Reggeli Rituálé 2021-01-26-án

MOTTÓ: CSAK BÁTRAN!

Ma 8.08-kor ültem le először a géphez, hogy nekiüljek a Rituálénak, de aztán eltereltek.... majd másodszorra percre pontosan egy órával később, 9.08-kor. Ha akarnám, akkor se tudnám figyelmen kívül hagyni ezt a tényt, hisz annyira feltűnő.  Tehát, megint üzennek a számok.
Nézzük hát, mit is?
Mivel az ismétlődés a 8-ban van, tehát újra a HOL VOLT-HOL NEM volt áramlása leng be elénk.
Evilág-Túlvilág. Kapu.
Kihez köthető a KAPU és a 8-as szám? SATANA-hoz.
És ha már Satana, ma reggel egy kedves ismerős arról számolt be nekem, hogy mostanában 6-szögeket lát (ezt a képet fogom belinkelni), mely 6-szög pontosan a méhsejt formája, és mely 6-szöget a csillagászok is már régen megfigyelték SATANA „tetején” (Az alján meg a SZEM-et).
Ráadásul LILÁS színben.
Mi a koronacsakra színe? Lila.
Mi a méhsejt? Születés. Újjászületés.
Mi a 6-os szám jelentése? SZER-ELEM. Termékenység, teremtő, alkotó ERŐ. A két 3 egybeolvadása.
Szám alakjában ha egybeolvad a két 3, mit ad ki?
Pont egy 8-ast...Két fél egy Egész...
Mit jelképez SATANA? A HATÁRT. Két világ határát. ITT a TÉR és az IDŐ határát. OTT pedig a tudatosan rettegett sötétséget. Melyből épp a Téridő fakad. Ha „fakad”, akkor LESZ.
Azaz? MEGSZÜLETIK.
Mikor tud valami megjelenni a TEREM-ben? Amikor annak eljött az IDEJE.
Ez az IDEA-lis állapot a teremtésben, amikor az IDEA, a SZELLEM, az IGE, az I-GÉN TESTET, formát ölt, pont akkor, amikor „köll”...

A 6-os szám VÉNUSZ száma.
A 6-os térbeli megfelelője a 8-szög. Ami Satana száma.
„Császárnő” és „Főpapnő”.
ITT és OTT.
ITT, aHOL láthatóvá válik az OTT - aHOL pedig a szemnek nem látható világ van.
Ugyanakkor mégis, hisz a 3-ik szemmel, a KORONÁN kereszül mégiscsak...

Értjük, érezzük, micsoda EGY-ÉRT-elemű összefüggések válnak láthatóvá, ha csak egy kicsit is „RÉSEN” vagyunk?

A „Terembura” konstellációi közül magának Satanának a befolyása ugyan enyhülőben van, de analógiájában, a NAP-URANA-HOLD kapcsolódásában,  valamint a MERKÚR és URANA kvintil, mágikus szellemi fényszögében nagyon is megjelenik a MÁS-, a TÚL-VILÁG, a „holnemvolt” HANG-hulláma.
Mit jelent ez számunkra?

Azt, hogy ha tapinthatóan érezzük magunkban a MEGÚJULÁS, az újjászületés, az ÚJ irányok, tervek, célok, teremtő minőségek, érkező LEHETŐSÉGEK  energetikáját, akkor adjunk neki erőt is!!
A probléma ott szokott fellépni, amikor megvan bennünk a felbuzdulás, ÉREZZÜk és LÁTJUK, hogy mire VÁGYUNK, azt is érzékeljük, hogy mindez már KÉZZELFOGHATÓ közelségbe került – aztán egyszercsak telerottyantjuk a gatyát, leizzadunk, hogy hűha! Hogyan is fogom én ezt kivitelezni? Miként fogom én ezt megvalósítani? Mit fogok tenni???? Mit fogok mondani??
Megijedünk SAJÁT VÁGYUNK BETELJESÜLÉSÉTŐL!
Tipikus gondolatok:  Áááá.... úgysem lesz ebből semmi.... Ááááá... nem létezik, hogy engem szeressen az a másik...Ááááá...erre én képtelen vagyok..... Jaj, mit fog szólni az a másik??
Ismerős??

Mi volt a 24-i üzenet, amit be KELL vésnünk jó mélyen a tudatunkba??
NE F-ÉLJ, ÉLJ!!

Tegnap jött egy mondat, mint a villám, tipikus URANA-módon, egy beszélgetés közben, amikor spontánul kiszakadt belőlem a következő kijelentés és csak utólag kapkodtam a fejem, hogy miként MERHETEK, BÁTORKODHATOK (!!) ilyen kijelentéseket tenni:

„A JÓSZÁNDÉKÚ EMBEREKNEK INNENTŐL JÓRA FORDUL A SORSA”

Én is néztem ki a fejemből rendesen, de ÉREZTEM, hogy ezt mondatot most nem én mondtam.
Ez JÖTT.
Át is küldtem gyorsan néhány embernek, akiknél azonnal beugrott a gondolat, hogy NEKIK szükségük van rá. Miért? Nem tudom. Mondhatni, az „ődóguk”. De biztosan nem volt véletlen...
Egyébként pedig teljesen mindegy, milyen téren, milyen problémában, legyen szó jogi torturáról, válási hercehurcáról, költözésről, telek-vagy házvásárlásról, rossz szomszédságról, vagy rokoni, vérszívó kapcsolatról.... a spektrum lehet nagyon széles, azonban EGY a lényeg: aki EDDIG MINDENT megtett, ami tőle telhető, a TISZT-esség jegyében, TISZTA módon, annak MOSTANTÓl, ahogy írva vagyon, miszerint „jótett helyébe jót várj”  - most tényleg eljön a BETELJESEDÉS!
Egy feltétellel: LEGYEN MEG továbbra is a HIT, a MEGGYŐZŐDÉS, és a JÓSZÁNDÉK.
Éljünk a belső erőnkkel, használjuk is – most meg fog érkezni hozzá az a plusz erő, amire az átbillenéshez, a megújuláshoz már sokan vártak...

Napunk kísérőangyala ki is lehetne más, mint MIHÁLY, aki pontosan a belső tűzre, belső erőnkre, a bátorságunkra, IGAZ ÖNVALÓNKra emlékeztet minket. Ami nem más, mint tenmagunk isteni része...

Ne félj, élj!
És engedd, hogy menjen – és jöjjön, aminek jönnie kell....