Reggeli Rituálé 2020-01-15-én

MOTTÓ: ÚJ ÉLET

Ma szó szerint felkiálottam, hogy „ilyen nincs” – pedig TUDOM, hogy van. Hisz élem és át is adom lehetőségeim szerint, hogy más is élhesse, na de amikor az ember „telibe kapja” a megélést, mégis feltör belőle a földi ember tipikus kiáltása!
Mi volt ez az „ilyen nincs!”?
A szokásos Kék vér penzumom. Ma épp a II-es kötet 303-ik oldaláról, ahol PONTOSAN arról van szó, amiről tegnap a Rituálé szólt: a „hátra nézésről”. A TOBOZMIRIGY LÁTÓképességéről.
Az első mondat, amire pillantásom esett, mi volt?

„NEM A SZEM LÁT, HANEM AZ AGY”.

„A harmadik szem, illetve az agy HÁTULSÓ RÉSZÉBEN folytosan forgó tobozmirigybe érkező homloklebenyi áteresztő szöveteken át bejutó fényhullámok szintén bejutnak a LÁTÁSKÉPZŐ részhez. A szemek CSAK a FÉNYfotonokat képesek érzékelni, tehát a sötétben NEM látnak. Ezzel szemben a homloklebenyen át (3-ik szem) a tobozmirigybe egy jóval szélesebb spektrumú, a látható fény tartományán TÚLI jelkézhet is érkezhet, amiből tökéletes látás konstruálható.(...) E képessége az embernek csaknem teljesen eltűnt, hála az elektromossággal mesterségesen megnövelt mai világnak. (..) rengeteg állatnál (pl DELFIN, madarak), a tobozmirigy MÁGNESES IRÁNYTŰKÉNT működik, ahogy nekünk is annak idején”.

Nem akarok tovább idézni, de ajánlom a mai napon elolvasásra ezt a részt, a koronacsakráról IS, valamint a melatoninról, mert fontos újra emlékeznünk a MEGTÉVESZŐK megtévesztő nap-és fényimádatáról, mely folyamatosan FERTŐZI a magyar emberek tudatát.

Vajon MIÉRT ITT nyílt ki ma a könyv?
Egyértelmű: folytatólagosan fókusz alatt tartva az ÉRZÉKELÉS FONTOSSÁGÁT!
Szinte tapintható, mennyire „nem engednek a szorításból”, hisz már a Szíriuszi évforduló óta nincs más téma. Az ÉRZÉKELÉS természetesen NEM AZT  jelenti, hogy elszállt spirimatyik módjára lebegjünk az éterben, nem látva-hallva azt, ami a külvilágban zajlik. NEM!!
Hanem pont azt, hogy az ÉRZÉKELÉS kifinomulása által ÉRTSÜK MEG, mi is zajlik VALÓJÁBAN a színfalak mögött?? Hogyan tudjuk ezt elérni? Úgy, hogy az ÉLET MINDEN TERÜLETÉN HASZNÁLJUK EZT A KÉPESSÉGÜNKET!! A napi munkánkban, MINDEN DÖNTÉSHOZATALBAN!
Miért?
MERT a napi használat erősíti, izmosítja az észeléleseinket, érzékeléseinket, mint képességet!!

A legtöbb ember csakis a színpadot látja. A politikai acsarkodásokat, a hiteleket, a vírust és az oltáskérdést, az otthonlétet, a „bezárást”. Azt, hogy „BEZÁRTÁK A VILÁGOT”.
Na de mennyien ÉRTIK a miérteket? A VALÓDI miérteket??
Nagyon kevesen. Mondhatni elenyészően kevesen, mert a RÁÉRZÉS, a BELSŐ LÁTÁS KÉPESSÉGÉT, az ELVONATKOZTATÓKÉPESSÉGET, a szintetizáló gondolkodás képességét kevesen használják és élik.
Pedig MOST erre VAN szükség – mert ez az ÚJ ÉLET feltétele.

Új ÉLET.

Mi az, hogy „új élet”?
Semmi esetre sem a „bezártságra való berendezkedés”. Ez, gondolom, azért nyilvánvaló, hogy csak átmeneti állapot. Igaz, hogy meg kell vele barátkozni és fel kell venni ebben is a ritmust, de NEM EZ az „új élet”.
Eddig még nekem sem jött ki ennyire KÖZ-VET-LEN (figyeljük csak a tagolást!!) módon és ennyire egyértelműen a JELZÉS.
Mi az, hogy „közvetlen”? Amikor nincs KÖZ, nincs TÁVOLSÁG, nincs KÖZ-VETÍT-ÉS, azaz NINCS VETÍTÉS, hanem EGGYÉ válik az ember a TÉNNYEL, a JELLEL, az INFORMÁCIÓVAL.
Értjük? Érezzük?

Ma az „ÉSZ-KÖZ”-eim közül az asztrokockák a MERKÚRT küldték, melléje a 6-os házat és a HALAK jelét. Így önmagában már kiadják a KARMIKUS, SORSSZERŰ történések MEGÉRTÉSÉNEK az üzenetét. Mely megértés felér egy BEAVATÁSSAL.
Melléjük érkezett az „ÚJ ÉLET” lapja. Így, egyértelműen. Aztán a „Mértékletesség” a Tarotból, ami mindig a sorsszerű folyamatok lapja, amikor azt kell TUDOM-ásul vennünk, hogy NEM MI irányítunk a színpadon. A mi feladatunk a LÁTÁS, a MEGÉRTÉS és a VISZONYULÁS, azaz a TUDATOSSÁG MIKÉNTJE.

A „Teremburán” ma a NAP és PLÚTÓ együttállása mellett a HOLD kap főszerepet, mivel „MÁGUSI” fényszöggel kapcsolódik a KOS fejénél álló MARShoz és URANA-hoz is.
URANA.
Ő lesz a FŐSZEREPLŐ az elkövetkezendőkben.
Miért? Mert a látszólagosan hátráló mozgásában MA ÁLL MEG és INDUL holnaptól ELŐRE!!
És EZ LESZ A FELÜTÉS az ÚJ ÉLETHEZ.
Ki URANA? A messianisztikus gondolkodás, a FELSZABADULÁS, a megTISZTULÁS, a „megváltás”, a KORLÁTOK ledöntésének a felelőse. Aki ŐRZI az URI kódokat, az EREDETET.
Mit csinálnak épp most a színpadon? BEZÁRNAK.
Mit hoz Urana? A lakatok levágását... Hmm... érdekes lesz...

Egy biztos. Ha ÚJ ÉLET indulására érkezett EGYÉRTELMŰ JELZÉS, akkor az új élet minden téren ÚJ, azaz MÁS SZELLEMISÉGET, gondolkodást kíván meg. Más látásmódot, más viszonyulást.
Ehhez azonban elengedhetetlen egy NAGY TISZTULÁS.
Ez pedig MOST kezdődik.

A tisztulásban, az IBOLYALÁNG „kiégető” minőségének a használatára van szükség – ami a koronacsakra színe és ereje, tehát a FEJ, a SZELLEM MINŐSÉGI HATÁROZÓJA (na, erre most egy nagyot rá is tüsszentettem) –  amihez ma METATRON áll a rendelkezésünkre, mint segítő angyal.
Tehát ma nem a passzív ráhangolódás fog minket támogatni, hanem az aktív. Sétáljunk, mozogjunk, tegyünk-vegyünk és közben FIGYELJÜNK az érzetekre, a BEVILLANÓ gondolatainkra.
URANA villámszerű, BEAVATÓ, megnyitó, megváltó felismerései szó szerint ÁT-ÉG-etnek minket, hisz ÁT-hozzák az ÉGI üzeneteket, égető erővel....
Egy IGAZI megújuláshoz...