OSZD MEG ÉS URALKODJ! - VAGY EMELKEDJ FELÜL

Ismét egy olyan napi rituálé, mely túlmuat a nap mondanivalóján, ezért érdemes kiemelni és a dátumtól függetlenül is elolvasni:
 
Reggeli Rituálé 2020-10-20-án
 
MOTTÓ: FELÜLEMELKEDÉS
(kicsit hosszú lesz)
 
A dátum ritmusa, a számok mágiája már önmagukban is FELTÁMADÁSról, a "felülemelkedésről" üzennek, ezen belül is tenmagunk MAGASABB szinten történő kiteljesedéséről.
A LÉT "Szent Hármasságában",a harmónia jegyében, a 3x20 a MINDEN szinten való FELTÁMADÁST jelképezi, Szellemben-Lélekben-Anyagban egyaránt; a 10 pedig, mivel a TELJESSÉG száma, saját lényünk TELJESSÉGÉNEK, EGYSÉGÉNEK a tudatát jelöli..
Tehát, nem semmi erőterek "birizgálnak" ma...
Nyugodt napra ne számítsunk..
Először egyébként a „megbocsátás”-t gondoltam mottónak, de ahogy elkezdtem merengeni e szón, (ami egyébként az egyik angyalkártya üzenete mára), elfogott az émelygés. Nálam pedig az émelygés mindig intő jel, mivel ez az érzet mutat rá nálam a HAMISSÁGRA.
Ahogy merengtem e szón, eszembe jutott Jézus a keresztfán:
„uram bocsáss meg nekik, mert nem tudják mit cselekszenek”. Hmmm...
Eszembe jutott, szinte azonnali reflexióként, hogy vajon mekkora CSÚSZTATÁS van ebben az ÁLLÍTÓLAGOS kijelentésben??
Mert az émelygésem nem véletlen..
Először is: Jézus tudta, hogy NINCS ATYA, tehát nem mondhatta, hogy „URAM”.
Másodszor: a kozmikus REND-SZER-ben MÁSOKRA NEM KÉRHETÜNK MEGBOCSÁTÁST!!! És ezt Jézus biztosan TUDTA!!
Miért??
Mert egyrészt mindenkinek a SAJÁT SORSÁT, tapasztalását KELL bejárnia és aki NINCS TUDATÁBAN a tetteinek, az ok-okozat rendjének a megértését illetően, azt a megbocsátás nem fogja előre vinni.
Másrészt a megbocsátás a „kegyelem” fogalmával kapcsolódik össze, márpedig úgy a „kegyelem” vagy „kegy”, mint az „alázat” és a hozzá kapcsolható „áldozat” a VALLÁSOK által KREÁLT FOGALMAK A HATALOM és a LE-UR-ALÁS érdekében, egy már TUDAT-HASADT világ működésének a fenntartásához!!!
Ami „hasadt”, az NEM EGY.
Tehát KÉT-ÉRT-ELEM-ű. MEG-OSZTOTT.
Mit mond a HATALOM?? „Oszd meg és uralkodj!”
Hol van szükség tehát megbocsátásra? Ahol ELLEN-SZEG-ÜL-ÉS van. Hol keletkezik ellenszegülés? Ott, ahol benyomják a határokat, ahol az egyik a másik rovására akar előrébb vagy feljebb jutni.
Ahol benyomják a határokat, ott automatikusan megjelenik a védekezés, az ellenerő, a VISSZAÁLLÍTÁS, a HELY-re állítás igénye.
Ahol valaki a másiknak ÁRT, ellenére tesz, BÁNT, meg-ALÁZ, az NEM megbocsátanivaló, azon NEM felülemelkedni kell, hanem a HELYÉRE tenni. A magyar nyelv szerint: EL-IGAZ-ÍTANI.
Megmutatni az IGAZ és HELYES utat.
A mai nézetek azonban már odáig süllyedtek, hogy aki ezt teszi - mondjuk például szól a szomszédnak, hogy csináljon valamit a kutyájával, mert mégiscsak elviselhetetlen, hogy 3 órán keresztül egyfolytában ugat, mert nincs kiengedve, nincs mozgása, a gazda elment otthonról, tehát fél, unatkozik, azaz a gazda korlátolt hozzáállása a kiváltó ok, stb – akkor szólni kell a gazdának. Az már más kérdés, hogy a ma divatos felfogás szerint az az „összeférhetetlen”, a nyűgös, a „hisztis”, aki szólni mer az ostobák ellenében...
A kibillent világot, mert NEM TERMÉSZETESen, nem REND-SZER-ben működik, mert SZER-TELEN - csakis az ERŐ-SZAK tudja fenntartani.
Annak van joga bármihez, aki letolja a saját érdekeit a másik torkán...és ehhez elegendő ereje is van.
Mindehhez mint i-re a pont, a legálságosabb elvárás az, hogy
„te vagy a spirituálisan gondolkodó, tehát itt a lehetőség, mutasd meg, hogy hogyan tudsz felülemelkedni!"
Természetesen a "feltétel nélküli szeretet nevében"!!!
Hányingerkeltő... Mert velejéig ÁLSÁGOS és HAMIS!!
Mit jelent a felülemelkedés? Azt, hogy TŰRJ!
TE kapcsold ki a tudatodat. TE vedd tudomásul, hogy a másiknak joga van a te életteredet benyomni, neked meg nincs jogod ez ellen védekezni. Legalábbis nem a fizikális síkon.
Magyarul, mi egy spirituálisan gondolkodó ember dolga? Elviselni a hülyéket, az ostobákat, „ne szólj szám, nem fáj fejem”...
Na, EZ egy IGAZI spiriutális MASZLAG!!!
De hát ma ez van...
Elmondható, hogy MA MÁR SEMMI NEM AZ, ami EREDETILEG volt. Semmi.
És mivel minden át van polarizálva, ki van forgatva, ezért SEHOL NEM TUD JÓL MŰKÖDNI AZ ÉLET.
Ezért van az, hogy ha valaki a csend érdekében elvonulna a világtól, vesz pl egy tanyát. még ott sem érezheti magát biztonságban, mert bárki megteheti, hogy a szomszédos telken állatfarmot létesít, libákat, kacsákat, kakasokat, marhákat tart, természetesen 3-4 kutyával megspékelve, és magasról nem érdekli, hogy a már ott lakók életét teljesen ellehetetleníti. Ráadásul ő nem is él ott – de a lényeg, hogy NEKI jó legyen, így bármit megtehet.
Régen, még a komcsi időkben is jól működő rend volt, hogy a szomszéd hozzájárulása nélkül nem lehetett semmit építeni. Se műhelyt fusizásra, se magasabb házat a közvetlen szomszédságba, hogy a hasába lássanak...Kutyatartáshoz is kellett a szomszéd rábólintása.
Nos, ezeket az emberi együttműködést eligazító szabállyozásokat szépen eltörölték...
Mondjuk, ha VALÓBAN működne az EGY-MÁS mellett élés jézusi alapelve, hogy "semmit nem teszek, amit nem kívánok, hogy nekem tegyenek" - akkor nem lenne szükség alapból semmiféle szabályozásra. De mivel az ember HASADT, ezért kell a szabályozás..
De vajon hol és mikor borult meg az EGY-MÁS mellett élés ennyire?
Mikor keveredtek össze a fogalmak??
Akkor és ott, amikor az Isten képét megmásították, amikor az EGY-IS-TEN minőséget, mint UR-I (AN-A, azaz ÉG-I) minőséget átpolarizálták, amikor megteremtődött a FÉNY, annak imádata, azaz a KÁPRÁZAT, a VAKÍTÁS, az "ATYA-FI"-ság.
Ehhez párosult egy GENEZIS, egy GÉNEZÉS, melynek során az addigi kozmikus ENERGIA-táplálékon élő lényeket BEZÁRTA A FÉNY, a TÉRIDŐ, megszűnt a közvetlen LÉLE-K-ZÉS és e zárt rendszeren belül EGY-MÁS-ból kezdtek táplálkozni az élő-lények. Növények, állatok és emberek egyeránt. Elég élősködőt látni minden téren...A ragadozókról nem is beszélve....Kegyetlenséggel rendesen megspékelve..
NEM A MAGÁNTULAJDON a „minden rossz” alapja – hanem a TUDATVESZTÉS.
Amikor elveszett az „Együtt-egymással-egymásért” szent hármassága és helyette teret hódított az EGY-MÁS-BÓL élés.. Ennek mentén szépen lassan elveszett a FEL-ÉL-ŐS minőség, magyarul az az ŐS-TUDAT, amikor még emlékezett az EMBER tenmagának EGYSÉGES mivoltára, EGY-tudatára, felelősségére.
A „felelős” szóban a mai napig benne van, hogy az az ember van tenmaga tudatában, az ismeri saját magát, aki képes felelősséget vállalni. Tehát? Mi az egyetlen járható út MINDENKI számára?
Az EGY-ÉN FEL-ÉL-ŐS-sége, az EMLÉKEZÉSe ŐSI/US-i/UR-i mivoltára.
UR=EGY. Az „uri”népek az „EGY-TUDATÚ” népek (lsd Golenya Ágnes Táltosok barlangja c. könyvében). A MAGarok is UR-i nép, hisz nyelvében őrzi a „NEM-telenséget”..
Valaha az URI népek nagy tiszteletnek örvendtek tudásuk, erejük, képességeik okán. Ezért voltak képesek UR-AL-kodni. Hisz csakis MAG-OS tudattal lehet VEZETNI, irányítani az AL-só világokban.
Aki „magos”, annak a HELYÉN van a SZÍVE is!
Az ERŐ az EGY-ségben van!
Nos, itt most gondolkodjunk el azon, hogy István, akit ma „szentnek” neveznek, vajon milyen szándékkal vetette papírra azt a gondolatot Imrének írt intelmeiben, hogy „akkor leszel erős, ha befogadod a különböző népek gyermekeit”. Nézzük meg, hova vezetett ez régen és mit eredményez MA ugyanez a szándék??
OSZD MEG ÉS URALKODJ!
Minél távolabb van egy közösség az EGY-tudattól, minél jobban szét lehet cincálni az összetartó értékrendet, annál erősebb az irányító hatalom MEGOSZTÓ EREJE. Legyen szó egyházról vagy bármilyen politikai szerveződésről. Különbség nincs.
A történelem igazolta, hogy a népek befogadásának mi lett az eredménye: széthúzás, ellentétes érdekek, a közös magtudat elvesztése, hátbatámadások, elbitorlások, harc, háború, öldöklés, népirtás, területfoglalás..
Tehát mi a valóban értékes? Az EGY-tudat vagy sokszínűség??
IS-IS - de csak ott, ahol MAGAS TUDATOSSÁG mentén történik!
Elgondolkodásra ajánlom: mindenki ismeri, hogy Buddhát egy LÓTUSZ virágon ülve szokták ábrázolni. Tudjuk, hogy miért?
Hogy mit is jelképez VALÓBAN a lótuszvirág?
Ennek megértéséhez hozzá tartozik a számok ismerete. Mélyebb elemzés nélkül, a szivárvány 7 színéből tudható, hogy a 7 a FÉNY dimenziójának a száma.
A legtöbb növénynek, levélnek, virágnak 5 szirma, levele van, de vannak virágok, melyek külső szirmainak a száma 7. Mégpedig azokénak, melyek NEM KERESZTEZŐDTEK MÁS FAJOKKAL!
A virágok nagyon könnyen kereszteződnek, az ember is belenyúlt a természet rendjébe az átoltásokkal, a keresztezésekkel. Mindazonáltal minden keresztezés csak további machinációval tartható fent, mindig visszaáll az ALAPFAJ.
A lótusz az a ritak virág, mely SOHA NEM KEVEREDIK, így soha nem veszti el SAJÁT EGYED-IS-ÉG-ÉT.
Értjük?
Ha értjük, akkor joggal vetődik fel a kérdés: miben is van akkor az IGAZ érték??...
Az EGYED-"IS"-ÉG nem más, mint a bennünk élő "ÉGI", ÉGŐ, "IS-IS" kód, ami azért ÉGŐ, mert ÉLTETŐ EREJŰ (amit átpolarizáltak a Mars jelében).
Az egyediség adja meg az EGY-ÉN egyedi életét, sorsát, FEL-ÉL-ŐS-ségének tudatát. Az az EGYÉN egyéni és egyedi, aki képes megőrizni tenMAGát, aki nem koslat mindig más véleménye után, aki nem más gondolataiBAN és gondolataiVAL él, hanem EMLÉKEZIK tenmaga ősvalójára. Isten minőségére. Ezért tud fel-él-ős lenni, felelőssége teljes tudatában. Aki felelős, annak pedig nincs szüksége se megbocsátásra, se kegyelemre. Mert nem kell áldozatot hoznia és nincs szüksége alázatra sem, hisz TISZTA-ban van a SZER-ETET rendjével.
Az EGY-ED-IS-ÉG, nem jelent ELKÜLÖNÜLTSÉGET.
Nem jelenti a MIND-EGY-ből való kiválást. NEM.
Hisz aki tudatában van egyediségének, az tudatában van annak is, hogy mint egyed a "minden" része. És BENNE van a Minden.
CSak MELYIK tartományát működteti épp?
Testünk is egy SZER-V-EZET, amelyenk EGYEDIEN működő egységei vannak. MElyek NEM KEVEREDNEK EGy-MÁSSAL, mégis tökéletesen együttműködnek, biztosítva az egyensúlyt, a harmóniát. Eszébe nem jutnak egy agysejtnek egy kiválasztó sejttel helyet cserélni és a funkcióját átvenni.
Itt van a minta az orrunk előtt - mégis az ember mit csinál?
Keveri a kakaót de rendesen....
Visszatérve a megbocsátáshoz: ha már megbocsátunk, akkor is csak SAJÁT MAGUNKNAK tudunk és NEM másnak!
Aki bánt bennünket, aki sérti a határainkat, aki tudatosan gyötör és zavar az életmódjával, az magasról tesz arra, hogy az ő viselkedése BENNÜNK mit vált ki. Ostoba és korlátolt tudatú embernek NEM KELL MEGBOCSÁTANUNK. Mert miért kellene? És MIT kellene egyáltalán?? Azt, hogy ostoba és korlátolt?? A Te-Én viszonylatában ő adott esetben épp ÁLTALUNK KAP LEHETŐSÉGET arra, hogy tudatosodjon saját életére. Nem a mi dolgunk elbírálni, ha ezzel a lehetőségével ő nem él. Az az ő dóga lesz, majd folytathatja az ébredését még pár életen keresztül.
A TUDATOS és tudatosodó, éleslátású embereknek az ERŐszak, a megosztottság világában nagyon nehéz élnie. Ráadásul elvárják tőlük a "felülemelkedést" - ami az egyik LEGALJASABB CSÚSZTATÁSA a spirituális hatalmi elitnek. Mondván: „ha annyira spirituális vagy, lépj túl rajta. Te vagy a bölcsebb, neked kell látni, tehát engedd el. Hogyan beszélhetsz a feltétel nélküli szeretetről, ha ezt sem tudod megtenni?”
Álságosság a köbön.
Itt az ideje a FOGALMAK RENDBE TÉTELÉNEK! És lám: 9.27-et mutat az óra, tehát az „égiek is EGY-et értenek!”
A változás, az ÉBREDÉS korszaka EZT IS megkívánja és lehetővé is teszi, immár üldöztetés nélkül.
De újfent a szabad akarat, az EGY-ÉN döntése marad mindaz, ami a HOGYAN-t befolyásolni fogja.. Azaz, mennyire gyors és intenzív lesz az ébredése..
Ma még mindig hat a tegnap emlegetett nagy négyszög a „Teremburán”, a HOLDCSOMÓPONTOK, valamint a NEPTUN és a VÉNUSZ között. Ráadásul ma a HOLD együtt áll a LESZÁLLÓ Holdcsomóponttal, a SKORPIÓ, a KÍGYÓTARTÓ csillagképek előterében, egyben mozgásba hozva a vele szemben álló FELSZÁLLÓ Holdcsomópontot az ORION csillagképben.
Azaz?
MA érezhetünk nem kevés NYUGTALANSÁGOT, de nem „átlagos” kérdések vonatkozásában. Ezek csak indikátorok lehetnek, hogy felébresszék bennünk azt a fajta lázadást,, mely a SZERTELENSÉGGEL, a RENDETLENSÉGGEL kapcsolatos. Nekiláthatunk a fizikai síkon kitakarítani, puceválni – de közben tényleg „emelkedjünk felül”, azaz lépjünk gondolatban a MAGASABB RÉGIÓKBA is lássuk meg, hol nincs rend.
Akár bennünk, akár kívül és gondoljuk végig, nekünk magunknak hol van szükségünk MAGASABB TUDATOSSÁGRA, a látásmódunk megváltoztatására.
Nem az ostobák elfogadásában - hanem a VILÁG működésének a megértésében!
Ajánlom mindehhez a KÉK VÉR GYERMEKEI I-es kötetét, ami nekem ma 64-ik oldalon nyílt ki. Egy mondat a 65-ik oldalról:
„A tényekkel való szembeSÜLÉS égető persze, így lehet fájdalmas, de elkerülhetetlen. A valódi, azaz SZELLEMI KÉKVÉRŰSÉG (azaz tudatosság) éppenhogy NEM kapaszkodik fel más ember vállán és kárára, nem nézi le a többieket, nem élősködik, nem válik ki az EGY-SZER-űségből.”
Nos, látható, hogy mindezeknek semmi, de semmi köze nincs sem a „megbocsátáshoz”, sem a „felülemelkedéshez”.
Felül-emelkedni csakis TEN-MAG-unk korlátain tudunk, de ez nem egyenlő a tőlünk elvárt hülyeséggel.
Napunk kísérőangyala JOPHIEL, aki a tisztaság, a rend, a tiszta léleKzés angyala. Felüdülni, átszellemülni leginkább CSENDben, szabad levegőn lehet. Akár esik, akár fúj, akár süt a nap, a szabad ég alatt megérezhetjük a szabad lét erejét...
(közzétéve 11.27-kor...)