Reggeli Rituálé 2021-01-29-én

MOTTÓ: ISTENI SZIKRA
 
9.09-et mutat az óra, a rádióban Beethoven SORS szimfóniája szól, a számokban végighullámzik az 1-es energetikája, hisz a 29=11, de a 2-es is „kiteszi magát” – tehát ma megint egy MAGAS rezgésű napnak nézünk elébe, ahol megjelenik a „KAPCSOLAT” és az „ÚJ”.
„ÚJ”, mint újjászületés, újraértékelés, megújulás.
Ezt a megújulást mutatták a kockáimis: a KOS, az 5-ös ház és a Merkúr jelében, hisz mindhárom UGYANARRÓL szól:
a GYERMEKRŐL.
 
Mi a gyermek? Mit szimbolizál? Mindenképpen egy ÚJ ÉLETET, egy új minőség érkezését. Ha egy gyermek érkezik egy családba, ténylegesen MINDEN átalakul. MINDEN megújul.
MINDEN MÁS LESZ.
 
De sokszor nem kell fizikálisan egy gyermek a megújuláshoz, elég ehhez „szikrát kapni”...
Egy gyermek „léterjöttéhez” alapvetően mi kell? SZER-ELEM.
Mi a szerelem? Egy magasabb dimenzió frekvenciája, amit érzünk, élünk - és akár érthetünk is. Ez utóbbi sokakra nem jellemző, de tegyük fel...
Amikor valaki alkot, mit mondunk rá? IHLETETT állapotban van.
Amikor valaki rádöbben valamire, bevillan egy megoldás, mit mondunk rá? ISTENI SZIKRÁT KAPOTT.
Miből fogan meg egy gyermek? ISTENI SZIKRÁBÓL.
A tűz miből fakad? SZIKRÁBÓL.
Mi a szikra? GYÚJTÓERŐ....
 
Nos, ma minden és bármely életterületen „szikrát kaphatunk”. Megérkezhet egy ötlet, egy felismerés, egy rádöbbenés, mely által összeállnak mozaikok, eddigi megélések miértjére kaphatunk választ. Például a párkapcsolatok viszonylatában.
 
Ha már a 2-es szám is szerepet kap ma, akkor muszáj kitérnem a sorsszerű találkozásokra is.
Már tavaly írtam nagyon sokszor arról, hogy elindult a LÉLEKTÁRSI kapcsolatok rendeződése.
Amit az „ember” évszázadokon keresztül szétrombolt, az most ÚJRA össze akar találkozni, hogy „rendezzék a soraikat”. Ezek mind olyan kapcsolódások, melyek a MÁGNESES MEZŐNKBEN rögzítettek, ezért van az az érzés, hogy ISMERLEK! Fogalmam sincs, hogy honnan, de TUDOM, hogy KI vagy....
Éljünk bár házasságban, jól-rosszul működő kapcsolatban, ezek a találkozások nem sorolhatók az emberi törvények keretei közé. MEG KELL ŐKET ÉLNI. Nem felülírhatók. Természetesen nem jelenti azt, hogy fel kell rúgni az élő kapcsolatot, egyáltalán nem. Lehet persze az is, hogy a két egymásra talált fél végre meg is akarja élni az EGY-élményt, de szólhatnak ezek a kapcsolódások „simán” bizonyos tisztázásokról, emlékképek megértéséről, és már önmagában egy dimenzióugrásról. Egy FEL-és ÁT-HANG-olódásról. Ami a jelen idők alapvető célja...
Ez is egy MEG-ÚJ-ULÁS!!
Sőt! ÚJJÁ születés...(és most besípolt a fülem, 9.33-kor..
Szóval, na ....)
A kockák mellett egyébként a kártyáim is egyöntetűen a FORDULATOT jelzik: lezárás, megújulás.
Minden megújulás feltétele egy ajtócsukás. Elengedés. Befejezés. Egy „halál”.
Éééééés egy DÖNTÉS meghozatala!!
 
Sokszor hezitálunk magunkban, mert érezzük, hogy mi lenne a jó, látjuk a lehetőségeinket, de oly alacsony az önértékelésünk, hogy nem merjük megragadni a nekünk lenyújtott kezet.
Ahogy tegnap is említettem, az „ááááá...én...” kezdetű mondatokban.. Most érthető miért jött tegnap a TÜKÖR téma: a megújulás feltétele az önértékelés helyessége!!
Gondoljunk bele: ha BENNÜNK van az I-GÉN, az isteni gén, maga az isteni szikra, akkor „hogyan jövünk mi ahhoz”, hogy a kis földi egonkkal ALÁBECSÜLJÜK az ISTENT? Azt, aki BENNÜNK van????
Azért nem kevés pofátlanság kell ehhez!!
És gondoljunk abba is bele: kinek a hatására válunk ennyire „pofátlanná”??? Egy MÁSIK EGO-éra!! Egy másik olyan ego beledumálására, aki szintén megtagadta tenmaga isten-génjét!!!
Hát akkor, mi van??
Ha már beleng, nem is kicsi erővel a megÚJ-ulás lehetősége, az ISTENI SZIKRA megélése, elkapása, lángra lobbantásának esélye, azáltal, hogy FELISMERJÜK: nem csak porból vagyunk és porrá leszünk, akkor ÉLJÜNK IS VELE!! Most kap igazán fontos szerepet az ÉRZÉKELÉS!!
Bármilyen is az idő odakint, ma érdemes szippantanunk a friss levegőből, hogy általa felfrissüljünk, megújuljunk és a szabad ÉG alatt érezzük az ÉG akár égető, átégető, megújító erejét.
Hátha szikrát kapunk!