Reggeli Rituálé 2021-01-08-án

MOTTÓ: „NEKEM NYÓC”
 
Ma reggel a 8-asok bűvöletében keltem: mintegy 10 percenként pillantottam a lakás különböző pontjainaz órára: 8.08, 8.18 és 8.28-kor.
Most pedig 9.27-kor álltam neki az írásnak...
Tehát JELEK – és a JELEKKEL érkező üzenetek... és azok ÉRZÉKELÉSE.. és MEGÉRTÉSE! Mert hiába az érzékelés - érteni is kell.
"Nekem nyóc" - és véletlenül 8-a van és véletlenül Satana száma és véletlenül ő érkezett a Rituáléban..
Véletlenül...
 
Tegnap a „józan paraszti észre” hivatkoztam a Rituáléban – de a józan paraszti ész alapja mindig a természettel való harmóniában lét. Ami maga az ÉRZÉKELÉS. Érzem, mi van a levegőben – és ÉRTEM IS! És igazodom hozzá!
Miről szól a 8? Mint SATANA száma?
A HATÁR. A „hol volt- hol nem volt” meseszerű világa. Amikor ÁT-hallok és érzékelek, amikor „veszem az adást. Amikor TUDVA tudom, hogy NEM ITT az anyagban van a lényeg, hanem az azt működtető, szemmel nem látható világban. (Egyébként pedig Satanát küldték az asztrokockáim is mára...)
Tehát?
 
Tehát figyeljünk arra, hogy mit érzünk, mert ABBAN van a titok és a titok kulcsa is egyben.
Lefordítva hétköznapi nyelvre:
 
ugye kint zajlik a világ. És még fog is. Igazából most „húznak bele” az események. DE! Ezzel ellentétben már napok óta egyfajta nagyon különleges „lebegős”, finom, varázsos érzet hatja át a levegőt. Épp tegnap beszélgettünk erről, hogy még a napok is elvesznek, mintha állandóan „karácsony” lenne, olyan ünnepnapos hangulata van az embernek. Már szerdán úgy érezzük, mintha szombat lenne, tegnap mintha vasárnap...
(No: 9.33 van.. „Mesteri szám”.. megint megérkezett a rábólintás, hogy jól látom, érzékelem. És ez mindig jó! Ha pedig jó, akkor NEM VÉLETLENÜL LÁTJUK a számokat!! Mert mindig vagy rábólintás, vagy előrejelzés, vagy figyelem felhívás miatt érkeznek. Csak ehhez persze érteni is kell őket...)
 
Tehát: miért fontos ez az „ünnepnapi” érzés? Ez a lebegős hangulat?
Azért, hogy valóban érzékeljük, hogy valóban figyeljünk arra: NEM AZ A FONTOS, ami most KINT ZAJLIK!!
Nekünk ITT legalábbis NEM! Mert nincs vele dolgunk!
Valaki úgy fogalmazott: „vihar előtti csend”. Csípőből lehülyéztem, amikor olvastam – de ma reggel átjárt az érzete, hogy mégiscsak van benne valami. Mert akik a csillagállásokkal foglalkoznak, tudják, hogy készülődés zajlik.. Egy nagy „robbanás” – ami lehet valahol szó szerint az, de azért KELL, a tavalyi konstellációk után, hogy a vakok-süketek is végre ÉBREDJENEK! Lássanak és gondolkodjanak.
Most ebbe nem akarok előre belemenni – de már a jövő héten érezhetővé válnak majd az első hatások.
Mondom: NEM nekünk szól!
Ugyanakkor azért fontos arra rámutatni újra és ismételten:
A FÉLELEM ÖL!!! Először a szellemet mérgezi, aztán a lelket, majd a testet is. Lehet gyorsan ölő méreg - és lehet lassan ható.
NEM a covid fog senkit megölni.
És nem is az oltás, Hanem egyértelműen az ELME FÉLELME!
 
Több kétségbeesett megkeresést kapok, jórészt egészségügyben dolgozóktól, hogy mit tegyenek, mert nem tudják elkerülni az oltást. Hogy most mi lesz?? Hogy most aztán végük! Mert be fogják őket csipelni, meg rombolják a DNS-üket és innentől zombik lesznek.. és majd meg fognak halni....Persze, hogy meg fognak halni! Mint mindenki, aki él. Csak nem most!
Legyünk már TUDATOSAK végre ARRA, hogy SEMMI NEM AZ, mint aminek eladják!! A valódi téma - mondhatni akár egy nagy kísérlet is lehet -, hogy MIKÉNT REAGÁLNAK az emberek a HÍREKRE.
Mi a TÖMEGHATÁS??
 
Már sokszor elmondtam: ma BÁRMIT el lehet adni és annak az ellenkezőjét is. Akár egyszerre, egyidőben. Ezt láthatjuk, tapasztalhatjuk.
VÍRUS VALÓBAN VAN. Volt, van és lesz is, hisz évtizedek óta ismert a covid is. A covidon túl azonbam még rengeteg betegség van és rengeteg védőoltás is hozzájuk. Akarjon csak valaki például Indiába elutazni!! Mennyi oltáson KELL keresztülmennie?! Vajon miért?
Mert a szervezet KAP EGY INFORMÁCIÓT az oltás által, ami számára addig ismeretlen volt, hisz NEM ABBAN a környezetben élt, ahol ezek a betegségek mindennaposak. A bevitt információra a szervezet REAGÁL, az IMMUNRENDSZERT működésbe hozza, kialakítja az ANTITESTEKET és ha a jövőben valódi vírussal találkozik, már felismeri és azonnal védekezni tud.
Ez MINDEN OLTÁS alapelve.
Ha nagyon sokáig nem találkozik a szervezet külső információval, akkor „elfelejt” (persze nem, csak inaktivál), ezért kellenek az emlékeztető oltások.
Teljesen logikus rendszer és működés.
Természetesen van az a tudatszint, amikor az ember tudja a szervezetét befolyásolni és irányítani – na de MENNYI ILYEN EMBER VAN?? Tényleg EZ az általános ma??
Ugye hogy nem. Efelé törekszünk és ez rendjén is van. Na, de a tömegről nem ez mondható el.
 
„Az én covidom” c. videoban elmondom: ha nem lehet elkerülni az oltást, mert olyan munkahelyen dolgozunk, akkor teljesen felesleges a széllel szembe huhogni.. Mert úgyis visszahat ránk. Ilyenkor mihez tudunk nyúlni? Valóban egyhez: az ÉRZÉKELÉSHEZ és a TUDATOSSÁGHOZ! Kérdezzük meg magunktól: valóban árt-e az az oltás? És figyeljünk erősen befelé. Milyen érzet jelentkezik? Ha semmi, meg se rezdül bennünk egy hang se, érezzük a nyugalmat – nos akkor SEMMI bajunk se lesz tőle.
Meg amúgy se...
 
Mindig mondom, újra és újra: minden akkor ÁRT és HASZNÁL ha mi a saját HITÜNKET belehelyezzük! Legyen szó oltásról vagy bármi másról szerről. Ezért EGYÉNIEK a gyógy-szerek és azok hatásai, hatékonyságuk.. Minden egyes ember MÁSKÉPP működik!
Ettől vagyunk EGYÉNEK, EGYÉNIEK!
A mai napnak is tehát EGY a lényege: ne hagyjuk magunkat MEGOSZTANI. „Ketté venni” – azaz elbizonytalanítani.
Jómagam itt és innen csak erőt és információt tudok átadni. De senki helyett nem tudok tenni, megvalósítani...
A saját tapasztalatomat, tudásomat, látásomat igyekszem megosztani, "átrezegtetni" és aki összerezeg vele, az ugyanúgy ÉRZI és TUDJA IS, ahogy én.
Aki még nem – majd megteheti..
 
Napunk kísérő angyala MIHÁLY, akinek üzenete: „EMLÉKEZZ IGAZ ÖNVALÓDRA”. Azaz TEN-MAG-odra, a MAG-adban rejlő ERŐRE, ÉRZÉKELÉSI képességedre és a TUDATOSSÁGODRA.
9.55.... A bölcsességből, tapasztalatból eredő változás meghozza az ÚJJÁ-születés lehetőségét.
Legyen így!
Bármikor, bármely pillanatban...