Csatornázások, üzenetek, látások, jövendölések

Ma elordítottam magam itthon, hogy „ELÉÉÉG VOOOOLT! És feltettem ugyancsak ordítva a kérdést magamnak: most én látom ennyira falsul a világot és én vagyok az, aki az autópályán a szembesávban megy egyedül, mindenkivel szemben vagy tényleg ennyi megbolondult ember van??? Ragoztam persze tovább is az idiótától kezdve a hülyéég, ami csak a magyar nyelvkincstárban fellelhető, és eltartott egy darabig, míg kifújtam magam.

Persze, tudok mindent. Tudom, hogy nem vagyunk egyformák, nem vagyunk egy szinten, hogy mindenkinek helye van a világban, bölcsnek, okosnak, hülyének, ostobának, jónak és rosszindulatúnak egyaránt. Tudom, hogy ez itt egy nagy katyvasz, ahol mindenki mindenkivel keveredhet, testben, szellemben, lélekben egyaránt. Legalábbis EZT ÁLLÍTJÁK. EGYESEK.

DE!!!

Ha ez a katyvasz ROSSZ ÉRZÉST kelt, akkor a katyvasz NEM HELYÉN-VALÓ. Azaz nem valóságos. Azaz egy TEREMTETT valami. Ami pedig teremtett "VALAMI" és nem helyénvaló, az nem "REND"-es! Ami nem REND-es, az nem harmonikus. Ami nem harmonikus, az NEM ISTENI! Tehát, az nem IO!! És ami nem jó, az MÚLANDÓ!!

A IO a RENDÉRT kiált!

Mi a rend? Nem más, mint a HARMONIA. Az élet szent hármasságának a pulzálása. Golenya Ágnes a Kék vér gyermekei sorozatának II-ik kötetében beszél az emberi test 3-as felosztásáról: a LÉLEK-körről, a VÍZ-körről és a SZERETET-körről. Mily érdekes, hogy épp középen van a VÍZ, mint „VÍZVÁLASZTÓ”.

Nem véletlenül.

VÍZ. Visszavelé ZÍV. Azaz SZÍV. Mi szív és visz egyszerre? Egy pumpa. A pumpa mit pumpál? FOLYADÉKOT. Azaz vizet. Ami lehet fizikai szintű (a testben a vér) és lehet éteri, láthatatlan fluidum, mint a LEVEGŐ. Ami a vért dúsítja oxigénnel... De aki már látott test nélküli lényeket, angyalt vagy lelket, nagyon jól tudja, hogy nem szilárd, hanem „folyós”. Tehát „vizes” hatású. „Vízbázisú”..

Tehát: az alsó „SZERETET”-kör ebből a VÍZ-ből táplálkozik. Azokból a KÓDOKból, amelyek bennünk MŰKÖDNEK.

És itt jön a „bibi”.

Ki MILYEN és MENNYI kódot üzemeltet magában – ettől függ a TUDATOSSÁGA, az élethez való viszonyultsága, az érzelmi reakciója a külvilág hatásaira és a MEGÉRTÉSE. A LÁTÁSA.

Elérkezett a szeptember. Egyre-másra jönnek a vészharang-kongatások, hivatkozással a „Terembura” konstellációira, és az azokból fakadó „látásokra”. Hát én nem tudom, ki mit lát, egy biztos: AKI VÉSZT JÓSOL – AZ MAGÁBÓL FAKADÓ!! TEHÁT „VÉSZES EMBER”.

Ugyanis:

1. Aki tanult és a megtanultakat adja tovább, az csak „ismétel” és NEM GONDOLKODIK. Ezenkívül automatikusan adja magát a kérdés: honnan, kitől tanulta azt amit tanult?? Évezredes vagy évszázados tudás?? Na és?? Attól még lehet HAMIS!! Legyen keleti vagy nyugati filozófia! A tanult okosság és filozófia vajon menynire tett BÖLCSEBBÉ?? Mert ez a lényeg. Az okosság az elme tartozéka. Tehát földi. A bölcsesség pedig az elmén TÚLI, mondhatni zsigeri. Ez a SATANA-i belénk integrálódott kozmikus tudás.

2. Aki kiáll a nyilvánosság elé tanítani, jósolni, annak FELELŐSSÉGE van. Nem kicsi, NAGY!!! Ha az illető nem TELJES, ha nem TISZTA BELÜL, az azonnal kiderül: vagy a megjelenése, a tekintete, az arca, vagy a mondandója, vagy a kettő egyvelege által. Honnan látható, hogy valaki nem tiszta?? Onnan, hogy a mondandója NEM FELEMELŐ. Ijesztget. Huhog. Félelmet kelt. Onnan, hogy nem tudja, hogy pl a „szaturnusz” NEM SZATRUNUSZ! Tehát NEM KÉPEZI MAGÁT! Nem figyel. Egyszerűen NEM LÁT.

Egy „Tanítónak”, a nyilvánosság elé kiálló embernek  "A FEJLŐDÉS KÖTELEZŐ LEHETŐSÉG!” Nincs megállás. Mert aki megáll, nemhogy lemarad, hanem BEZÁRUL. A FÉNY, a káprázat CSALÁRDSÁGÁBA!!

Aki pedig a csalárdságban ragad, az maga is CSALÁRDDÁ VÁLIK!!

És ennek a veszedelemnek van az átlagember kitéve.

3. Léleklátó, aki beszél a „lelkekkel” – közben rá kell nézni az enyhén szólva is primitív és ostoba arcára. LÁTHATÓAN SEMMIT nem ért a kozmikus működésből, és amit lát, az egy végtelenül alacsony tudatszint a FÉNY 7-rétegű szintjein belül is.

Megintcsak: minden látás az EGYÉN TUDATSZINTJÉNEK A TÜKRE!!! Ezt a mondatot jól véssük a fejünkbe!!

Aki sötét árnyakat lát, vésztjósló időket, borzalmakat: nos, ő azért látja EZT, mert tenmaga is ITT TART. És ha ezt látja, akár a jövőből is, akkor Ő EZT FOGJA MEGÉLNI!!! MERT EZ AZ Ő SZINTJE!!! De nincs joga mást is ezzel hülyíteni!!!

Ilyen hülyítés például: a Telihold a belső feszültségeket szimbolizálja. Vagy együttállása a Neptunnal (és nem NeptunUSz!!) mélyről jövő FÉLELMEKET és INDULATOKAT gerjeszthet. MIÉRT IS????? Amikor ez az egyik legszebb konstelláció  az ÁLOMLÁTÁSHOZ és a LELKITÁRSI kapcsolatok megéléséhez!!! Olyan „táltosi”, ébredő, „rendet rakó” érzést élhetünk meg, hogy CSUDA!! Na persze, aki FÉLNI AKAR, az féljen – de az isten áldja már meg: NE ADJA ÁT ÉS TOVÁBB,, mert ez FEKETE MÁGIA!!!!

Másik kedvencem: a Mars hátráló mozgásba vált (ami ne feledjük, hogy látszólagos, csak mi látjuk így innen a Földről, tehát nem olyan hülye, hogy dobjon egy hátast és megforduljon) és most aztán hűha, meg lesz aztán egoküzdelem, és harc és feszkó, egészen november közepéig. Miért is??? A MARS a HALAK csillagképben a LELKIERŐ ÖSSZESZEDÉSÉT segíti TENMAGUNK GYÓGYÍTÁSÁBAN!!! Hisz erről szól az egész időszak!!! Az ÖNGYÓGYÍTÁS lehetőségéről. Az átalakulásról. Amire a világ természetesen még rá is játszik. Aztán, hogy mi kihasználjuk-e, más kérdés, de akkor is!!

És végül, mindent vivő kedvencem: SATANA a „Nagy Szerencsétlenség” égiteste. 😠 Hát ettől a kijelentéstől még itt is ráz a hideg!! Ez kb felér egy olyan kiejelentéssel, mintha a saját anyánkra mondanánk, mint „prima matériára”, hogy a „Nagy Szerencsétlenség” megtestesítője. 😥

No, ezen gondolkodjon el mindenki, akár laikus, akár hozzáértő. Hogy micsoda SZELLEMI NIHILL, csúsztatások, ferdítések és torzítások hatják át az egész csillag-„tudást”. És EZT SZAJKÓZZA mindenki, aki „tanulta”.

4. Tehát még egyszer: KI MIT LÁT, az MINDIG BELŐLE VETÜL KI!! Az az ő tudásának a tükre. Szintje.

Aki elhanyagolja JELLEME FORMÁLÓDÁSÁT, a tudásának az aktív ÉLÉSÉT, a tapasztalásainak beültetését a hétköznapokba, hogy LÁTHATÓ legyen a gondolkodásában és cselekedeteiben, akkor meg fog borulni. Kiesik a harmóniából. És ez minden szinten láthatóvá válik.

Egy a lényeg azonban: MI MEGLÁTJUK-E ezeket a jeleket?? Érezzük-e diszharmóniát? Mert ez meg a mi saját próbánk!!

Mi tisztíthatja a belső látásunkat? Saját érzékelésünk.

És itt újra elmondom: a KÉK VÉR GYERMEKEI KÖNYVEK nélkül NINCS JELLEMFEJLŐDÉS, NINCS TISZTA LÁTÁS!!

Persze valamilyen mindig van. Valamilyen....

A „valamilyen” látás következménye például a feng shui erőltetése nálunk.

Értsük meg: minden népnek van egy ERŐTERE. Van egy SZELLEMI szintje. Minden nemzet, nép felett van egy SZELLEMI HÁLÓ. Ami az ő működésüket segíti, támogatja. A népek keveredése e szellemi háló szétszakadását és az identitás, az önazonosság elvesztését indítja el. Nézzük meg: a kevert népek maradtak állva a történelemben, vagy azok, akik vigyáztak MAGOKra??? HA a feng shuit beengedjük a mi saját szakrális erőterünkbe, akkor az minket ROMBOL!! Ezért van az, hogy sokan, akik eszerint rendezik be otthonukat, egy idő után nem találják helyüket.. És ez még a jobbik eset..

Szentnek nevezett István, amikor arra buzdít, hogy fogadj be minden népet, aki itt hazát keres, FÉLIG igaz. Mert aki ITT keres hazát, az azt vállalta, hogy IDE integrálódik. De aki a saját erőterét akarja itt elvetni, az zavart kelt a REND-SZER-ben.

És most ezt alaposan gondoljuk végig....

Ki bomlasztotta meg az EGY-séget? Alapjaiban? A BOLDOGASSZONY-vallást, ami a kozmikus harmonia földi rezgését tartotta életben...? És ez hova vezetett? Nézzük végig a történelmünket... Aztán azt, hogy a gengszterváltással milyen újabb „felszabadító” szellemi áradat rombolta még tovább a mi saját ősi ERŐTERÜNKET. Nem, nem a napatyácskás, öregistenes, magyarokistenes, fényimádó kultuszt. NEM!! Hanem azt az ŐSEREDETI  BOLDOGASSZONY vallást, mely mindennek a kiindulása!

És gondoljuk végig: mi áll a mai népeket összekeverő multi-kulti hátterében??

Mi a KATYVASZ célja? Lásd fentebb....

MEGOLDÁS A FENTIEKHEZ

Ma, szeptember 2-án, a reggeli "kékvérpenzumom" a KÉK VÉR GYERMEKEI III-ik kötetét jelölte ki, a közepe tájékát. Nos, "rendben fel is csaptam" és majdnem felvisítottam, mondván, ilyen nincs!!  Pedig van és TUDOM RENDSZERESEN, hogy van - nadehát, amikor az ember megéli, akkor mindig átjárja egy ÉG-ető érzés, hisz összekapcsolódik az ÉG-gel.💔

Tehát a könyv a 260-261-ik oldalon nyílt ki. Első pillantásom a következő mondatra esett:

"Milyen konklúziója és védekezése lehet a mindennapi embernek?"

BINGO!! Nézzük hát!

A következő sorokban Ágnes végigvezeti az olvasót az ELMEKONTROLL és a mindennapi ELMEPROGRAMOZÁS közötti különbségen. Az elsőnek nem vagyunk a rabjai, ahhoz ugyancsak "kiválazstottnak" kell lenni, mivel egy nagyon költséges buli, viszon a másodiknak igen. Már évezredek óta. SŐT!! Tán még régebb óta, mióta "ATYA" lett az istenkép. Miért?? 

Mert az ATYA istenkép maga a torzítás. Egy "teremtett" ideológia. Ettől még lehetne akár jó is, de NEM a dualitást biztosítja, hanem a TAGADÁS szellemét. A Földön NINCS SEHOL dualitás. Van a létező, élő EGY (a női-anyai létben, ez a SZÍR eredet) és van a SZÍR tudat tagadása, az A-SZÍR minőség, ami maga az ATYA. Mivel ez az erőtér egy csonkolt és önmagától NEM FENNTARTHATÓ, itt a Fény dimenzióban a legalantasabb eszközhöz nyúl: az ERŐSZAKhoz. ALjasul "szeretetbe" ágyazva - lsd a zsidók 40 éves "vándoroltatása a sivatagban", mely lehet akár tényleges, de lehet képeletes is. De lehet bőven kettő az egyben, hisz a lélek elsivatagosításához, megtöréséhez kell egy sivár környezet..

Amikor az ember nyugalmi állapotban van, békés és harmonikus, az elméje elpihen. Ebben az állapotban automatikusan többer befog a világból. Ekkor elkezd a SZÍV dolgozni és csodaszép érzések, érzetek áramolnak szét testi szinten is. Jó esetben elkezdi a világ működését KÉT-SÉG-be vonni, mert elkezd ÉREZNI, hogy "hamisan játszik valaki". Magyarul CSAL. Aki csal, az CSALFA. A FA csal-ó. Na de melyik fa?

A teremtéstörténetben 2 fa áll az Édenkertben: az ÉLET fája és a TUDÁS fája. Nos, ez utóbbit elzárja a "jó" isten az ember elől. Vajh miért is?... Viszont az ÉLET FÁJÁHOZ meg CSAKIS ÉVÁNAK van hozzáférése. Vajh miért is?...Természetesen NEM LEHET MÁSKÉPP - de a "mellékes játszmával", a "kísértő kígyóval", aki maga az ÉLET kígyója, máris tereli a figyelmet a CSALÁS irányába....Tökéletes ELMEPROGRAM a MEGTÉVESZTÉS útján.

Itt most nem kívánok ennek felgöngyölítésébe belemenni, a KÉK VÉR GYERMEKEI  kötetekben nagyon részletesen kibontásra kerül a teljes kozmikus összefüggés és háttér. Számunkra csak annyi fontos ebből, hogy EGY-ÉRT-ELEM-űen a NŐ az ŐSERŐ, akinek KOZMIKUS TELJESSÉGÉT a "teremtett világ teremtett istenének"' le kellett rombolnia, hogy működni tudjon. Hogyan? A LEGALACSONYABB, a fizkai léthez kapcsolódó minőséggel: az ERŐSZAKKAL. A MEGFÉLEMLÍTÉSSEL. A FIZIKAI FÁJDALOMMAL.

Nos, ennek tükrében értékeljük mindazt, ami a KÜLVILÁGBÓL, az ERŐSZAK ERŐTERÉBŐL ránk zúdul folyamatosan!!

DE ennek NEM KÖTELEZŐ RÉSZESÉVÉ VÁLNI!!!

A spirituális "okostojások", megmondóemeberek - akár nő, akár férfi -, akik VÉSZT jósolnak, aki "rémeket látnak", az ERŐSZAK erőterének kiszolgálói, mivel MAGUK IS ENNEK a RÉSZESEI. Azaz, maguk sem látnak tovább az orruknál, NEM látják a téridő, a FÉNY dimenziójának korlátait, tenmaguk is a megtévesztés, a káprázat rabjai. Ok, ez egy dolog. DE NINCS FELMENTÉSÜK emiatt az általuk hirdetett ostobaságok, hülyeségek és félelemgerjesztés alól! Egyébként pedig  MINDEN RÉMHÍRGERJESZTÉS VISSZAHULL A GERJSZTŐJE FEJÉRE!!! MINDIG! ÉS ez meg is látszik rajta, mert a tekintete megtörik, a fejét egy sötét felhő fogja körbe, maga az az energia, amit működtet. Ennek meglátása viszont a SAJÁT TISZTASÁGUNK függvénye is!!

Az orioni erőszakos Y erőtér célja, az emberek feletti közvetlen kontroll, NEM TUDOTT megvalósulni. CSakis a KÍSÉRTÉS, a KÁPRÁZAT az egyetlen eszközük, mellyel az emberi ELMÉT, a földi testebn élő ego, ember AGYÁT befolyásolni képesek. Mivel? VALLÁSI propagandával, az "atyához" kötött SZIGORÚ és FENYEGETŐ, azaz MEGFÉLEMLÍTÉSEN alapuló dogmákkal. Vagy nyálas spirituálsi ÁLSZERETET ideológiákkal, melyek talán még veszélyesebbek, mint a félelem, mert elaltatja a veszélyjelzőnket. Ezt műveli a new age. Aztán ide tartoznak korunk HÍREI. A technika lehetővé tette, hogy ma BÁRMIT ki lehet találni és az emberek nyakába zúdítani. Az álhíreket éppoly hitelesen tudják prezentálni, mint a valódiakat. Egyszerre és nagy mennyiségben öntik a nyakunkba, hogy NE LEGYEN IDŐNK elmerengeni és ezáltal RÁÉREZNI, hogy mi a hazugság és mi az, ami nem,  mit lehet elhinni és mit nem?

TUDATOSAN, szándékosan, akarattal TÖMIK EL az emberi érzékelést.

DE!!!

MINDENKINEK ADOTT A LEHETŐSÉGE ENNEK AZ ELUTASÍTÁSÁRA!!

Mivel minden ember KOZMIKUS LÉNY, a kozmikus szabadságáról saját MAGA dönt. Lemond róla, odadobja a megtévesztő káprázat elé, vagy lehúzza a rolót és az ÉG felé emeli a tekintetét - csakis és kizárólag RAJTA MÚLIK. Az ELMÉN túli világ kulcsa a SZÍV - ahogy arról már a fenti posztban is írtam. 

CSAK a SZÍVKAPUN keresztül tudunk a KOZMIKUS lényünk égi részével, LÉNYEGünkkel összekapcsolódni. Csakis a SZÍVKAPUN keresztül tudjuk kiszűrni, hogy valamely tanítás jó vagy rossz? Igaz vagy hamis? 

Nekünk SOHA nem a világot kell megtanítanunk és megváltoztatnunk, hanem egyes egyedül TENMAGUNKAT. Tenmaguk újjászületésével, VISSZA-GYÓGYULÁSÁVAL metafizikiai VALÓ-ságunk megtalálásával tudunk tiszta MAG-unkká válni.

NAmármost a "Teremburán" ennek a VISSZAGYÓGYULÁS-nak jött ez az ideje.

A Téridő zárt rendszerében minden korszaknak megvan a maga HELYE és IDEJE. Hogyan? Az alámerülésen keresztül - amihez megkapunk minden LELKI ERŐT!! Épphogy a MARS "hátráló" mozgása révén. Az alámerülés nem más, mint a tenMAGunkba nézés. A KÍGYÓTARTÓ KÍGYÓEREJE (DNS) által MOST (!!) KI-GYÓ-GYÚL-hatunk régi berögzöttségekből, TUDATMINTÁKBÓL és ELMEPROGRAMOKBÓL. Ez mindenki számára adott LEHETŐSÉG. Él vele? Nem él vele? EGY-ÉN-i döntés kérdése. EGY-ÉN-i tudat és gondolkodás függvényében.

Az egész vírushiszti mindezt tökéletesen LEHETŐVÉ is TESZI. Csak az a kérdés: ÉSZ-re vesszük-e? A huhogók mindent elkövetknek, hogy NE! Hogy csakis a bosszantó felszínt lássuk. Mert ha abba beleveszünk, akkor szó szerint elvesztünk. Legalábbis a készülő ÚJ VILÁG számára.

Egy MÁS VILÁG van születőben. AMI egyébként már MEGVAN - mi most az odavezető út átmeneti fázisába értünk. Mindenki érzi valamelyest, erősebben vagy kevésbé, hogy átalakulóban van minden. A kifinomultabbak érzékelik, hogy az ÚJ, a MÁS világ egyértelműen egy MÁS lelkületet, gondolkodást, emberi hozzáállást kíván.

Az alámerülés, a befelé fordulás az az EGYETLEN út, mely egyes egyedül az átalakulást lehetővé teszi.

Természetesen a RÉGI MINTÁK őrzői, a régi módszerekkel, azaz ERŐSZAKKAL, FÉLELEMKELTÉSSEL, az ELME állandó torpedózásával igyekeznek az elménket a maguk oldalán tartani. Ennek a világnak megvannak a maga képviselői. A HAMIS TANÍTÓK.

De mégegyszer ismétlem: a HAMIS TANÍTÓK mindig elárulják magukat, nemcsak a félelemkeltő mondanivalójukkal, hanem teljes személyiségükkel, hisz KIÜL RÁJUK elméjük "tartalma".

A MI SAJÁT SZÍVÜNK legyen tiszta, és ha tiszta, akkor mindezt ki is tudjuk szűrni. 

A mi saját újjászületésünkért csakis mi magunk vagyunk FEL-ÉL-ŐS-ek....