Reggeli Rituálé 2020-11-15-én

MOTTÓ: FIGYELJ!!!
 
Ma megint egy „fókuszos” nap van, mert az asztrokockáimban TŰPONTOSAN megjelent a SZŰZ csillagképben haladó VÉNUSZ. Hozzá még az 5-ös ház, mely a kreativitás, tehát az alkotás, a SZER-ELEM háza. Plusz még a gyerekeké – de hát ők is BELŐLÜNK fakadnak. Tehát ma mire irányul a fókusz?
A belőlünk fakadó alkotó-teremtő-SZER-ELEM-mágus erőnkre. Arra, hogy AMIT LÉT-RE hozunk, az VISSZAHAT RÁNK!!
Tehát nagyon FIGYELJÜNK ODA arra, hogy MIT hozunk be és le a LÉT, a működés szintjére!!
 
Ok és okozat.
Alapvető összefüggés, melynek állandóan a TUDATÁBAN kellene lennünk.
Ok és okozat.
Milyen erőtérben hozzuk létre azt, amit lehívunk?
SZER-ELEM-ben? Összerezegve az Univerzum, a Felsőbb ÉN számunkra megírt AKARATÁVAL?
Vagy egoból, öncélúan, bárkin és bármin keresztülgázolva?
Mint a lombikprogramokban (ez kemény téma lesz az elkövetkezendőkben).
Vagy épp lesz@rva... Szedve a tablettát hozzá?
Akad ilyen bőven... De még ez a kisebb gond.
 
A nagyobb GOND az, hogy önjelölt prókátorok az OKOZAT TUDATA NÉLKÜL teleszórják a GONDolathálót és a tudatmezőt olyan FÉLELMET GERJESZTŐ információkkal, amelyek mindenkire kihatnak.
Akik nincsenek kellőképp ÁTHANGOLVA vagy FELHANGOLVA, bizony BE-VESZ-ik ezt az információt (na, most erre egy hatalmasat rátüsszentett „azuram”), és elkezdenek a félelem erőterében rezegni, működni. Eredmény? Minden, amiből baj lehet.
Ugyanis a FÉL-ELEM CSAK BAJT szül.
Szellemben-lélekben-testben, szépen egymás után.
 
Már tegnap említettem, hogy van egy nő, aki szórja ész nélkül a „rockefeller szindromáját” – bár lehet, hogy épp nem ész nélkül, hanem épp hogy kellő tudatossággal -, megriasztva, lefagyasztva a hallgatóit. Jómagam mindig meggratulálom azt, aki nekem tovább küldi, hogy JÓL működik a szűrője – különben nem küldte volna tovább, hogy véleményezzem. Tehát: eljutott oda, hogy NEM VESZI BE A GYOMRA!!
Csodás magyar mágus nyelvünk!!
Amit nem vesz be a gyomrunk, amit elutasít a SZER-VEZET-ünk (lám-lám, megint a szóban, a megnevezésben ott a lényeg), az NEM rezeg velünk össze! Ilyenkor nem kell AGGYAL felülírni, hogy dehátakkoris – hanem hallgatni a „gyomorra”, pontosabban a gyomortájékon működő SZÍV-szűrőre, mely mint egy szivattyú, kiszűri a „homokot”...
 
A november 9-i „ÁT-LÉPÉS” óta egyre intenzívebbé fog válni az iszap felkavarása. Egyre-másra a felszínre fog jutni a salak, a sár, a szenny. Mint amikor belépünk az iszapos vízbe (pl a Fertő tó ilyen) és ahogyan lépkedünk az iszapban, úgy keverjük fel és el a felszín tiszta vizével. Mit csinálunk? Kihúzzuk a lábunkat és hamar odébb úszunk.
 
Rajtunk ÁLL – vagy bukik -, mint mindig, hogy MIT ENGEDÜNK MAGUNKBA! Ugyanis amit beengedünk, erőteljesen befolyásolja a gondolatainkat, az ALKOTÓ energiáinkat, a gyógyító képességeinet, azaz a MÁGUS erőnket. Nem véletlenül töltik fel a TUDATMEZŐT a félelemkeltők huhogó információkkal.
 
Jómagam és még sokan mások, teljes lendülettel próbáljuk ellensúlyozni, mert LÁTJUK – és azért látjuk,láthatjuk, mert MEG-VAN!! -, hogy mi lesz a változás IGAZI eredménye!! Akik a félelmet erősítik, abban a TÉVHITBEN vannak, hogy az EMBER TEREMTI a KÖRÜLMÉNYEIT, tehát igyekeznek mindent elkövetni, hogy a mostani működést FENNTARTSÁK, és a jövőre nézve is a maguk által eltervelt ideát "teremtsék" meg!
Csakhogy ez ÍGY, ahogy ők gondolják, EGY-SZER-űen NEM IGAZ!! Mert nem felel meg az +EGY" „SZER” REND-jének.
 
A mostani konstellációk pontosan arra akarnak bennünket rávezetni, hogy lépjünk már ki az évszázados, vagy akár évezredes TUDATMANIPULÁCIÓBÓL és LÁSSUNK végre, hogy semmi nem az, aminek látszik!! De ezt csakis BENT, magunkban tudjuk FELISMERNI és TISZT-ába tenni.
A Vénusz a Szűz csillagképben „kvadrátolja” a JUPITER-PLÚTÓ együttállást. Tehát, MEGVALÓSÍTÓ fényszöget alkotnak.
A LÉT-re hozót. De mit tudunk LÉT-re és a LÉT-TERÉBE behozni? Csakis AZT, ami a szellemben már létező!!..
Mit üzen a JUPITER? A hitrendszerekből, elmeprogramokból való kilépést, a visszatalálást a TISZTA FORRÁSHOZ.
Mit ad hozzá a PLÚTÓ? Azt az ERŐT, azt a lendületet, ami ehhez kell és szükséges.
Mit jelez a Vénusz? A termékenységet. A harmoniát. A szépséget. Hol? A FELSŐBB DIMENZIÓKBAN. Amit itt „lent” meg tudunk valósítani.
Minderre ráerősít a NAP és a HOLD együttállása (mára már Újhold), mely duó a MÉRLEG és a KÍGYÓTARTÓ FEJE előterében, harmonizáló, kiegyenlítő fényszögben a Jupiter-Plútó kettőssel, az IGAZSÁG GYÓGYÍTÓ erejét hozza, a SZELLEMBEN és LÉLEKBEN, mely majd megadja a DÖNTÉST és a döntésen keresztül az ÁTBILLENÉSt - azoknak, akik még nem tették volna meg.
Nagy TISZTULÁSOK indulhatnak útjára a FELISMERÉSEKEN keresztül. Ami majd rajtunk, egészségünkben, tetteinkben sorra meg fognak NYÍL-vánulni...
 
Tehát: ne engedjük, hogy bármi is szétcincálja, megrontsa, bepiszkítsa azt a nyugalmat, békét, harmoniát és rend-tudatot, amit jónéhányan már MEGÉREZTEK, mert TUDVA TUDJÁK, hogy milyen energiák készülődnek „testet ölteni”.
Ma tegyünk, alkossunk valamit a magunk örömére, mert minden öröm-tevékenység, LÉT-re hoz és a LÉT-be hozza az öröm magasztos erőit!
 
Napunk kísérő angyala JEREMIEL, aki minden rontó szándék és akarat ellenére azt üzeni: VÉGE A NEHÉZSÉGEKNEK!!
(10.33-kor...)