Reggeli Rituálé 2020-12-26-án

MOTTÓ: KI-EGY-EZÉS
 
Már tegnap a MÉRLEG jele érkezett, még ha nem is neveztem néven, ma újfent. Nem véletlenül.. Kiegészülve a Plútóval és a 9-es házzal, mely utóbbi az asztrológiában a JÖVŐT , a „TÁV-LA(á)T-OK”-at jelöli. A PLÚTÓ pedig a változás erejét, mibenlétét a TÁV-LÁT-OK-hoz (lsd a 24-i Rituálét).
Nos, igen... Szükség is van némi „KI-EGY-ÉN”-lítésre a távlatokat illetően, mert a külvilág lármája megint fokozódik..
Hol rejlik a válasz mindenre? Minden KI-HÍV-ásra? Igen: a magar nyelv mágikus tudása szerint TEN-MAG-unkban.
KI = „ki”, azaz kifelé.
„KI, ha nem ÉN?”
„KI” Kicsoda? Az EGY-ÉN.
Az az EGY, aki vagyok. „Vagyok aki vagyok” .
Tehát megint HOL rejlik a lényeg? Az EGY-ben. A MAG-ban.
Ha az egyén EGY-ÉN-súlyban van, akkor milyen? KI-EGY-ÉN-lített.
Mikor van KÉT FÉL között egyensúly?
Ha ki tudnak EGY-ezni EGY-MÁS-sal.
Ha nincs érdekellentét, ha nincs erőviszony eltérés, helyette van közös nevező, tehát így lesz a két félből egy, egy EGY-ség.
Értjük? Érezzük?
Hogy EGY-etlen EGY gyökben mennyi tudás, értelem nyílvánul meg??
Mikor tudunk a külvilággal harmoniában lenni?
Ha BENNÜNK, a lelkünkben, TEN-MAG-unkban béke, rend, EGY-ÉN-SÚLY van. Akkor mondhatnak kint, amit akarnak – mi tudjuk, amit tudunk, IGAZ?
Tudjuk, hogy „ÉN VAGYOK AKI VAGYOK” – és NEM a külvilág a fontos, hanem az ÉN LÉTEMNEK az OKA. Azaz az, hogy mennyire élek TUDATOSAN magommal, tenmagammal... HA ez a tudatosság megvan, akkor tudom, hogy mindaz, ami kívül zajlik, csakis arra való, hogy ÉN JOBBAN LÁSSAK és ÉRZÉKELJEK.
Ezért fontos tudatában lenni annak, aminek üzenete TEGNAP már megérkezett és amire ma a PLÚTÓ hívja fel a figyelmet: mindig NÁLUNK VAN AZ ERŐ. Mely KI-NYÍL-vánul.
Nem az oltás a fontos például, nem az, hogy mivel rémísztgetnek, milyen hírekkel tömik megint a fejünket, nem az, hogy minden változás ellenére nem lesz változás (legalábbis egyesek szerint), hanem az, hogy MI minderre MAGUNKban miként reagálunk?
ERRE érkezett nekem az éjjel megint TANÍTÁS.
JUPITER- módon...hisz a Jupiter a "Nagy Tanító"..
Előzménye mindennek azért volt természetesen, mégpedig egy kis szellemi csörte, ami teljesen letaglózott, mondván, hogy az, aki „értőnek” számít és mégsem érti amit mondok, akkor mit várhatok el az átlagtól??
Ezt a kis csörtét elmeséltem a nagylányomnak, aki a csetelésünk során olyan derékfájást kapott, mint annak rendje. A SZERVEZETE azonnal lereagálta mindazt az energetikát, amit nekem „betoltak” . Ő állt a „sor végén”, ő vitte el a "balhét"
A csetelésünk végére természetesen helyreállt a REND és elmúlt a fájdalom is, mivel azt is elmeséltem, milyen megélésekben részesültem az esti sétám alatt. Ezek pedig egyértelműen túlmutattak a nekem „betoltakon”, sikerrel feloldva a „semmi nem fog változni” lehúzó erőterét, amelynek amúgy meg minden „Teremburás” konstelláció ellent is mond..
Tehát megint tapasztaltunk, tanultunk, bölcsültünk „egy sort...”
Éjjel azért érkezett mindehhez egy löket, úgy igazi ráadásnak: mindkét sarkam „bevillogott”. Olyan idegfájdalom módra, amitől nincs alvás... hanem gondolkodás..
Azon jártak a gondolataim féléber állapotban, hogy erre a villogásra amúgy SEMMI fiziológiás okom nincs. És nem is volt. Viszont annál inkább GONDOLATI.
Két álmom volt, az egyiknél a jobb sarkam villogott be, a másiknál a bal. Reggelre természetesen minden elmúlt. Viszont megérkezett a tanítás:
MINDEN GONDOLATUNK LECSAPÓDIK A TESTEN, ADOTT SZERVÜNKÖN.
Amilyen a gondolat SZINTJE, TÉMÁJA, MINŐSÉGE – olyan lesz a visszacsatolás OTT, azon a SZER-V-en, amit a gondolat MINŐSÉGE ÉRINT.
Nekem a SARKAMRA ÁLLÁS volt mindkét álom központi témája, ami kiindult az esti csetelésből.
NE HAGYJAM magamat SENKI ÁLTAL eltéríteni és lehúzni, még akkor sem, ha bölcs az illető.. Mert lehet bölcs a MAGA módján - de NEM AZ ENYÉMEN.
Amikor valakinek pedig a DEREKA FÁJ, mely derék az EGY-ÉN-SÚLY, az "EGY" "ÉN" dereka”, az egyén középpontja, tenmaga MÉRLEGének a tartója, akkor bizony a mérleg serpenyőiben TÚL NEHÉZ SÚLYOK vannak. Melyek LE-NYOM-nak. Nyomják az idegeket – és az idegek JEL-t küldenek, bejeleznek, hogy túl nagy a nyomás!! Mit tesz ilyenkor az ember gyereke?
A legritkább esetben gondolja végig, mi az ami NYOMASZTJA A LELKET – hanem gyorsan elkezd valami gyógyszer után keresgélni. Persze, kell a fájdalom csillapítása, de utána AZONNAL a FEJBEN kellene takarítást végezni. Megteszi vajon?? A legtöbb esetben nem...
Ezt a tanítást megfejelve érkezett egy másik is, az ünnepnapokhoz kapcsolódóan: ilyenkor ugye sok az evés-ivás, kúsznak felfelé a kilók, aztán jön a sopánkodás és keződik a fogyókúra...
Nézzük ezt a kérdést IS más szintről: mi halmozódik fel rajtunk ha hízunk? A ZSÍR. Mit csinál a ZSÍR? TÁROL (hmm..12.12 van... jupiteri hatás, megint IGAZ-at szólok !!).
Ha a zsír TÁROL, akkor vajon MIT tárol?? Tudva azt, hogy a TEST mindig a SZELLEM TÜKRE? Tehát?
Gondolatokat!
DE MILYENEKET? És milyen érzelmeket hozzá??
A sok zsír SÚLYOS. NEHÉZ. LEHÚZ. És olyan szinten ránk tapad, mintha külön életet élne rajtunk. NEM ENGED. De miért??
Mert először a TÁROLT INFORMÁCIÓT KELLENE ERGETIKAILAG kiüríteni. Tehát kivenni a zsírból AZT, AMIT TÁROL.
Utána már szinte magától el fog „folyni” az egész felhalmozódott réteg...
Nos, ezért nem tud lefogyni senki tartósan fogyasztószerek hatására, vagy diétával. Mert az INFORMÁCIÓT nem tünteti el!!!
Megalapozott az állítás, hogy minden fogyás fejben dől el. Igen, valóban – de a MI és MIT és MIÉRT szintjén nincs útmutatás..
Tehát, újfent, folytatva a tegnap „KI-UGRÁS” üzenetét: a mai nap arról szól, hogy NE hagyjuk magunkat eltéríteni, amikor tudjuk, amit tudunk – bár ez is kétélű, mert aki a hülyeséget tudja, az attól nem fogja magát eltéríteni hagyni...
VISZONT: A TEST mindig a segítségünkre van! Ugyanis, ha MI tudjuk, amit tudunk és a másik egy ALACSONYABB rezgésű tartomány tudását akarja ránk tolni, akkor a szervezet BEJELEZ.
JELET küld. Ki által? A FELSŐBB ÉN által. Saját felsőbb vezérlő EGY-ségünktől.
Tehát bízhatunk benne. Ha negatív, rossz érzet kerít hatalmába minket, akkor egyértelmű, hogy NEM IO, NEM HITELES ÉRTÉKKEL és MÉRTÉKKEL van dolgunk.
Legyen harmoniában, egyensúlyban a TESTÜNKKEL!
Csak tudjuk is értelmezni az üzeneteit!
Mindennek „bejáratása” most NAGYON FONTOS, épp a jövő szempontjából, mert egyedül rajtunk fog állni – vagy bukni -, hogy a külvilág eseményei milyen szinten fognak minket érinteni?
Uralnak , vagy MI URALUNK?
Ez pedig a már beharangozott oltásokra nézve nagyon is érvényes lészen. Teljesen felesleges előre huhogni és mindig a rosszra gondolni, mindenkiben és mindenben az ellenséget kereni és látni!! Ez IS EGY SZINT.
A kérdés csupán az: mi a MI SAJÁT SZINTÜNK??
Minél magasabb, annál finomabb rezgéstartományokba érzékelhetünk bele... és annál jobban látunk, tudunk. Uralunk....
Napunk kísérőangyala RAGUEL, az ISTENI REND küldötte.
Ahogy szoktam volt mondani: ALAP-VETŐ-en minden REND-ben van. Miért? Mert maguk az események azok, amik.
A TÉR-IDŐ REND-jében, minden „megírt”.
Ami egyedüli VÁLTOZÓ, az mi magunk vagyunk.
Tenmagunk VISZONYULÁSA, TUDATOSSÁGA, LÁTÁSA révén...
Ebben rejlik a szabad akarat..
Ez maga a "nagy titok".