Reggeli Rituálé 2021-01-14-én

MOTTÓ: „HÁTSÓ SZEM”
 
Csinálta már valaki, hogy próbált a háta mögé látni? Hogy ment egyedül a kihalt utcán és bizonyos hangok hallatán meg tudta állni, hogy nem fordul hátra, hanem megpróbál „hátra látni”?
Jómagam ezt rendszeresen gyakorlom, ellenőrzésképpen (mert ugye az kell, az ELMÉNEK) néha azért hátra fordulok és mindig megnyugodva konstatálom, jól LÁTTAM!
Mert tényleg látja az ember maga mögött az utat. Vagy utcát, vagy járdát, vagy ahol épp van.
 
Nem véletlen, pontosan ezért, hogy a Szent Koronán hátul, a tarkón volt BOLDOGASSZONY képe és elől JÉZUSÉ. Hisz tudjuk, (Kék vér könyvekből meg pláne), hogy a TELJESSÉG egy Boldogasszonyi minőség, ő IS-IS, aki mint TRÓN öleli gyermekét, Hóruszt. Vagy OS-IR-IS-t (magyar nyelv mágiája!!).
Tehát, elől, a szemünkkel akkor látunk IGAZÁN, hogy ha hátra is ÉRZÉKELÜNK!
Aki anno szembekerült a koronával, JÉZUST látta. Namármost Jézussal szembenézve, nem volt épp ildomos hazudni. Mert ha megtette az illető, az ő hazugsága felütközött a Jézus mögött álló Boldogasszonyon és bizony visszakanyarodott hozzá, rövid úton gondoskodva arról, hogy leleplezze tenmagát.
Mindezek tudatában vajon VÉLETLEN-E, hogy épp ezt a két képet cserélték le??
 
Ma megint nagy „összejátszás” van a Terembura és az én Terem között, azaz a lehozott ÉSZ-KÖZ-ök megnyilvánulásában: ugyanis egzakt NAP-PLÚTÓ együttállás van, az én asztrokockáim pedig ugyancsak a PLÚTÓT küldték. Hozzá még a BAK jelét is, meg a 6-os házat, melyek ketten kimondottan a SORS UJJÁT hivatottak jelezni!
Az angyalkártyák MIHÁLYT küldték, aki a bennünk lévő MAG-ERŐ megtestesítője éteri szinten. Nem ő szokott intézkedni HELYETTÜNK – ő csupán mozgásba hozza a saját, belső képességeinket, LÉLEKERŐNKET, ha kérjük a közbenjárását.
Mit jelent mindez ma a számunkra a megértés szintjén?
Belső világunkban mindenképpen azt (már megint és újra), hogy figyeljünk az ÉRZÉKELÉSEINKRE!
Nem fogjuk megúszni, nem fogjuk tudni a „hátunk mögé dobni” e feladatot, mert akkor meg a „hátunkba áll”, úgy, mint amikor valakinek a „szúrós tekintetét” a hátunkban érezzük. Tehát nem fog nyugtot hagyni, amíg rá nem állunk arra, hogy megtanuljunk LÁTNI a szemünkön TÚLRA IS!
 
A PLÚTÓ mint tudjuk, nem szokványos pályát jár be a naprendszerünkben. Ő egyfajta „külsős”, olyan, mint egy aktivátor, aki beindít adott bolygóknál adott folyamatokat, programot. Ha most a NYILAS CSILLAGKÉP LÁBÁNÁL, tehát az ELRUGASZKODÁSNÁL áll együtt a „Nagy Vezírrel”, a Nappal, akkor bizony NAGY KÖZPONTI VÁLTÁS ELINDULÁSÁNAK van itt az IDEJE! Ez kb olyan, mint amikor a Windows-t gyökerestől frissítik... mint amikor a W7-et leváltotta a W8. Teljesen megváltozott a rendszer, sokak bánatára, de sokak örömére.
 
Most hasonló folyamatoknak nézünk elébe: GYÖKERES VÁLTOZÁSNAK nézünk elébe – ami sokaknak tetszeni fog, sokaknak meg nem. Nem egy „frissítéssel” állunk most szemben, ami azért rendszeresen megjelenik a konstellációkban, hisz nem is lehet másképp, ahogy a szoftverben sem. Hisz egész életünk a folyamatos „frissülésről”, változásról, megújulásról szól, csak mindig valamilyen más árnyalásban. Hol? Mindig BENNÜNK!
Tehát gyökeres „ÁTÍRÁS”....Mikor fog tetszeni? Ha ÉRZÉKELÜNK!!
HA ráérzünk arra, MI a VÁLTOZÁS MAGJA!
 
Mi a változás magja? A TELJES SZELLEMI ÁTHANGOLÓDÁS.
Azaz a régi eszmék, hitek SZÉTROBBANÁSA.
Miért következhet ez be? Inkább: miért KELL ennek bekövetkeznie?
Mert az IDŐ és a TÉR felelőse és őrzője, SATANA, a BAK, a SORSSZERŰSÉG, a „SORS UJJA” CSILLAGKÉPBEN áll, a JUPITERREL, az IGAZSÁG, a HIT, az ÉRTÉKRENDEK képviselőjével együtt.
Tehát, akármennyire is tekerem, csavarom: NEM LEHET MÁSKÉPP, mint ahogy a konstellációk mutatják: MEG KELL TISZTULNIA A SZELLEMI ÉRTÉKRENDEKNEK!
 
Hol lesz ennek a lecsapódása?
 
Mivel a Nap a Földet az IKREK csillagképben látja, BENNÜNK, a FENT és a LENT, a LÉNY-ÉG és az EGO ELME kapcsolatának a MEGÚJULÁSÁRÓL van alapvetően szó. Az ÁTLÉNYEGÜLÉSÜNKRŐL!
Ráadásul MA van ÚJHOLD (és NEM TEGNAP VOLT!!!), aki együtt áll a MERKÚRRAL, a gondolkodás, az ész, a változás, a mozgás bolygójával. Aki gyermek-jelölő is, tehát benne van a MEGÚJULÁS.
Újhold, gyermek, megújulás, LÉNY-ÉG és az én „terem”, azaz a földi mozgásterem, életterem – nos, MINDENBEN és BÁRHOL megélhetem a TELJES ÁTLÉNYEGÜLÉST.
Mikor?
 
Ha képes vagyok HÁTRAFELÉ IS nézni, „TE-KINT”-eni, két okból kifolyólag is: amit jelen pillanatban épp megélünk, az egy sorsszerű OKOZAT, melynek OKA már a hátunk mögött van.
A jelen pillanat pedig egy jövőbeli OKOZAT OKA. Itt és Most.
Ha RÁÉRZÜNK erre a folyamatra, akkor ráérzünk az IDŐ minőségére és ráérzünk arra is, hogy valójában NINCS LINEARITÁS, hanem KITERJEDÉS van, ÁTÉRZÉKELÉS a „magasabb minőségekbe”.
Rá tudunk érezni arra is, hogy mindig minden pillanatban az EGY-ben vagyunk.
EGYBEN, tenmagunkkal egységben, és abban az EGY-ben, ami maga a MINDEN.
 
Na, jól elkalandoztam megint, de ez automatikusan jön belőlem, mert ráadásul tegnap mindezt újfent sikerült átélni, olyan szinten, amikor „behúz a tarkó”, azaz, amikor olyan borzongás járja át a test minden porcikáját, hogy még a könny is kicsordul az ember szeméből. Ilyenkor érezhető meg, szinte tapinthatóan az, amiről Ágnes a Kék vér III-ban ír a 302-ik oldalon: NINCS HATÁSSAL ránk a külvilág korlátja! Amikor FELÜLÍRUNK mindent, mert MEGTEHETJÜK! Mert érezzük és tudjuk, hogy MÁS VILÁG minőségét éljük! Lehet bármilyen oltás – akkor SEM fog érinteni minket. Ha elkerüljük azért, ha beadják azért (mert olyan helyen dolgozunk). Nincs ránk hatással!
Tehát ez zajlik BENT.
 
Kint pedig a NAP és a PLÚTÓ az „IKREK” országokat tartja fókuszában, melyek közül a legerősebb AMERIKA. Pontosabban az USA. „Vigyázó szemeteket (Párizs helyett) az USA-ra vessétek” – mert ahol a legnagyobb a szenny, a megtévesztés, a sumákság, a mindent leuraló hymségi erőtér befolyása, OTT kell az IGAZSÁGNAK ROBBANNIA!
Ez a robbanás természetesen kihat más országokra is, és az emberek gondolkodására is.
Ez lehet maga a megújulás, az ÉBRESZTŐ Újhold napján!!
Mely SORS-SZERŰ, hisz IDEJE VAN!
 
Ma sokan érezhetnek különleges ERŐT - érdemes mindenképp SZELLEMI témákkal foglalkozni az ÉRTÉK és M-ÉRTÉK IGAZ voltának MEGÉRZÉSE és MEGÉRTÉSE érdekében..