ez a szám - mert megjelenik vagy a találkozás napjában, vagy két születési dátum viszonylatában (pl 7 év korkülönbség), vagy a dátumokat számmisztikájában és kijön a 27-, akkor tudni lehet, hogy ez a kapcsolat mindenképp a magasabb dimenziókból eredő.
De a 27-es megjelenhet szülő-gyerek viszonylatában is. Vagy barátok között, akik nagyon jól megértik egymást és szinte lelki kiegészítői egymásnak. Vagy testvéreknél...
Egy biztos: ahol megjelenik a 27-es, ott biztosan van egy erős összecsengés, egy különleges összehangolódás, EGYségtudat. Egy magasabb szellemi megértés.
Miért mindez? Legalábbis számmisztikailag nézve?
Mert a 27 kiadja a 9-et.
 
Mondhatjuk, hogy a 18 vagy a 36 is kiadja – igen, valóban, de ezeknek a számkombinációknak teljesen MÁS az üzenete! Sem a 18-ban, sem a 36-ban nem jelenik meg a TÁRSAS viszonyulás!
Nos, amikor egy ilyen kapcsolódás belép egy működő házasságba, akkor NEM MEGCSALATÁSRÓL van szó, hanem KÖTELEZŐ MEGÉLÉSRŐL. Ez a tipikus esete annak, hogy „amit Isten egybekötött, ember szét ne válassza”.
 
Az „EMBER” – igen, így, idézőjelben -, évszázadokon, netán évezredeken keresztül rombolta, elfelejtve tenmaga eredetét, a földi, az anyagi hatalom érdekében, a befolyás, uralás és birtoklás okán, ezt az isteni kapcsolódást. Lehet csodálkozni a kapcsolatok teljes zűrzavarán??
A lelkiisemertfurdalásból eredő FELEJTÉS is egy karmikus teher, mert az „ember” nem akar szembenézni vétkével. Pedig el nem kerülheti...
Melyek ezek a vétkek?
Amikor a szülő „eladja” a gyermekét a vagyon miatt.
Amikor az egyik fél felismeri ugyan a másikat, de elengedi, nem követi a JELET és mást választ.
Amikor valaki nem tud várni és engedve az ösztöneinek beenged másvalakit az életébe.
Versengés, uralás, birtoklási vágy – tiszta szerelem nélkül.
Ösztönalapú kapcsolatok..és még lehetne sorolni...
Az ilyen félresiklások mindig „benyújtják a számlát”!
Előbb-utóbb, a kanyarok megtétele után, mindig összetalálkozik ami összetartozik.
Lehet, hogy még ugyanabban az életben, lehet, hogy a következőben. De a tisztázás el nem kerülhető!!
 
Sokszor azonban hiába tartoznak össze az eltévedt lelkek, az eltelt évek nyomot hagyva a feleken, létrehozva egy teljesen más MINŐSÉGet a megjelenésben, a külsőben, a mentalitásban, a szokásokban: a felismerés újra elúszhat. DE! Legalább maga a felismerés megnyitott egy DIMENZIÓKAPUT a két lélek számára tenmaga létének a tudatosodása, az ébredése útján.
Persze van olyan is, hogy lehet egy élő kapcsolat a találkozásból (lásd Golenya Ágnes történetét a Hollywoo, metaszerelem c. könyvében elmesélve..) – az ilyenek már a karmikus jutalom kategoriájába tartoznak.
Megeshet még az is, hogy a találkozás régi sebeket tép fel: az ilyenekben mindig TANÍTÁS van, ami a két ember viszonyát, vagy akár az egész család hozzáállását hivatott megváltoztatni. Ezekben általában a megbocsátás, az elengedés kapja a főszerepet.
Bármelyik is legyen: a mostani idők (már a tavalyi konstallációk óta), megnyitották a RENDEZÉS lehetőségét. Nagyon sokan találnak egymásra, szó szerint az EGY és a MÁS(A).
Lehet, hogy majd egy elkövetkezendő életben újra meg lehet élni fizikai síkon egy cserbenhagyás jóvátételét – de az is lehetséges, hogy ITT és MOST ELENGEDHETIK egymást az egymást felismerő lelkek.
Ugyanis lehetnek az ilyen kapcsolatok karmikus KÖTÉSEK is. Feleslegesen tett eskük madzagjai, melyek rángatnak. Amiket valamikor tettünk valakinek – de ezzel NEM A MÁSIKAT kötöttük meg, hanem saját magunkat!!
 
Tehát? Ahogy tavaly is írtam: EGYEDÜLÁLLÓ lehetőség nyílt meg az ilyen KÖTÉSEK LETÉTELÉRE és az EGY-ÉN felszabadulására.
„ELÉG VOLT”!
Mondjuk sokszor, amikor „megtelünk”. Amikor ki akarunk lépni és váltani akarunk. Teljesen mindegy, miről van szó, párkapcsolatról, munkahelyről, lakóhelyről, társadalmi viszonyokról, politikai nihillről....
Mit mond a magyar nyelv? EL-ÉG. Amiből elég, azzal mi történik? Elég. Felemésztődik. Hamuvá válik. Hátramarad a salak, ami KIÉGett már..
Mi a salak? Az a lerakódás, az a felesleges „trutyi”, amit felhalmoztunk magunkban.
Amikor SOK(K) lesz, akkor jön egy SOKK és „kirohanunk a világból”. Mert ELÉG volt.
Aztán, ami elégett az milyen? Az már VOLT! Azaz EL-MÚLT. Ami elmúlt, az pedig nem jön vissza soha már...
Soha nem ismétlődik meg semmi semmisem.
Valahogy mégis – de ugyanúgy sosem.
A „Valahogy mégis” egy analóg helyzet, amiben a feladat ugyanaz lesz, csak más körülmények között, más szereplőkkel és több segítővel. Ez a karmikus körök, ismétlődések magva. De ezek a karmikus körök NEM ÖRÖKKÉVALÓK – ahogy a spiritrotty mantrázza – az öröklét TELJESEN MÁS KATEGÓRIA!
Az lesz az a 9, ami már túl van a hetességen, ami átfordult SATANA 8-asán és kilépett a „Fény” kötelékéből, körforgásából. Megint elmondom: mindenki, aki FÉNYIMÁDÓ, az a TEREMTETT minőséget imádja és NEM A TEREMTŐT!
 
Mondhatni, ebből is ELÉG VOLT – mert ez a tudat tartja rabláncon, olyan igazi „szepesmária” módon a lelkületet, a tudatot és tartja a karma körforgásában a lelkeket. Mégpedig a dualitás ALSÓ SZINTJÉN, a HARC szellemiségében.
 
Ma a „Teremburán” mondhatni tapinthatóan szoros kapcsolatba lépett egymással a JUPITER és a NAP. Az IGAZSÁG, a HIT, és a KÖZPONTI VEZÉRLŐ ELV.
Emberi szinten: saját magunk ISTENI RÉSZE kaphat impulzusokat, felismeréseket a messianisztikus, azaz MEGVÁLTÓ gondolatiság mivoltában.
Felsimerhetjük a világ játszmázasait, azt, hogy miből elég most már; felismerhetjük saját szerepünket saját életünkben; felismerhetjük, nekünk magunknak MI DOLGUNK a világban – és azzal a „MÁSIKKAL", akivel dolgunk van....
Napunk kísérőangyala RAZIEL, a TISZTÁNLÁTÁS angyala...
Nincs is mit hozzátennem... 9.31-kor.