Reggeli Rituálé 2020-12-27-én

MOTTÓ: HAGYD EL!
 
Igen! Hagyjuk el, hagyjuk magunk mögött, engedjük el mindazt, és lépjünk ki és tovább mindabból, ami már „haszon”-talan számunkra! Ami nem szolgál minket. Nincs a javunkra.
„Haszon” és „szolgál”... Micsoda szavak és értelmek!!
Haszonelvű társadalmak hasznon alapuló szavai.
Akár ezeket IS hátra hagyhatjuk a jövőre nézve, egészen nyugodtan. Az üzleti életben a haszon az haszon és HASZNUNKRA VÁLHAT a további fejlődés érdekében, ha JÓL gazdálkodunk.
DE a mindennapi életben ne a hasznot lessük, hanem azt: mi válik a JAVUNKRA!! Ami a javunkra válik, az jó, azaz IO, azaz építő!
 
Lehet mondani, hogy sokat lovagolok a szavakon.
Igen, akár lehet is. Nem véletlenül. A szavaknak ugyanis EREJE van. A szavaknak REZGÉSE van. A szavaknak ÉRTELME van. A szavak ÉRZETET keltenek. Az érzetek pedig HAT-ÁSSAL vannak ránk. Berezegtetnek, ezáltal építenek vagy rombolnak.
Ezt nevezzük SZÓ-MAG-IÁNAK.
Avagy „RÁ-OLVASÁS”-nak.
Ami a JAVUNKRA válik, az számunkra JÓ. De mi is az a „jó”?
Az a I-O, az az I-STENI I-GE vagy IGAZSÁG, amit a TÉRBE, az O-ba, lehozunk. A JÓS feladata is ez, innen a neve. A IO-s, amikor "LE"-kérdez, akkor megláttatja azt, ami a kérdező JAVÁRA VAN! Még akkor is, ha ez a kérdező számára LÁTSZÓLAG kellemetlen.
Mert ugye KI dönti el, hogy mi a jó és mi a rossz?
Amit adott pillanatban rossznak látunk - az bizony egy elkövetkezendő jó előfeltétele...
A „javasasszonyok” miért voltak „javasok”? Mert JAVASOLTAK valamit, gyógyítottak fűvel-fával-szóval. Hozták-vitték a IO-t!
Mennyire MÁS tartalom a „haszonhoz” és a „szolgál”-hoz képest??
Értjük? Érezzük? (Mindezt 9.11-kor....)
 
Ezért NEM MINDEGY, még ha MIND EGY is, hogy milyen szójárást használunk!
Biztosan átélte már mindenki, hogy bizonyos kinyilatkoztatások, beszédek hallgatásakor elkezdett émelyegni, és úgy érezte, minden porcikája tiltakozik a hallottak ellen. Nos, ilyenkor kapcsol be a JAVUNKAT szolgáló IGAZSÁG-ÉRZETÜNK és küldi testi szinten a JELEKET, hogy ne dőljünk be a hallottaknak.
Persze mindig vissza lehet élni a „hangulatkeltő” szavakkal, akár negatív, akár pozitív irányba. DE!! Ezért van mindenki BELSŐ SZŰRŐJE, a SZÍV-e, hogy arra HALLGASSON. Akkor nem tévedhet (nagyot – attól függően, mennyire tiszta az a szűrő...) és a pozitív szavak mögött is ki tudja venni a manipulatív hatást.
 
A mai nap arra int minket, hogy FIGYELJÜNK! Figyeljünk ezekre az érzetekre. Hagyjunk el bizonyos megfogalmazásokat, gondolatokat, amelyek NEM ÉPÍTŐEK! Alakítsuk át TUDATOSAN a szókészletünket. Meg fogjuk látni, hogy a REZGÉS is változik bennünk! Természetesen mindez odafigyelést kíván tőlünk, mint minden változás, de megéri!
 
Aztán ma arra is kapunk lehetőséget, hogy újra szelektáljunk a kapcsolatainkban: engedjük el azokat az embereket, azokat a kezeket, akik nem keltenek bennünk már IO érzéseket. Akiknek a véleménye, gondolkodása lehúzó, akiktől szó szerint rosszul érezzük magunkat. Ha kötelékben vagyunk egy ilyen emberrel, akkor a „szó-beszéd”-et lehet irányítani, vagy a hallásunkba sűrű szűrőket építeni...
 
Nagyon fontos figyelni arra – újfent és mindig -, hogy a külvilágból mit engedünk be magunkba! MIT hallgatunk és KIRE hallgatunk! Akinek kifinomultak az érzékelései, a hallása, simán ki tudja venni a sorok, mondatok közé elrejtett mondanivalót. Az átlag elsiklik ezek felett, ők szó szerint azt hallják, amit a szó kifejez.
De minden szó mögött van egy mögöttes tartalom is, a HOGYAN-ból fakadóan: hogyan ejtik, milyen szövegkörnyezetben, milyen sorrendben? Hasonlóan, mint a „Királynét megölni ne féljetek”.... kérdés, hol van a le nem írt – csak GONDOLT VESSZŐ!!
No, EHHEZ KELL az érzékelés kifinomultsága (9.22.... már megint itt a rábólintás..)
 
Ma SATANA-t küldték az asztrokockáim és ha őt küldik, MOST óhatatlanul a JUPITERt is mellé kell vennünk, hisz együttállásuk még egy jó ideig hatni fog.
Tehát IDŐ és IGAZSÁG, ESZMÉK, HITEK. .
IDEJE LETENNI mindazt, ami NINCS A JAVUNKRA!
Hagyjuk HÁT-ra, a HÁT-UNK mögött azt és azokat, akiknek kisugárzása, befolyása, hatása, szavai terhelőek, lehúzóak. Senkit és semmit ne cipeljünk feleslegesen, mert csakis a mi vállunkat, derekunkat fogja nyomni, nekünk fog FÁJNI!
Mazochisták pedig nem vagyunk. (aki mégis, annak hagyjuk meg nyugodtan a kínlódás jogát)
 
Napunk kísérőangyala RAZIEL a „Tisztánlátás” angyala.
Szerinem nem is kell semmit hozzáfűznöm – hívjuk őt, kérjünk tőle JELET, ha valami gondolati-szellemi gubancba keveredtünk volna. Biztosan meglátjuk hamarosan a kiutat....
A fentiek pedig nem csak mára szólnak, inkább MA veszik kezdetüket: ugyanis a NAP és URANA között felállt „tüzes”, kiemelő trigon fényszög most mindannak az "ELÉG"-etését teszi lehetővé, ami már nincs a JAV-unkra!
Jöhetnek hát a felismeréseket „szolgáló” az AHA-élmények!