Reggeli Rituálé 2020-11-21-én

MOTTÓ: A LÁTHATATLAN KÁRTYAVETŐ
 
Ki a kártyavető? Miért fordulunk hozzá?
Természetesen azért, hogy felfedje sorsunk útját.
Hogy megmutassa a kiutat egy helyzetből.
Hogy megmutassa, lesz-e párunk, társunk, munkánk, lakásunk. Fogunk-e költözni vagy maradunk helyben?
Lesz-e gyerekünk és ha igen MIKOR?
Meggyógyulunk-e? Egészségesek maradunk-e?
Mi vár a páromra, gyerekemre, szüleimre?..
 
Nos, hozzám, mint kártyavetőhöz zömében ilyen kérdésekkel fordulnak, mutassam meg a kártyák által, mi a kiút, merre az arra, mert toporgás van. És én megmutatom. HA!
HA kapok a kérdésekre én magam is választ, mármint minden további nélkül belepillanthatok bárkinek a sorsába. Mert bizony többször előfordul, hogy NINCS VÁLASZ. Nincs bepillantás, nem lehet a fátylat fellebbenteni. Miért? Mert a kérdezőnek saját magának KELL megtalálnia a BELSŐ útját. És ott bent, tenmagában meglesznek a kérdéseire a válaszok. Egyébként is megvannak, csak nem akarja meglátni, meghallani.. Ilyenkor legfeljebb egy impulzust adhatok, de ennyi. Slussz, passz.
 
Én egy látható kártyavető vagyok. DE ki a láthatatlan?
 
Őt nevezzük „Istennek” – pedig ez az isten NEM rajtunk kívül van, hanem bennünk, nevezhetjük akár tenmagunk FELSŐBB ÉN-jének. Ő az aki tartja a „gyeplőt” és aki igyekszik minket MINDIG a IO úton tartani. Több-kevesebb sikerrel. Ő az, aki mint a Párkák, keveri a szálakat, szervezi a „randikat”, a váratlan találkozókat a legelképzelhetetlen módozatokban.
Hihi... 8.08-at mutat az óra, megint jelezve, sikerült a közepébe beletrafálni...
Tehát: ma figyeljünk arra, KIVEL hoz össze a jósorsunk? Miért PONT MA? Ki az aki feltűnik netán a múltból? Kivel mit rendezünk, beszélünk, egyeztetünk ma?
 
Általában is igaz, de a mai napon fókuszálva, hogy SENKI nem jelenik meg VÉLETLENÜL az életünkben! Akit besodor a „keleti szél”, mint Mary Poppinst Banks-ék házához, jól megtervezett REND SZER-int érkezik. Ahogy Mary Poppins is.
Hisz HÍVTÁK.
 
Mi is „behívunk” mindenkit, akár szerelmet hoz, akár rombolást.
Aki szerelmet hoz, az is rombolhat – lerombolhatja az összes felhúzott falunkat magunk körül, az összes önértékelési mércénket, tükröt tart, hogy meglássuk JÓ oldalunkat és felszabadítson minket saját korlátaink alól pont a SZER-ELEM-ében, hisz a SZER nem más, mint tenMAGunk MAG-ikus tudása, része, képessége. Csak kell egy külső segítő, aki által MI feltörjük tenmagunk kódjait..
Aki színtiszta rombolást hoz, ő is épít. Csak nem látható.
MÉG.
Ő az, aki bevállalta a drasztikus megoldást – de ő is csak azért, mert a „lájtosabb” verziót nem voltunk hajlandók meglátni. Nem vettük a jeleket a váltásra. Na, ő aztán felrúg tényleg mindent körülöttünk, hogy végre lássunk, változzunk és változtassunk. Aztán lépjünk is!
Többször hallom az engem felkeresőktől, hogy „ha most nem oldok meg egy karmikus kapcsolatot, majd jöhetek vissza még nehezebb körülmények között”. Nos, az ilyen és ehhez hasonló „fenyegetős” kijelentésekre ugrani szoktam, annyira fel tud húzni az álságos spirimaszlag, melynek gyökere a vallások megfélemlítő tanaiból ered és sajnos sokakat meg is fertőz.
Egyik videoban is elmondom: AZ ISTEN NEM KICSESZÉSRE JÁTSZIK!!! Ahogy a FELSŐBB ÉN SEM!! Ha egy inkarnációban „nem végzünk”, nem tudjuk befejezni a vállaltakat, akkor no problémo, majd a következőben jöhetünk vissza, DE NEM A KITOLÁSBAN KÉJELEGVE, hanem épp ellenkezőleg: KÖNNYÍTETT, SEGÍTŐKKEL „megrakott” körülmények között. A feladat ugyanaz lesz, de sokkal több útjelzővel, segítővel, akiknek szavára immár képesek leszünk odafigyelni.
Az, hogy egy adott inkarnáción belül nem látunk-hallunk-érzékelünk, és ezért tenmagunknak megteretmjük a „nehezített verziót”, az már más kérdés. Mindig FINOMAN jönnek az első figyelmeztető jelek. Csak ezekre általában legyintünk, mert nem hiszünk. Meg vagyunk kérgesedve. Aztán amikor valaki kalapáccsal veri le rólunk a kérget – hát az már kellemetlen, de HAT! Tutira.
Tehát ma ilyen SEGÍTŐKKEL hozhat össze a sorsunk.
Nem feltétlenül újakkal, lehetnek ők régiek is – de figyeljük meg, hogy kivel, miért találkozunk, kivel miért van egy adott programunk, otthon is kivel mit beszélünk meg, milyen téma jön fel, mert ma "kódfejtés" van...
Ma megoldást lelhetünk sokmindenre.
 
Ami a legfontosabb: MEGÉREZHETJÜK és megtapasztalhatjuk a titkos kártyavető IO szándékát.
Mi csak terjesszük szét szárnyainkat és emelkedjünk felül, érezzük a SZER ELEM MÁGIKUS erejét, meg kiemel minden
beszűkülésből... ARIEL arkangyal segítségével..
Hm... 8.21... 21-én...
21: az ÚJ VILÁG kezdete..
Bent IS - kint IS.
Még akkor is, ha adott pillanatban nem érezzük.
De azér tmár sokan érzik..