Reggeli Rituálé 2020-11-12-én

MOTTÓ: ÚJ ALAPOK
 
Ma megint nehéz egy kicsit szavakba betömöríteni mindazt, amit a fejemben van. Ilyenkor szokott az ember gyereke beszéd közben elkezdeni dadogni, mert egyszerre akar belőle kitörni minden, és nagyon nehéz egy sorrendet összerakni, mi jöjjön előre, mi kapjon hangsúlyt... Közben pedig biztos, hogy valami elfelejtődik...Mennyivel egyszerűbb lenne, mint egy nagy legodobozt, kiönteni ezt a gondolathalmazt, aztán mazsolázzon belőle mindenki saját magának annyit, amiből fel tudja építeni a saját várát, álmát, úgy, hogy NEKI JÓ legyen!
Naszóval....
 
Dőlnek a baromságok a facén, a neten, korlát és szűrő nélkül.
 
Azt látom, legnagyobb megrökönyödésemre, hogy még a spirituálisan jól gondolkodó emberek is beleesnek ezek csapdájába és osztják ha kell, ha nem. Miért? Mert megérzik bennük azt az 1% igazságot, ami valóban bennük van – és elsiklanak a 99% megtévesztés felett!! Szó szerint nem veszik észre, hogy pontosan azt teszik, amit „elvárnak tőlük”!! Ugyanis a felületességükkel automatikusan hozzájárulnak, akarva akaratlan, a TUDATOS MEGTÉVESZTŐK tudatos TERJESZTÉSÉHEZ!
Bevált módszer, ez így megy évezredek óta...
Teljesen mindegy, vallási dogma, vagy modern ezoszenny: a működési mechanizmus ugyanaz.
 
Tegnap úton-útfélen lehetett olvasni a 11.11 „ARANYKAPU” nyitásáról. Aki még nem vette volna észre, MINDEN ÉVBEN megjelennek ezek az aranykapus írások. Sokszor változtatás nélkül. Szóról szóra ugyanaz kerül elő – mi pedig esszük-vesszük gondolkodás nélkül. Mert húdejó!!! Hagyjuk magunkat a KÁPRZÁT rabjává tenni – és nem figyelünk a TÉNYEKRE!!!
 
TÉNY például a megérzés. Amely sokakat utolért nem 11-11-én, hanem pontosan 9-én!!
VALÓDI, igaz KAPU, kozmikus erejű ÁT-lépés EZEN a napon volt.
Nekem megmutatta ezt minden ÉSZ-KÖZ, FENT látható volt a TEREMBURÁN, valamint az ÉRZÉKELÉSEN túl még egyéb JELEK IS hozzájárultak ahhoz, hogy ÉSZ-re vegyük: VALAMI TÖRTÉNIK!! FIGYELJÜNK!! ÁLLJUNK meg és engedjünk teret az ÉRZÉSNEK.
Az ÉRZÉKELÉSNEK!
 
Szerencsére sokan „vették az adást” – kapom is a visszajelzéseket egyre-másra....
Tehát? Megint mi a LÉNYEG??
NE engedjük, hogy a külvilág hülyeségei tereljenek minket – hanem a MEGÉRZÉSEINKNEK higgyünk!!
 
Nagyon sokan kaptak egyébként mostanság ÁLMOKAT, vannak, akik épp 9-én, vagy már 8-án. Erőteljeseket, különlegeseket, jóslókat – mindenesetre olyanokat, melyeket nem felejtettek el. Miről szóltak ezek az álmok szinte egyöntetűen? Csak más-más szimbolikákal?
A VÁLTOZÁSRÓL. A MEGÚJULÁSRÓL!
 
Jómagam mantrázhatom, magyarázhatom vég nélkül, hogy a JELEN konstellációk RENDKÍVÜLIEK, egyszeriek és olyan lehetőséget kínálnak, mely közel-távol a lineáris idő-térben NEM VOLT ÉS NEM is LESZ!! Hogy MOST megnyílt a lehetőség a FÖLDI LÉTBEN az ÉBREDÉSRE, a teljes BELSŐ ÁTALAKULÁSRA, nyitásra, tenmagunk EGY-tudatának a megélésére. Amikor ledobhatók régi kódok, inkarnációk során hurcolt kötelékek, megnyílik a KAPU, hogy visszataláljunk a FORRÁSHOZ, tenmagunk duális minőségének az EREDETÉHEZ, a BENNÜNK (és NEM KÍVÜL) élő ISTEN-lényünkhöz. ITT és MOST!
És hogy nem véletlen, hogy az egyetlen ÁTFORDULÁST hozó könyv, a KÉK vér gyermekei épp ERRE az IDŐRE jelentek meg a térben. Hogy épp AKKOR kellett megjelenniük az időben, amikor!
Miért? Azért, hogy aki aki keres, az TALÁLJON is!
Ténylegesen fel tudjon készülni az időpontra, hogy mire odaér, MEGÉRTSE és MEGÉREZZE!!
Nem nagyképűség, de UGYANEZT tanította ISA is.
Ő is eldobatta az ÍRÁSOKAT, és arra tanított: mindenkiBEN ott az isten – lépjen vele KÖZVETLEN kapcsolatba.
Ma ezt „Felsőbb Én”-nek is nevezhetjük.
Aki képes rá: HALLJON és LÁSSON!
UTAT mutatott.
Mihez? Az ÁTFORDULÁSHOZ!
 
Napjainkban ez az útmutató a KÉK VÉR GYERMEKEI könyvek alakjában jelenik meg.
Jézus „Keresztútja” az ÁTLÉNYEGÜLÉS útja (erről írtam a „BIKA” írásokban). Az hogy őt jelképesen pontosan erre a keresztre szegezték fel – üzenet. Wudu. Fekete mágia, a FÉLELEM mágiája. Hogy ne felejtse el senki: így jár, aki ISA útját választja.
Csakhogy ISA megmutatta, hogy aki bejárta tenmaga „keresztútját”, még ha porlandó testét oda is szögezik – az ÁT-LÉNY-ÉG-üléssel ÚJJÁSZÜLETETT LELKÉT, SZELLEMÉT SOHA nem fogja egyetlen földi hatalom SEM irányítani, befolyásolni tudni!
 
A november 9-i erők, erőtér, kapu, ehhez az átlényegüléshez nyitotta meg az utat.
Csak MOST már nem kell felszegeződni a keresztfára.
Aki ezt a kapunyitást megérezte, azt IS megérthette, hogy VALÓBAN ÚJ IDŐK ÚJ DALAI szólnak, tehát az ÁT-HANG-olódás konkrétan megindult. Akik erre felkészültek, ők szó szerint megkönnyebbülnek most – akik nem, nekik bizony zavar lesz a rendszerükben...
 
A mai nap üzenete: MEGKEZŐDÖTT az ALAPOZÁS ebben az ÁTHANGOLT állapotban.
 
Egyelőre mindez ÉRZET szintjén tapasztalható, fülcsengés, gyomortájéki bizsergés, egy különleges euforikus HANGULAT állapotban – aztán szépen, lépésről lépésre, megjelennek majd a konkrét, elvégzendő feladatok is.
 
Sokan mondják, leginkább gyógyítással foglalkozók, hogy úgy érzik, mintha blokkolva lennének. Érzik azt is, hogy EL FOG JÖNNI az ő idejük, amikor majd nekilendülhetnek - csak még nem érzik-látják-tudják, hogy mikor és hogyan.
Mintegy 2010 óta lehet érezni, hogy nyílik egyfajta olló.
Ezidő alatt mindenki kapott LEHETŐSÉGET, hogy ÉSZRE vegye tenmaga kihívását, hogy „beleálljon”, hogy képezze magát, hogy nyissa a tudatát, elkezdjen látni-hallani. Sokan meg is tették...
De mégtöbben NEM.
Az új világ új dalát MOST azok hallják és azoknak szól, akik megtették, amit meg kellett.
Hmm.. 9-21-et mutat épp most az óra. Megint egy visszacsatolás, hogy így van.
Na, de mi lesz azokkal, akik nem tettek tenmagukért semmit?
Nem tudom.
 
Tegnap látogatóban voltam, ahol egy nagyon ERŐS ERŐTÉRben időzhettem. Csodálatos élmény volt. Pont olyan, amiről a „Csúcsélmény” c. Rituáléban szó volt. Amikor az ember az AZONOS hullámhosszon rezgőkkel tud összekapcsolódni.
Mi is erről beszélgettünk, próbáltuk felfejteni a megoldást. Csakhogy a valódi LÁTÁS mindig a kozmikus összefüggéseket mutatja meg. A „hogyan”-t az égiek mindig megtartják maguknak. Ez az ő „játszóterük” ..
 
Nekünk legyen elég, hogy tudjuk, mi várható. Így hát egyelőre arra jutottunk: a jelenleg „blokkolt” gyógyítók, majd akkor fognak „mozgásba lendülni”, amikor a most még süket és vak tömeg éledezni kezd. A külső események NEKIK SZÓLNAK....
A mi JELENBELI dolgunk – és még mindazoké, akik értik-érzik-veszik az „adást” –, hogy semmi esetre se hagyjuk magunkat a külső események által LÉLEKBEN befolyásolni. MI érezzük és TARTSUK a nyugalmat, a békét, a jövő biztos tudatának, a REND-nek a belső erejét. És ERŐTERÉT!!
Mert a kibillentés erőtere nagy.
 
Kísérőangyalunk ezért ma ARIEL, a BÁTORSÁG angyala.
Ő lesz az, akihez fordulhatunk, ha akár egy pillanatra is elbizonytalanodunk.
9-28-van. Megint egy visszajelzés....
 
Az „alapozás” a jövő vonatkozásában nem más, mint a BELSŐ NYUGALOM, a LELKI BÉKE, a REND, a HARMONIA TISZTA TUDATA. Benne lehet maradni – de kell hozzá ERŐ, nem vitás.
Segítség mindig VAN.. Mert az azonos bevonzza az azonosat...
10.11- kor..