Reggeli Rituálé 2020-12-30-án

MOTTÓ: ILLÚZIÓK- MEGTÉVESZTÉSEK
 
Ma teljességgel folytatódik az „IGAZ-HAMIS” vonulat, csak már MÁS árnyalásban: ma a LÁTSZATIGAZSÁGOK, azaz az ILLÚZIÓK témája kerül a fókuszba és a hozzá kapcsolódó megtévesztések..
Már tegnap olvastam olyan posztokat, hogy ma van az év utolsó TELIHOLDJA – ami idáig stimmel is -, aztán jön a rápakolás, a korlátoltság, a nemtudás, a nemodafigyelés, a felcsípkedett áltudás, melyek summázása nem más, mint maga a HAMISSÁG.
Minden ÁLTUDÁS egyenlő a hamissággal!!
A MEGTÉVESZTÉSSEL!
Ha ez a megtévesztés ráadásul szándékosságon alapszik, mint például a TUDATOS NEMTANULÁSON – akkor onnantól csak kívánni lehet, hogy az illető mihamarabb befusson a pofonfa alá és ébredjen fel!!! Sajnos nagyon sokan vannak ilyenek...
Leírják, úton-útfélen, ősanya-szépanya és egyéb szövegösszefüggésekben, az utolsó Telihold okán, hogy a HOLD azért hordozza ezt a szépanyai minőséget, mert a „rák-bak” tengelyen áll.
Nabumm. Fejfogás....
Megintcsak kérdezem: a fejét és benne a két szép szemét melyik illúziógyáros hajlandó végre FELEMELNI?? Csak egy kicsit is az ÉGRE NÉZNI??? Ha már onnan akar üzeneteket átadni??
Köldökfigyelő üzemmódban bizony az csak a „gatyában landol”, ahogy a német mondja nagyon bölcsen...És bizony, pontosan annyit is érnek az ilyen írások...
Ha bármelyik illúziógyártó felemelné a fejét és az égre irányítaná két szép szemét, akkor meglátná végre a TÉNYT, miszerint a TELIHOLD a TEJÚT ELŐTT HALAD – tehát NEM ÁLLHAT a bak-rák tengelyen!! Ami amúgy egy rajzolt, ELVI tengely! És ha rajzolt és elvi, akkor HATÁSA SEM LEHET!
Ez azért evidens, remélem...
Viszont annál inkább van hatása a TEJÚTnak!
De hát ez a „nüansznyi” különbség még csak véletlenül se hozza zavarba a középszert... Ja, meg a tanult asztrológus „barátainkat” sem... Etetik-hitegetik a jóhiszemű olvasótábort – ők meg nem értik, mi miért történik az életükben..
Bicskanyitogató..
 
A TEJÚT mindig különleges BEAVATÓ minőséget és HATÁST játszik MINDENKI életében, amikor valamelyik bolygó elhalad előtte.
Az év során a NAP is kétszer jár itt: most, a téli időszakban és nyáron. Természetesen két ELTÉRŐ minőséget pulzálva, de mindenképp a FELSŐBB világok TISZTÍTÓ SZELLEMI hatását közvetítve az EGÉSZ rendszerbe.
A tejúti minőség maga a TISZTASÁG. Röviden és EGY-SZERűen.
Az „EGY SZER” pedig nem más, mint a „SZER” elemének, minőségének a teljessége. Az ÚT, amin JÁRUNK (vagy kellene járnunk). Ez az út egyenes, mert EGY-ÉN-es, azaz az EGY-ÉN útja.
Aki a szeren jár, az egyenes, tiszta és ÁTLÁTHATÓ. Nem maszatol, nem kendőz, nem ferdít.
Nos, EZT a minőséget pulzálja MOST úgy a NAP, mint a HOLD.
MA kimondottan FELHANGOLT LELKI állapotot élhetünk meg.
9.01-et mutat az óra. Ismét tökéletes rábólintással, hisz a 9 a teljesség, a 0 a „terem”, az 1 pedig az EGY. A MAG-erő, mely megÚJulva tud kibontakozni bennünk.
 
Mit jelent ez a megújult magerő?
Például azt, hogy ha „felrezgünk”, akkor egészen más tartományból LÁTJUK a lenti dolgokat. Ráérzünk más emberek motivációira, lelkületére, gondolkodására. Megértjük, miért működik úgy, ahogy. Miért teszi azt, amit. Mi pedig új TETTERŐT nyerünk céljainkhoz.
A legnagyobb megtévesztő és illúziógyártó maga a MÉDIA.
Az igazi MENTÁLVÍRUS!
 
9.07-et mutat az óra: megint összerezgünk, hisz a HIT és a 7-es szám egymással összecsengő fogalmak. Mire alapoz a média és minden illúzió? Az egyébként TÖKÉLETESEN működő IGAZ erőterünkre: a HITÜNKRE.
Minden ember a hitrendszerén keresztül befolyásolható. Hogyan?
Úgy, hogy a hitét lerántják a FÉLELEM szintjére, majd alaposan meg is ADATOLJÁK, hogy az ELME mindig igazolva érezze magát. Mindezt teszik szünet nélkül, folyamatosan, különben a HIT, elme nélkül, képes lenne hamarosan kilibbenni és kiszabadulni, mint palackból a szellem.
Tehát ma figyeljünk az ÉRZETEINKRE ha találkozunk valamilyen információval.
Megintcsak és újra.
Mi az ÉRZET szűrője? Az EGY-etlen és TISZTA SZÍVKAPU.
A szívkapunk keresztül tudunk a TEJÚTTAL kapcsolódni és a szívkapu tudja tökéletesen elválasztani a magot az ocsutól, még akkor is, ha az ocsúba néhány mag belekveredett.
DE CSAK AKKOR, ha az ELME nem dumál bele...
Tudjuk ugye: a 3 rábólintás elve..
 
Ma a NAP és a HOLD szemben állnak egymással a TEJÚTON!
A Nap pulzálja a NYILAS CSILLAGKÉPBEN a NYÍL részénél a SZELLEMI MEGTISZTULÁS és MEGÚJULÁS lehetőségét, a HOLD pedig az IKREK csillagképben, a FELSŐBB VILÁGOKKAL való LELKI kapcsolódás lehetőségét.
Azért „nemsemmi” felállás és lehetőség NYÍL-IK meg ma számunkra, ha IGAZ-án belegondolunk!
Ma figyeljünk az étkezésre, fogyasszunk TISZTA ételeket, ne legyen benne hús lehetőség szerint és igyunk sok vizet, valamint, eső ide vagy oda, menjünk ki a levegőre.
Ma igazi FELTÖLTŐDÉSRE hangolhatjuk magunkat és érdemes mindenképp spirituális témákkal foglalkoznunk, kártyát vetnünk, a felsőbb világokat megkérdeznünk. Meditáljunk, persze úgy, ahogy nekünk jó: mozogva, tevékenyen, ülve-fekve, teljesen mindegy – BIZTOSAN megérkeznek a válaszaink!
Ebben támogat minket URANA Urielen keresztül, a „TISZTA felfogás” üzenetével....