MÉRLEGELÉS-DÖNTÉS-LÉPÉS

Reggeli Rituálé 2020-10-025-én

MOTTÓ: MÉRLEGELÉS-DÖNTÉS-LÉPÉS (kicsit hosszú lesz..)
 
A mai nap egy kicsit szerteágazóbb, mint az előzőek voltak, mivel több fényszög is lazult a „Teremburán” – egy azonban koncentrálódott: ez pedig a Nap-Merkúr együttállás a SZŰZ csillagkép lábánál.
Mi a Nap? Földi jelenlétünk vezérlő elve.
Mi a Merkúr? A gondolat, a tanulás, a szellemi mozgató rugó, aki generálja a változtatásokat, a mérlegeléseket, döntéseket és majd a belőlük fakadó lépéseket. Hol? Itt a Földi létünkben..Jelen inkarnációnkban.
Mit jelképez a SZŰZ? Az ARATÁST és a RENDET. Az OK-OKOZAT mutatója, mondván: „Rend a LELKE MINDEN-nek”. Miért a „LELKE”? Mert a Szűz csillagkép mögül sejlik át az ANGYAL csillagkép. Az angyalok pedig mindig a LELKÜNKRE hatnak, a lelkünk által emlékeztetnek arra: bármi is legyen, MINDEN RENDBEN VAN!
Mert a MINDEN-ben valóban „MINDEN” REND-ben van!
Csak ezt felejti el sokszor földi inkarnációnk..
És ezért vagyunk értetlenek és ezért fáj a sors annyira..
Ahogy hallgattam a Vasárnapi Újság c. műsort reggel és benne az október 23-i megemlékezéseket, történeteket, valamint az amerikai elnökválasztásról készült riportot, óhatatlanul felmerült bennem ez a „Minden rendben van?” kérdés - ami szerintem minden jó és ép lelkületű emberben is felmerül , hogy TÉNYLEG minden rendben van? Hogy tényleg EZ a „rend”?? Így? Épp így??
Mert egyetlen JÓ és ÉP lelkületű ember sem tudja megérteni - mivel nem tud vele azonosulni -, hogy miért van szükség rombolásra, mi motiválja az aljasságot, miből fakad a féktelen, mindent elpusztítani akaró gyűlölet, a másik kiirtására, gyötrésére irányuló rosszindulat?
Mert ez nem normális!!
Nos igen: akiben működik az I-GÉN, az IGEN, az EMLÉKSZIK még a SÍRI, szíriuszi eredetére, tehát ő zsigerileg érzi, hogy ÍGY , ahogy most zajlik, az élet valóban nem normális.
De aki emlékszik szíriuszi eredetére, arra is KELL hogy emlékezzen, miként is működik a FÉNY dimenziója! Ami ugye zárt és körbejár, van ALJA és van TETEJE. Tehát van benne ALJASSÁG és van benne FENNKÖLTSÉG. Van benne „vaskor” és van benne „aranykor”.
Egyébként pedig mindig mindegyikben mindenkor és mindenhol benne van a két véglet és annak megnyilvánulása, épp a dualitás okán, legfeljebb az ARÁNYOK mások.
(Hmm.. az „arány” szó vajon miért egyenlő az „arany-al”?
Talán mert az arányok harmóniája az „arany-metszésen” alapszik?...És tovább gondolva az „Aranykor” RENDJE azért harmonikus, mert az ARÁNYOK harmóniáján alapszik?...)
Egy biztos: MOST NINCS harmónia!!
Most egy KIBILLENT erőtérben vagyunk - és ennek is MOST érünk az ALSÓ pontjára. Mindig legalul csúcsosodik ki az „ALJA-sság”, ezért most töményen megtapasztalhatjuk ennek minőségét.
Az, hogy ez 1000 vagy 10.000 évben mérhető? Ebből a szempontból nem releváns.
Viszont ha elértünk legalulra, akkor elérkeztünk az ÁTBILLENÉSHEZ, ahol elindul a VISSZARENDEZŐDÉS.
Azért ne tapsikoljunk, hogy dejó, beleértünk a Vízöntő korba, meg az Aranykorba.... NEEEEM!!! Egyrészt a Vízöntő kor majd akkor kezdődik, ha a TAVASZPONT beleér a Vízöntő CSILLAGKÉPBE, ami még jó 900 év, másrészt maga az Aranykor alapjában véve egy LÉT-MINŐSÉG – ami a külvilágtól függetlenül BELÜL ÉLHETŐ MEG. Miért? Pont a duális erőtér okán: az aranyban is ott a vas, a vasban is ott az arany, azaz a Vaskorban is megélhetjük az Aranykort – a LELKÜNKBEN, a SZÍVÜNKBEN!! Hogyan lehetséges ez? Úgy hogy mindkét végletben ott van a másik, csak az arányok mások...
Mi dúl a Vaskorban? A MEGOSZTOTTSÁG. A TAGADÁS szelleme.
A dualitásban, a tagadás szelleme által, megjelenik mindennek, ami IO az INVERZE is. Miért? Mert a FÉNY egy LÁTSZATDIMENZIÓ! Benne van a láthatatlan VALÓ-ság, ami a fizikai szemnek láthatatlan és benne van a káprázat, amit effektive látunk.
Amikor az okostelefonnal felvételt készítünk és belenézünk a kamerába, „rendesen” látjuk magunkat. Aztán mikor kész a felvétel, azt látjuk, hogy átfordultak az oldalak.
A régi fényképezőgépek is teljesen átfordítva rögzítették az ezüstlemezen az ÁRNYképet! Ahhoz hogy rendesen látható legyen az EREDETI, ELŐ KELLETT HÍVNI...
Értjük az analógiát?
Ismerjük azt az érzést, amikor viszket a nyelvünk, vagy az ujjunk, vagy a lábunk, lábujjunk és NEM TALÁLJUK, hogy hol? Hogy honnan ered a viszketés? Vakargatjuk, de nem tudjuk feloldani és kiiktatni az érzést, mert nem találjuk a kiindulást?
A FORRÁSPONTOT? Viszont amint megtaláltuk, megvakartuk OTT, ahonnan ered az érzés, elmúlik az egész viszketés, az irritáció és megnyugszunk..
Érthető az analógia?
Visszatérve ’56-ra és a mostani elnökválasztási cirkuszra.
Nem tudom, feltűnt-e valakinek, hogy UGYANARRÓL, UGYANNAK az eszmének a fékevesztett rombolásáról van szó??
Ma liberalizmusnak hívjuk. Előtte szocializmusnak, vagy kommunizmusnak. Még előtte humanizmusnak. Még előtte vatikánnak, még előtte ószövetségnek, még előtte ASSZÍROKNAK.... Ugyanaz az eszmeiség, ugyanaz a féktelen gyűlölet a IO-val szemben, csak mindig más-más köpenyben, más-más színben, más-más szimbolumokat felhasználva, hogy átpolarizálva meggyalázzák az eredetet és FÉL-ELEM-et gerjesszenek, "manó bőrét húzva Krisztus képére"...
Ugyanaz az esztelen, irigységből fakadó rombolási vágy, mely építeni SOHA NEM TUD, csakis elvenni. Ez nem az a rombolás, mely egy építés előfeltétele – ez a rombolás mindig tarol. Pusztít és írt. Ez az eszmeiség mindig a MÁSIK „IO-l” végzett munkájából, ERŐTERÉBŐL akar ELVENNI, mert ÉLSŐKÖDŐ, rabló fajzat. „Ami a tiéd, az az enyém, és ami az enyém, ahhoz neked semmi közöd”. Ugye, ismerős?
Soha nem tudtam megérteni, mi értelme van a forradalmaknak, a lázadásnak, a hatalommal való szembemenetelnek, hisz az eredménye még több szenvedés, még több fájdalom, mert a bosszú nem ismer határokat. Sem kegyelmet. (Kegy-elem..ugye, mennyire kézzel fogható, hogy a „kegyelem” nem más, mint a HATALOM-hoz tartozó fogalom és eszköz??? Hogy ilyen metafizikailag NEM LÉTEZIK??)
Ma, a rádiót hallgatva rájöttem és megértettem, mire szolgálnak a forradalmak.
A forradalmak mindig VÁLASZREAKCIÓK és EMLÉKEZTETŐK. Válaszreakció a HATALOM-nak, amikor gátlástalanná kezd válni, és emlékeztető az A-SZÍR mentalitásnak, hogy el ne bízd magadat, mert az OK-ot mindig OKOZAT követi! Hogy nem vagy egyedül a térfélen!!
Ha egy erőteret bármely irányba kibillentünk, annak mindig következménye van. A kibillentés CSAKIS egy adott határig lehetséges, onnan automatikusan visszafordul, mert a REND EGYENSÚLYT akar!! Pláne egy zárt rendszerben.
Most a liberalizmus eszmeisége kezd gátlástalanná válni. Eszközeik ugyanazok: erőszak, provokáció, a legszentebb értékek kifigurázása, a zsigeri, isteni MÉRTÉK sárba tiprása. Nem ugyanez volt a humanizmus térhódításakor? Vagy a kommunista ideológia megjelenésekor? Van különbség? Nincs.
Amikor a SZABAD gondolkodást fricskázzák ki épp a szabad gondolkodás jeligéje alatt, amikor már a GYEREKEK lesznek a megrontás célpontjai, akkor elmondhatjuk: leértünk a LEGALJÁRA.
De miért szenvedtek el mártíromságot oly sokan? Látszólag értelmetlenül, csupán azért, hogy majd az utókor megemlékezzen róluk?...
Ne feledjük: minden élet egy BEVÁLLALÁS! Egy SORS-SZEREP.
A mi kicsi országunk ’56-ban megrázta az egész világot. Vajon véletlen volt, hogy PONT akkor támadta meg Izrael Egyiptomot? Aki FELÜLRŐL lát, tudja, hogy NEM.
Itt megint KÉT ERŐTÉR feszült egymásnak. Tökéletesen tükrözve egy VILÁGKORSZAK kibillent egyensúlyát. Mit képvisel a MAG? A SZÍR minőséget. Mekkora ország állt ki érte? Egy MAG-nyi.
Az A-SZÍR világkorszak világméretű erőterében..
Hát EZÉRT nem győzhetett a forradalom. De előtte a ’48-as vagy még előtte a Rákóczi-szabadságharc SEM.
Mert az a Világkorszak, amiben élünk, az A-SZÍR erőtér világkorszaka. Magától letelik, mert le KELL telnie a körforgásban. Ezért értelmetlen alapvetően minden lázadás. Ugyanakkor minden lázadás egy emlékeztetés: megcsúfolhatjátok ugyan a IO-t, DE annak mindig következménye van!
Mégpedig HOL? Az EGY-ÉN életében.
És itt van a „bukta”! Meg a lényeg is egyben!
A döntéseket SOHA NEM EGY ESZME hozza, hanem mindig az EGY-ÉN, az EMBER, aki ELFELEJTI EREDETÉT és ELFOGADJA „LUCIFER”, azaz a KÁPRÁZAT kezét. Beáll az asszírok közé és működteti erőterüket akár egy VIlágkorszakon keresztül.
Természetesen megéli e döntésének eredményét, mint OKOZATOT. Ez lesz az ő tanulópályája, tanulópénze a TAPASZTALÁS útján. Hányszor teszi meg újraszületései mentén még ezeket e köröket? Meddig marad ennek az erőtérnek a BŰV-körében? Hetedhét ország 7 rétegű dimenziójának örökös körforgásában?
Saját EMLÉKEZETÉN, ÉBREDÉSÉN múlik.
Mint tudjuk: VAN KIÚT!
Tehát?
Az Univerzumban „TÉNY”-LEG MINDEN REND-ben van!
"Napjainkban" (mely ugye években mérhető), mindenki érzi zsigereiben a VÁLTOZÁST. Mintha ÉBREDNÉNEK az emberek, egyfajta kábulatból. Olyan érzetet keltve, mintha egy OLLÓ két szára kezdene egyre tágabbra nyílni. Megvalósítva, láthatóvá téve a HALAK csillagképet, mely csillagkép Világkorszakát éljük.
Vannak, akik KI-"IO"-ZANodnak és kilépnek az asszír erőtérből (erre most egy nagyot rá is tüsszentettem), ledobják e pusztító eszmerendszer rájuk rakott béklyóit és szó szerint ÚJJÁSZÜLETNEK, immár egy teljesen más minőségben. Ők DÖNTÉST HOZTAK!
Viszont vannak, akik nem hoznak döntést - illetve azt a döntést, a kínálkozó lehetőség mentén, hogy NEM AKARNAK kilépni a megszokott korforgásból, nek akarnak sem ébredni, sem változni. Megtehetik, mert a szabad akarat valóban szabad. Mi lesz az ő sorsuk? Ki tudja? A hülye jóslatoknak itt nem akarok teret engedni...Úgyis kész a forgatókönyv...
Érdekes megfigyelni, hogy a „nagy ébredések”, a „nagy felismerések” egy PILLANAT alatt történnek (URANA jóvoltából).
Mi váltja ki ezeket? BÁRMI.
Egy váratlan esemény, egy hirtelen jött BELEÉRZÉS, egy „testközeli élmény”, mely fel-és megráz, mint a 220 (hmmm... most gondolok én is bele, miért épp a 220 V a feszültség mértéke?....)
Ilyenkor a MÉRLEGELÉS, a DÖNTÉS, a LÁTÁS, a FELISMERÉS, a TANULSÁGOK és MEGÉRTÉSEK levonása egy PILLANAT ALATT megtörténhet.
Legyünk mostanában bármilyen pangó élethelyzetben, nem látva az irányt – jó ha tudjuk: ez IS a REND része. Ugyanis a felismerés, a döntés megszülethet valóban egy pillanat tört része alatt, de az addig vezető út hossza már rajtunk múlik...
Napunk kísérő angyala HANIEL, aki az ÉRZÉKENYSÉG angyala.
A mostani idők az érzékeléseinket finomítják, mivel a karma-kapu (a leszálló holdcsomópont) a SKORPIÓ csillagképben állva a belső látás, a belső érzékelés kifinomításának a szükségességét forszírozza.
A NAP, mint lényünk és rendszerünk vezérlő elve, most, a SZŰZ csillagképben haladva, átveszi a mögötte átsejlő angyali világ üzeneteit..
Kulcsszó: kérj – és megadatik....