Reggeli Rituálé 2021-01-23-án

MOTTÓ: JÖVŐBE LÁTÁS
 
Jobban mondva LELKI FELKÉSZÜLÉS a jövőre...
De MI a jövő?
Magyar nyelv mágiája: JÖVŐ-MENŐ...Mi jön? Ami ÉRKEZIK. DE mi ÉR-kezik? Ami ide ÉR. Mi az ami IDE-ér? És „ÉR”? Az IDE-A. Mi az IDE-A, ami IDE A-T-ra jön? Az a LÁTOM-ás, amit azért LÁTOK, mert látható. És miért látható? Mert VAN. Mert ÉR valamit. Mert ÉR-TÉKE van! Ahogy tenmagamnak is. Mert LÉ-T-EZŐ VAGY-OK! És minden létező egy OK-ból, egy VÁGY-ból eredő. Ahogy a JÖVŐ is ami ÉRKEZIK egy VÁGY, mely láthatóvá válik. ITT. Az IDŐ jóvoltából a TÉRben, a TEREM-ben...
Értjük? Érezzük?
 
Mi a LÉ? FOLY-adék. Mit csinál a folyadék? A FOLYÓ szóból származóan FOLYIK. Na de MI az ami folyik? A VÍZ. A folyó=fluidum latinul. A fluidum pedig az ÉTERI VÍZ. Mi az éteri víz? Maga az ÉLET, a LÉT, a LÉ-lek!
Benne van a szóban: „LÉ”-lek! Poénkodhatnánk azon, hogy a LÉ ami LÉ-ket kapott és így kiesett egy lyukon át a terembe.... és miért ne??
Tehát minden itt van az orrunk előtt, csak érteni kell....BESZÉLŐ NYELV.
Értjük?
 
Mi még az ID-EA? Maga az ID-Ő!
Tehát?
Az IDŐBEN ott van az IDEA, ami már megVAN! SZELLEMBEN. Ezért a jövő nem más, mint ÉRKEZŐ IDŐ.
Amit mindig mondok: az IDŐ gyakorlatilag körbevesz minket, ahogy a TÉR-IDŐ egy „zárt” rendszer, ott van benne MINDEN, a múlt-jelen-jövő. EGY-SZER-RE.
EGY, mert MINDEN;
SZER- mert ISTENI REND szerinti
RE vagy RA – a FÉNYben láthatóvá váló.
Megint csak: MAGYAR nyelv mágiája....
Miért JÓ-solható meg a JÖVŐ? Pont a fentiek miatt: mert adott....
A miénk is. Meg a külvilágé is.
 
A JÖVŐ, érkező IDŐ mindig a IO-ból származó és a JAVunkat szolgáló.
Csak látjuk-e? Értjük-e?
 
Ha adott, azonban az idő és a jövő, akkor HOL a szabad akarat – mint örök kérdés?
 
A HOGYAN-ban. A MINŐSÉGben, a TUDATOSSÁGban, a VISZONYULÁSUNK megélésében.
 
Ma, a „Teremburán” pontos együttállásba került egymással a NAP és SATANA a BAK csillagkép FEJÉNÉL.
Mit szimbolizál nekünk a Nap? SAJÁT magunkat. Saját magunk „felsőbb vezérlő” elvét. Azt, ami irányít, ami vezet, amit követünk.
Mit szimbolizál Satana? (rossz nyelvek szerint szaturnusz)? Egy biztos: NEM AZ APÁT!!!! Ez „újkori” minősítés és kitaláció. Viszont annál inkább azt, hogy IDŐ VAN! Mivel Satana az IDŐ és a TÉR kapujának az őrzője. Neve egyiptomiul és magyarul érthetően: MA-ÁT. Tehát MINDIG Ő jelöli azt, hogy mikor minek jött el az ideje, a kapcsolódásai révén.
 
Minek jött el az ideje MOST?
 
A MEGFONTOLTSÁGNAK, a meggondoltságnak és annak az ÉRZÉKELÉSNEK, amire már a januári szíriuszi figyelmeztetés óta figyelnünk kell. Ami fejleszthető, élesíthető épp a KONCENTRÁLÁS és odafigyelés segedelmével, ami SATANA és a BAK sajátja.
 
A BAK a bölcsesség, a múltból eredő tapasztalati tudás jelölője.
Múlt – tehát megint az IDŐ!
Satana maga a „FŐPAPNŐ” – aki TUDJA az élet, a lét, a lélek működését, mert ÉRZI a felsőbb világok MŰKÖDÉSÉT. Mert BENNE van, tehát EGY-ütt rezeg vele. Hisz EGY.
Hogyan lehet ezt ÉREZNI? Pontosan a VÍZ, a FOLY-amatos JEL-ÉN-LÉT által.
Életünkben mindig VÍZ-VÁLASZ-tó egy érzelmi-érzékelési fordulat. A VÍZ VÁLASZT ad. Gondoljunk csak arra, hogy úszás, fürdés, zuhanyozás közben, vagy csak vízparton, vízcsobogást hallgatva, meditatít állapotva kerülve, mennyi válasz érkezik a kérdeiseinkre?
A VÍZ elválaszt, összeköt és el-EGY-ít....
Értjük? Érezzük?
 
Hogy miért fontos TUDNI, érteni a magyar nyelvünket?
A mai nappal olyan hatások, érzetek jöhetnek velünk „szembe”, azaz láthatunk meg a JÖVŐBŐL, vagy láthatunk bele a jövőbe, amelyekkel a közeljövőben dolgunk lesz.
Érezhető az elmúlt napok feszültsége után egyfajta elsimulás, mint amikor a felkorbácsolt tenger újra kisimul. Nyugalom van.
A felszínen is elült vihar..
Aki csak a felszínt látja és nem lát a mélybe, az el is hiszi azt, ami LÁTSZÓLAG van. Kérdés: mennyire KELL foglalkoznunk azzal, ami a felszínen zajlik – ha TUDJUK, hogy mi van a mélyben??
 
Amivel a következő időszakban érdemes foglalkoznunk, azok a megérzéseink, a megfigyeléseink, a meglátásaink.
Milyen JELEK érkeznek?
Számokban, formákban, színekben, hangokban, elejtett mondatokban, filmekben, olvasmányokban?
Nekem reggel a számok, a szakrális geometriai formák jöttek szembe. Nem győztem jegyzetelni, képeket menteni – és ez még csak a KEZDET. Döbbenetesen mély tudás rejlik a geometriák és a számok világában, meg is érzi az ember rögtön, mennyire kis pont a mindenségben és hogy a tudása milyen minimális...
DE!!!
A geometriák, a számok is FORMÁK. A tartalom megnyilvánulása a LÁTHATÓ világban.
A lényeg tehát megint csak a leolvasható MÖGÖTT van, aminek csakis akkor van ÉRTELME, ha ÉREZZÜK.
 
10-44-et mutat az óra – mondhatni, megint sikerült a LÉNY-ÉG-et megfogni....
(megosztva 11.01-kor)
 
Napunk kísérőangyala ZADKIEL, aki pontosan a fentiek energetikájában tud támogatni, ami nem más, mint az ÉRZÉKELÉS, az EGY-ütt-ÉRZÉSen keresztül megtapasztalva...