Reggeli Rituálé 2021-01-24-én

MOTTÓ: „NE F-ÉLJ, ÉLJ!”
 
Ez a mottó érkezett nekem hajnalban 3.33-kor, ráadásul így, az „F” betűről leválasztva.
Természetesen no kecmec: kikecmergés, jegyzetelés...és minduntalan rácsodálkozás arra, hogy az üzenet megint micsoda TÖMÖR és LÉNYEGER törő!!
Már beszéltem és írtam is erről: aki csépli a szót és ragozza a semmit, arról azonnal levehetjük, hogy NEM BEVATOTT!!
Az elemzés egyébként mindig az ELME munkája, neki van szüksége arra, hogy szétcincálja azt, ami EGY-ben van – ahhoz, hogy majd aztán újra összerakja és rácsodálkozzon az „EGY”-re....
Ez egyébként egy tökéletes analógia arra nézve, hogy az ÉRZÉKELÉS mindig „EGY”, mindig EGYBEN veszi le az információt, az adást – majd ezután jön a TUDÁS a képbe: elkezdi a már meglévő információi alapján ELEM-ezni (hmm... ELEM-ELME... ), de mivel általában a meglévő tudás kevesebb az újonnan érkező ÉRZEThez képest, hajlamos gyorsan el is vetni, hogy ááááá, csak képzelődtem.
Az már egy fejlettebb tudatra vall, ha megtartja az érzékelés által érkezett információt és vár. Kivárja, amíg az elme számára is megérkezik egy visszacsatolás. Ami egyébként MINDIG megérkezik.. JELEK formájában...Csakhogy a jelek vétele és megértése megint csak az érzékelés területe...
Úgyhogy hihi... „helyben” vagyunk ...
Így van ez egyébként minden „elemző” tevékenységgel, legyen szó számokról, geometriákról, arcról, tenyérről, írásról. Amikor például megismerünk valakit, lejön egy KOMPLEX kép az illetőről, ÉRZET formájában. Utána a meglévő tudásunkkal (ha van) elkezdhetjük részekre szedni az arcot, a testbeszédet, a külső megjelenést, hogy MIÉRT ÉREZTÜK azt, amit. A végére ugyanoda fogunk jutni, ahonnak kiindultunk, mivel a konklúzió meg fog egyezni az első benyomással.
A másik: a számok és a geometriák csodája tökéletes „varázsvilág” az ELME számára. Ahhoz, hogy EMLÉKEZZEN, hogy MEGÉRTSE az Univerzum működését. Viszont annak, aki ÉRZI, ÉRZÉKELI az Univerzumot, annak minderre NINCS szüksége, mert TUDJA, hogy minden ábra, rajzolat, ENERGIAPÁLYA „EGY-SZER-űen VAN” és pont. Aki érzékeli a kozmikus energiák működését, az nem fog felülni sem 5G-nek, sem a műanyag állítólagos szigetelő képességének, és nem lesz semmiféle elektromos kütyü RABJA – ellenben tökéletesen tudja a maga hasznára ÉLVEZNI és használni mindezt.
Mit jelent, hogy „élvezni?” Azt, hogy tud vele ÉLNI.
Érezzük, értjük a kettő közötti különbséget?
 
A középszerű spitirualitás mondja mindig, hogy a műanyag ruhák például, vagy a műanyag ablakok NEM ENGEDIK ÁT a rezgéseket. Na, most gondolkodjunk egy kicsit. Betyár nagy baj lenne, ha ez valóban így is lenne!!! Mert CSAK BIZONYOS rezgéseket nem enged át. Na de mi van a kozmikus rezgésekkel? Azokat is megfogja a műanyag??? Na, ugye...
Egyébként meg mi az hogy MŰ-ANYAG? A múanyagot nem meglévő szerves-szervetlen anyagokból, molekulákból kreálják??
Nem a FÖLDÖN meglévő anyagokat használják hozzá fel?
Akkor mennyire MŰ a mű?
 
És ha MI TENMAGUNK fel tudjuk magunkat hangolni a kozmikus rezgésekre, ha ÉREZZÜK a világ működésének mibenlétét és ezt TUDATOSÍTJUK is magunkban, akkor mi hat mire??
 
Nem volt véletlen a tavalyi év KOZMIKUS konstellációira való állandó figyelem felhívásom. Hisz mi az életben az ALAPVETŐ fontosságú?? Mindig SAJÁT MAGUNK. TENMAGUNK. Mindig MI MAGUNK vagyunk az elsők. És NEM MÁSOK!! Ugyanis MÁS nem fog a mi életünkért felelősséget vállalni. Ő majd a sajátjáért lesz az. Mi meg a magunkéért. Mindig és mindenkor!!
Soha nem volt és nem lesz tömeges megváltás, azaz tudatosodás és „ébredés”. Mert a tömeg EGY-ÉN-ekből áll. És amíg az EGY darab ÉN tudata nem változik, addig nincs minek összeadódnia.
Természetesen a hatás-ellenhatás törvénye mindig érvényesül. Tudunk HAT-NI egymásra. Vagy EMELŐ vagy LEHÚZÓ MÓDON. Igen ám, de a döntés megintcsak kinél van, hogy beengedi-e magába az adott hatást?? Mindig az EGY-ÉN-ben!!
 
Tehát, „NE F-ÉLJ, ÉLJ!”
 
Napunk kísérő angyala ma CHAMUEL, a BÉKE, a SZERETET, az Együttérzés angyala.
HOL tudjuk a szeretet megélni? MAG-unkban. Hogyan tudjuk kiáramoltatni, átadni? MAG-unkból.
Ma megint az a KARDOK 4 lap érkezett, mint 21-én, az elnökválasztás után.
Tehát megint rajtunk áll a döntés: korlátot látunk magunk körül, ami megbénít minket – vagy azt a LEHETŐSÉGET, hogy MAG-unkban lehetünk, élve a szeretet, a béke, a nyugalom VILÁGÁT. Amit majd tudunk KI-FEL-é áramoltatni..
Mindig a BELSŐ VILÁG a legfontosabb világ...
A többi csak színpad....(10.10-kor...)