Ma egy videoval indul a reggel: JÓ REGGELTET! :)
 
Reggeli Rituálé 2021-01-05-én
 
MOTTÓ: „MERUDANDA”
 
Mi ez a „Merudanda”? „MERU”?
Egyrészt Peruban egy hegy – másrészt pedig a MÉRŐ, a MÉRTÉK, az "M" és az ÉRTÉK kapcsolata.
Az "M" a "magasabb hatás, az ÁTVÁLTOZÁS, a "halál", az ÚJJÁSZÜLETÉS és misztika rezgéshordozója.
Ehhez kapcsolva az "ÉRTÉK" szót, meglehetősen EGY-ÉRT-ELEMű tartalmat ad. TARTÁST...
Értéktudata mindenkinek van. Tud mértéktartó is lenni, meg akár mértéktelen.
De!
Gerinces lények lévén, és nem négykézlábon járva, akárhogyan is nézem, van egy EGYENES tartásunk. Mit mondunk arra, akiben van MÉRTÉK és ÉRTÉK? Azt, hogy GERINCES.
Nem véletlen a tartalmi átfedés. Miért? Mert a gerincben folyik, áramlik az a GERINCVELŐ folyadék, mely mondhatni, fontosabb mint a vér, mert a KÖZPONTOKAT hangolja és tartja össze, és áramoltatja azt a KÓDRENDSZERT, mely valóban az ÉRTÉK- és MÉRTÉKtudatunk alapja. Ez van összehangolva a SZER-rel.
Aki gerinces, az egészen biztos, hogy a „SZER-en” jár, SZER-ÉN ember, nem kérkedő, nem hivalkodó, annál inkább a SZER-ELEMében élő.
Nos, ez az a szint, amire mindig, újra és újra elmondom, hogy életünk működésének alapja és meghatározója, ami nem más, mint
 
a LEGMAGASABB TUDÁS, a LEGTISZTÁBB SZÁNDÉK és a LEGJOBB MINŐSÉG.
 
Ráadásul NEM TÖRT-RÉSZ-ben – hanem mindig TELJESSÉGBEN, azaz 100%-on működtetve. Nincs 99%. Az már „elhajlás” a Merudandánktól.
 
A Merudanda másik elnevezése "BOLDOGTENGELY".
Aki fent tudja tartani a M-ÉRTÉK állapotot, valóban egy ki-EGY-ÉN-súlyozott, LELKI-ISMERETTEL rendelkező egyén.
Lehet most akár legyinteni, hogy ugyan ki az, aki állandóan a „topon” tud lenni és így tud élni?
Bárki.
Mindenki.
Elhatározás és tudatosság kérdése csupán.
Ebben, a felismerésben, az út megtalálásában, az EMLÉKEZÉSBEN segítenek a "Kék vér gyermekei" könyvek.
Nekem is.
Ma például az I-es kötetet választotta az ingám, amit aztán a 268-ik oldalon csaptam fel. Mivel már tegnapról tudom, hogy milyen konstellációk vannak az égen, fel is kiáltottam, hogy BINGO!! Már megint „dúl” az összhang!
AHA... Csak nem úgy – ahogyan én gondoltam.
Ahogyan tegnap SEM.
Ugyanis VALÓBAN ott van az a MERKÚR-PLÚTÓ együttállás, mely a szellemi BEAVATÁS lehetőségét kínálja.
Mégsem ezt jelzi elsődlegesnek MA SEM az „észköz”-táram.
MA IS a HOLD kapott fókuszt – aztán ki is derült rövid úton miért: ma a HOLD TRIGON, azaz KIEMELŐ, harmonizáló, megoldást adó, „tüzes” fényszöggel kapcsolódik a JUPITERHEZ és SATANÁHOZ.
Az egész csapat Így együtt a NEM LÁTHATÓ VILÁG ÉRTÉKMÉRŐ-JELZŐI. Tehát? (hmm... 9.33-at mutat az óra, már megint megérkezett a „hátszél”!!)...
 
Tehát a Beavatás-Megértés és ÉRTÉK..
 
Mit tud megadni mindez nekünk gondolati szinten?
Mindazt, amit SZÍVVEL-LÉLEKKEL ÉRZÉKELÜNK!
Megintcsak és újra visszaköszön a Szíriuszi éjszaka tanítása:
az ÉRZÉKELÉS AZ ELSŐDLEGES, után jöhet a MEGÉRTÉS.
Mit üzen a Kék vér I-es kötete a 268-ik oldalról?
 
„A fára, kőbe, papírra vetett írás CSAK annak kell, aki MÁR NEM EMLÉKSZIK az EREDETI kommunikációs módokra. Mankó, de NEM HELYETTESÍTHETI SOHA a KÖZVETLEN, személyes „hálózati” kapcsolódásunkat.”
 
„Aki SZÍVÉBEN vágyik az ÉLŐ kapcsolatra, JÉZUSON keresztül ez azonnal elérhető. Ezért jött. Ő az út, az eszköz. Ide hozta ismét a csatlakozást, amit az emberek befalaztak ostobaságukban. MAGAS FESZÜLTSÉGŰ energiát hozott közénk, amit ma már kevesen tudnak közvetlenül elviselni. Ezért ajánlotta, hogy indulj el RAJTA KERESZTÜL, az ő segítségével. Így már megérted, miért mondta ezt is: aki ÚJJÁSZÜLETIK és Isten gyermeke, annak már nem lesz szükséges közvetítőre. ANNAK és AKKOR. DE ADDIG „Én vagyok az ÚT”. Ezért nem azt mondta tanítványainak, hogy menj erre vagy arra, hanem azt: gyere, kövess engem”.
 
„Saját Merudandánk KÖZVETLEN összeköttettsében van a KOZMIKUS VILÁGGAL, első kézből kapjuk az energiát, annak minden tudásra, jelre lebontható rezgésével együtt. (..) Ha kozmikusan lettünk gerinctelenek, az bizony már „húsba vágó” probléma. Mert ez már SZÍV-kérdés és NEM ELME. Itt nem egy jogrendszer, hanem a SZENT SZELLEM hivatott mérlegelni a gerincességünket”.
 
Az emíltett Szent Szellem természetesen BENNÜNK ÉL – hisz épp ő az, aki mindig mindenkor igyekszik bennünket a SZER-en tartani...
Az idézett rész hátterét tökéletesen visszaadják a „Teremburán” a konstellációk, hisz a PLÚTÓ révén, a SAS csillagkép alatt, a NYILAS csillagképben, megérkezik a MERKÚRhoz, azaz a MINDENNAPOK SZINTJÉRE, a lehozható legmagasabb SZELLEMI MEGÉRTÉS.
Tehát NEM VÉLETLEN, hogy MA épp JÉZUS tanításai kerültek terítékre, hisz a JÖVŐT, melynek megnyíltak a kapui, CSAKIS ezen a szinten fogjuk tudni MŰKÖDTETNI.
Még mindig zajlik a HANGOLÓDÁS - kapjuk is rendesen a támogatást, a segítséget hozzá.
Ugyanakkor – ahogy fentebb írva vagyon: ez NEM ELME alapú, hanem SZÍV alapú. Ha nincs meg a szívbéli tisztaság, a tiszta VÁGY, a VAGY-OK megtalálására, akkor elszáll felettünk, mint sas minden beavató gondolat, hisz nincs sehol, ahol talajt foghatna a MAG.
Az EMBER = a GYERMEK a MA-DONNA kezében.
Ma, METATRON, az IBOLYALÁNG angyalaként, igyekszik gyermekeit összegyűjteni, akik éhezik az IGAZ SZÓT...
Hmm... most jut eszembe: milyen érdekes, hogy JÉZUS IRÁNYMUTATÓ tanítására igazából a Háromkirályok, Vízkereszt napja hivatott FÉNYT mutatni – mégis már MA megérkezett a beavatást hozó felismerések hulláma..
Ébredjünk hát!
Jó reggelt!