Reggeli Rituálé 2020-11-14-én

MOTTÓ: GYÓGYULÁS-GYÓGYÍTÁS- HANGOLÓDÁS
 
Tegnap, 13-án, ráadásul pénteken, úgy hozta a jósorsom, hogy egyszerűen nem volt sem alkalmam, sem időm Rituálét írni. Nagyon kedvesek a kedves olvasók, hogy kerestek, engem IS és a Rituálét IS, tényleg nem gondoltam volna, hogy ennyire hiányozhatnak e reggeli penzumok..
 
 
Remélem, azért jól telt mindenkinek a napja és senkivel nem történt semmiféle baj e babonákkal telített napon. Aminek mint tudjuk (legalábbis ITT), hogy SEMMI ALAPJA nincs!
Az én napom tegnap események sűrűjében telt, no meg az éjjeli álmom hatása alatt. Reggel azért is nem maradt időm a rituáléra, hogy le tudjam még frissében írni, amíg a részletek is élénkek.
Ma éjjel vagy inkább a 3 órát követő időszakban, megint nagyon élénken álmodtam és (sajnos) pontosan ellenkező előjellel, mint előző éjjel. Egyelőre nem írom le, hogy mi volt ez és a másik álom – meg kell várnom a válaszokat a két álom összefüggéseire (hmm... mily „véletlen”: épp ASRAEL lett mai kíséőrangyalunk, aki „tanácsadóként” érkezett...)
Nem a kíváncsiságot szeretném felcsigázni, hanem arra szeretnék kilyukadni, hogy akiknek MOSTANSÁG, a napokban EMLÉKEZETES ÁLMAI lennének, ÍRJÁK LE! Mindenképp.
Mert ezek GYÓGYÍTÓ és JÓSLÓ álmok.
 
Miért gyógyító? Mert TÜKRÖT mutat, hol-miben KELL még ÁTHANGOLÓDNI. Melyek azok a belső, jó mélyre elásott lelki problémák, mint pl az egyedülléttől való félelem, vagy az állandó menekülési kényszer (problémák elől), amelyek mindig utolérnek. Ezeket az álmokat azért kapjuk, hogy végre nézzünk szembe és oldjuk fel – mert ezek igazából véve LÁTSZAT-problémák, melyeket mi az ELMÉNKKEL teremtettünk magunknak. Na, ezek valóban „teremtések”.
 
A „nagy KAPU”, az „ÁTLÉPÉS”, azaz november 9 óta, egyre-másra jönnek az ÉL-mények. Tapasztalások. Felismerések. Szerintem nem csak nekem.
Én pl 11-11-én, amiről 12-én írtam is, olyan „ERŐTÉR”-ben voltam, ahol ténylegesen „EGY HÚRON PENDÜLŐK” ültek együtt, és bizony fel is fűtöttük a szobát rendesen, úgy, hogy ki kellett tárni az ablakot. Az „egy húron pendülők” egyébként mindig FEL TUDJÁK HANGOLNI a teret. Betöltik a MAG-uk REZGÉSÉVEL.
Miért hangsúlyozom most ezt?
Azért, mert a HANGOLÓDÁS az, ami mostantól nagyon fontos szerepet kap!!.
 
Tegnap egyébként pont EZ és még egy téma érkezett, amiről beszélni kell:
 
1. tehát a HANG fontossága. Az ÁT-HANG-olódás. A FEL-HANG-olódás. Mi a HANG? REZGÉS. Hullám. ENERGIA.
Mi a SZÍN? Rezgés. Hullám. Energia.
A hangokhoz csatolhatók színek.
Ha már maszkot kell viselnünk – akkor vegyük ÉSZ-re benne a JELET! Hisz mindig mondom: a külvilág történéseibe a LÉLEK, az ember BELEMEGY. Mi a dolga? Eldönteni: felveszi-e azt a hullámot, ami a külvilág rezgése, hangja, engedi-e hogy LE-hangolják, vagy KÉPes TARTANI SAJÁT HANGJÁT és képes-e ÁTHANGOLÓDNI?
No, nem a külvilág hangjára, hanem arra a TÚL-VILÁGÉRA, aminek hangja most, a KAPUN átlépve, immár a fülünkben cseng? Egyébként az, aki MÁR áthangolt, egyszerűen NEM BÍRJA a hangos zajt, a kutyák csaholását, és mindazt, ami ERŐS, ami ERŐSZAKOS. Aki már áthangolt – ők szó szerint az „áthangoltak”, az elkövetkezendő időszak gyógyítói, akik másokat fognak segíteni majd a HANGOLÁSBAN....
A HANG mellett figyeljünk a SZÍNEKRE is!
Mit veszünk fel? Mivel vesszük körbe magunkat? MIlyen kristályok vonzanak?
A „gyógyítók” az elmúlt időszakban, években felkészültek.
Nem véletlenül jelentek meg pont ekkortájt a Kék vér gyermekei könyvek, akkor, amikor megérett az IDŐ az ÁTFORDULÁSHOZ. Pontosabban az arra való felkészüléshez. Aki „vette az adást”, aki felkészült, november 9-re immár teljesen FEL-és ÁTHANGOLÓDOTT.
 
2. mindenki szembekerül TENMAGA VALÓSÁGÁVAL.
Nos ez nagyon gyorsan megjelent a "SZÍNEN", a "SZÍN-TÉREN".
Nem épp "ragyogó színben"...
Az emberi kommunikáció HANG-terében...
A köpködésben, fröcskölésben. A vitákban.
Mindazok, akik „EL-HANGOLTAK”, akiknek a hangja „hamisan cseng” – bizony a SAJÁT HAMIS HANGJUKAT fogják meghallani a közeljövőben. Mint visszhangot a külvilágból.
A saját világukat, VILÁGLÁTÁSUKAT fogják MEGÉLNI!
Fognak szenvedni? Lázongani? Hőbörögni? De még mennyire!
És ami a legnagyobb baj - nekik -, hogy a hőbörgésükben NEM HALLANAK!! Márpedig addig nem fognak hallani, amíg BE NEM FOGJÁK A SZÁJUKAT!
 
Értjük?
 
A mai álmom egyébként ezeknek az embereknek a szellemi világképét mutatta meg. Letaglózó volt. És letaglózó volt a tehetetlenség érzete is, hogy én hiába kiabáltam – gyilkos tekintettel néztek rám, hogy fogjam be..
 
Most olvasom az Avalon ködbe vész c. könyvet.
Az elején, merlin (=sólyom!!!) arról beszél, miként válik ketté a világ, miként uralja le a zsidó-kereszténység harcos, zsarnoki egyisten ideológiája az ősi, TERMÉSZETES, EGY-tudást, az ISTEN-ANYA-emléket. Ezáltal ELVÉVE az emberektől az UTAT, azaz a KÖZVETLEN ÁTJÁRÓT az EREDETHEZ.
Nos, igen. Konkrétan nézve a zsidó-keresztény egyház VALÓBAN teljesen meghamisította a „kereszt” szimbolikáját, még azt is átforgatta a zsidó egyisten uralma alá, holott ISA pontosan a VISSZATALÁLÁS útját mutatta meg.
Ugyanakkor ÁTVITT ÉRTELEMBEN IS fontos érteni, értelmezni.
Ezt nevezzük ÁTHALLÁSNAK!
 
A visszatalálás útjának egyébként LEGFONTOSABB ÉSZ-köze a KÉK VÉR GYERMEKEI könyvek!! Miért? Mert pont EZÉRT az ÁTFORDULÁSÉRT íródtak meg!
Hogy lássunk TÚL a ködön, LÁSSUK MEG az elködösített világot, ami nem más, mint az EREDET.
A november 9-i KAPUNYITÁS a FORRÁSHOZ vezető ÚTRA NYÍLT KI. Amiről már év eleje óta beszélek: a TELJES BELSŐ ÁTALAKULÁS ÚTJÁRÓL.
 
Tegnap több emberrel is beszélgettem, akik arról meséltek, hogy régi önmaguk játékos, örömteli MAG-lénye tör fel bennük. Vagy elfelejtett képességeik. Melyeket valamikor tudtak, aztán a sors útján félretettek - de MOST ÚJRA feljöttek az EMLÉKEZETBEN.
Miért lehetséges ez?
Mert ahogy mondám vala: ez az IDŐSZAK a karmikus sorsváltás LEHETŐSÉGÉNEK az időszaka.
RÉGI KÓDOK, mint eszme-és hitrendszerek, kötések, kötő, lehúzó kapcsolatok LETÉTELÉNEK, megtisztításának az időszaka. Olyanoké, amik életek során át kísértek, kötöttek minket.
AKI MEGTESZI – szó szerint meg-és felszabadul és VISSZATALÁLHAT TENMAGA TISZTA EREDETÉHEZ, FORRÁSÁHOZ.
Aki már BENNE van, de még NINCS TÚL – ők kapják tenmaguk tükreit, kihívásait, hogy HOL és MIBEN kell még változniuk?
Aki már TÚL van, a VÉGTELEN NYUGALOM érzetében leledzik.
A semlegesség KÉK tudatállapotában....
Természetesen majd nekik is lesznek újabb feladataik, kihívásaik – de teljesen MÁS szinten.. A GYÓGYÍTÁS rezgésében, különböző módozataiban....
 
A12-én leírt ALAPOZÁS folytatódik.
Lépésről lépésre kapjuk a feladatokat. Egy a fontos: őrizzük meg TISZTA LÁTÁSUNKAT és TISZTA HALLÁSUNKAT.
És figyeljünk a JELEKRE. És álmainkra is.
UGYANIS TOLJÁK A "LÁTÓTÉRBE" A FÖLDI HATALOM ERŐI A MEGTÉVESZTÉS, A FÉLELEM ÉS A "FALANSZTER" KÉPEIT!!!
 
Most döbbentem rá - tehát MÁRIS megérkezett a VÁLASZ, Azrael jóvoltából -, hogy amit én álmomban láttam, az a VETÍTETT KÉPEK!!
Immár harmdaszorra kapom meg ugyannak a spirip...ának a videoját, "betekintés a rockefeller tervbe" címen, aki EZT A KÉPET VETÍTI!!
Vigyázzunk!!!
Ahogy merlin is mondá: a HITÜNK tartja fent a teret!!!
Ha elhisszük, amit ez a "sötétfejű" nő mond (mert ott a szrüke felhő!), akkor ezt a TUDATMEZŐT erősítjuk!!!
Vagy FELHANGOLJUK MAGUNKAT - és azt az utat választjuk, ami MÁR LÁTHATÓ....
Napunk kísérő angyala AZRAEL. Aki MENNYEI TANÁCSADÓ. Kérdésünk van? Választ szeretnénk? Tegyük fel neki.
 
Azrael SATANA angyala – tehát a türelem, a kivárás is hozzá tartozik. Tudjunk KIVÁRNI, legyünk türelemmel, a válaszra is méltónak kell lenni.. Be kell tudni fogadni..