Reggeli Rituálé 2020-12-09-én

MOTTÓ: HELYCSERE - MEGNYÍILT A MÁSODIK KAPU
 
Egyrészt egész éjjel a "látható mögötti láthatatlan ELŐRE hozatala" kattolgott a fejemben, és a "helycsere" szó, meg SATANA - azaz az, hogy az ANA-erőtérnek elérkezett az ideje a TÉNYLEGES helyreállításhoz...
Álomban, vagy félálomban ugye, az embernek teljesen másképp jár az agya, sokkal szélesebb spektrumokat KÉPes befogni, amelyek AKKOR ÉS OTT teljesen evidensnek és magától értetődőnek érződnek – egészen addig, amíg a „józan” világba reggel meg nem érkezik az ember gyereke. Akkor aztán hirtelen minden más színzetet kap, szó szerint ÉRZÉKELJÜK, hogy BESZŰKÜLÜNK. Elveszik az a tág horizont, ami éjjel, vagy a szokásos hajnali órákban még NYÍL-vánvaló volt.
Miért mindig ez a NYÍL?
Mert egyrészt ilyenkor kapuk nyílnak meg a látáshoz, hisz a tobozmirigyünk ekkor aktív, másrészt pedig nyílpontosan látjuk meg a lényeget. Lényünk ÉGI részével együttjáró minőségeket és tudást.
Amikor éjjel ezen a helycserén zakatoltak a gondolataim, először azt hittem, hogy azért, mert egy késői beszélgetés témája ragadt be.. Mondjuk, kellett volna már annyi rutinomnak lenni, hogy felismerjem és tudjam, hogy ami nekem ilyenkor „bezakatol”, az nem baragadás, hanem üzenet.
Egyébként még gondolkodtam is rajta, hogy felülök és leírom, de mivel annyira evidens volt, hogy „ezt aztán tutira nem fogom elfelejteni”, hanyagoltam. A szokásos csapda...
Mert reggelre persze sokminden megmaradt, de el is úsztak bizonyos gondolatok.
Viszont maga az ÉRZET a HELYCSERÉVEL kapcsolatban, szinte BELÉM ÉGETT.
És innen kezdődtek a MA érdekességei.
 
Reggel kinéztem az ablakon és szó szerint csak néztem ki a fejemből, mert ilyet még nem láttam: olyan volt a NYUGATI ÉGALJA, mintha ott kelt volna fel a Nap!!
Direkt átmentem a keleti oldalra megnézni, milyen a napfelkelte: nos, akkor a Nap még nem emelkedett a horizont fölé, csupán a derengő sugarak színezték narancssárgásra az ég alját.. Jó esetben ilyenkor a szemközti házak homlokzatán tükröződik vissza e fényjelenség – de MOST NEM! Most a házak MÖGÖTT, a nyugati horizonton játszott rózsaszínben az ég!!!
 
Aztán folyt.köv.: reggeli penzumom a Kék vér III-at jelölte ki. Hol nyítl ki a könyv?
„HOVA TŰNT ISTEN NŐI RÉSZE?”
Miről szól ez a rész?? Arról, hogy MIRE ALAPOZNAK A MAI VALLÁSOK??? Mi az okkult alapja mindegyiknek, amire felépítették a HAMIS LÁTSZAT ISTENKÉPÜKET.
Ide idézném a fejezet első néhány sorát, mely a Perui papnő c. könyvből ered:
 
„Oda jutottunk, hogy ma normálisnak tartják milliók, hogy egy olyan istenhez imádkoznak, kinek megszólítása a hímnemű Uram. Fel sem tűnik, hogy a Föld több mint fele, a nő, nincs „képviselve” imádott istenségükben! Atyjuk van, de Anyjuk nincs. E nemzedék legjobb esetben is félárva. Ekkora megvezetettség, ilyen vakság korában csoda talán, ha elhazudható a népek, az emberiség valós történelme? Ha ilyen könnyű egy hamis félistent kikiáltani az Univerzum legfelsőbb Létezőjeként – BÁRMI meghamisítható!
Ezért lett világunk a hamisságok, a másolatok, az illúziók világa.
Az a hitrendszer, ami egy hímnemű istent tisztel a valóságos Istenanya és Istenatya egysége helyett, sokkal több, mint eszme. Egy valóságos erőteret hozott létre, mely szó szerint elvágta a szív és elme között a szellemi csatornát!
Minden erőtérnek megvan a saját töltete, forgási iránya, hatása a környezetére, a benne élőkre. Az egypólusúvá tett hím istenség erőterében hogyan válhatna teljessé az ember?
Ezért csikorog az egész vallási dogmarendszer, mert hamis alapokra építették!
Ébredjünk már fel a bűvöletből! A bűvöletből, mely nem más, mint saját felejtésünk! Elfeledése annak, kik vagyunk igazából és ki a mi igazi Istenünk!
(…)
A teológusok, ha nekik szegezzük a kérdést, azt fogják válaszolni, hogy természetesen istenüknek nincs neme, vagy jobb esetben azt, hogy természetesen nem gondolják, hogy Isten csak férfi esszenciából állna.
Valóban, elméletileg ezt még ők sem tehetik. Ám, minden egyéb eszközzel, vizuálisan és főleg a köznapi szóhasználattal, a mindennapi tanításokkal, példákkal, hivatkozásokkal egyértelműen férfiként, Atyaként programozzák a tömegek felé.
(..)
Azt hihetnénk, azért tudnak Isten „nemével” ennyire szabadon sáfárkodni, mismásolni, mert nincs erre vonatkozóan semmiféle orientáló információ az egyes vallási teológiákhoz elfogadott forrásanyagokban. Talán sokan csodálkozni fognak, (..) de a vallások „okkult” forrásaiban a mai napig fellelhető ISTEN ANYAI – PRIMORDIÁLIS – ESSZENCIÁJA, HA ÚGY TETSZIK, „FORRÁSA”, MAGJA. EMLÉKE PEDIG A SZÍVEK-BEN IGENIS ÉL, MERT A SZÍV NEM FELEJT, CSAK AZ ELME.”
 
Nos, ha ez még nem lenne elég, az asztrokockáim ma SATANAT, az Oroszlán jelét és a 12-es házat dobták.
A 12-es ház a “láthatatlan” lélek mélye.
Az Oroszlán a “felsőbb vezérlő irányító erő jelölője”,
Satanát pedig nem kell már bemutatnom .. Remélem legalábbis..
Tehát?
MOST A LÁTHATATLANBÓL ELŐTÖR SATANA MINT A FELSŐBB VEZÉRLŐ ELV, AZ ŐSANYAI PRINCIPIUM.
És mivel Satana a FÉNY-TÉR-IDŐ határának az őrzője, ő a KAPU MAGA –mondhatjuk ITT AZ IDŐ a LÉPÉSHEZ.
A HELYCSERÉHEZ....
Mindehhez még a kártyák is rátettek egy lapáttal:
a “Látogatás” a cigánykártyából,
az “Akasztott” fejjel lefelé a Tarotból,
és ARIEL érkezett megint a “Terjeszd szét a szárnyaidat” üzenetével.
A “Látogatás” lapja mindig a “felső vezető, ANYAI TUDATminőség”. Az AKASZTOTT a várakozás, a “megakasztott idő” jelölője. Ha feje tetején áll, akkor kerül RENDES pozícióba: tehát vége a “megakasztásnak”.
Mindehhez terjeszzük szét a szárnyainkat…
 
Nos, azt hiszem, November 9 után ELJÖTT a MÁSODIK KAPU IDEJE.
 
És ami érdekes: a “Teremburán” NEM MUTATJA MAGÁT EGZAKT konstelláció, hacsak nem annyi, hogy a HALAK csillagképben haladó MARS kapcsolatba lépett a LE-és FELSZÁLLÓ HOLDCSOMÓPONTOKKAL.
A Halak csillagkép “tartozéka” a 12-es ház, a LÉLEK háza.
Tehát ONNAN, a "Mélységből" TÖR KI a TELJES ÁTALAKULÁS ENERGIÁJA és hozza KONKRÉTAN mozgásba mindazt, aminek eddig a LEHETŐSÉGE volt meg.
Belül. Most elindul KÍVÜL IS.
 
Legyünk “résen” – hol, mi NYÍLIK meg a számunkra. Lélekben. Tudatban. LÁtásban!
Most elindul a HELYCSERE… Mondhatni a HELY-re állítás folyamata….
Bennünk IS a karmikus terhek, sorsfeladatok lerakásában és új, tiszta kihívások felvételében - valamint KINT IS, ahogy majd látni fogjuk lépésről lépésre az események változását....
 
Kép: Kövecses Balázs fotója, melyet kb 1 évvel ezelőtt NEKEM fotózott.
Megérzésre...