Reggeli Rituálé 2020-04-26-án

Az ütősebb mondanivalót a weboldalra, azaz ide is bemásolom, hogy adott esetben könnyen visszakereshető legyen. 

Így a mai is.... aminek úgy érzem, ez lesz az első nekifutása és majd folytatása következik...

MOTTÓ: VITORLA

Régi mondás, hogy nem a cél a fontos, hanem maga az út. Ezt szerintem nem is kell mélyebben kibontani, mindenki érzi és tapasztalja rendesen a saját bőrén...

Már egy hete érezhető a NAP és URANA (vagy Uranu) közelítő konstellációjának egyre erősödő hatása, a mind sűrűbbé váló SZELLEMI RÁÉBREDÉSEK mikéntjében.
RÁ (RÉ) = NAP. Ébredés = tipikusan Uranai hatás, mert az ébredés ritkán lassú, vagy ha lassú is, egészen biztosan elér egy olyan pontra, amikor „felpattan a szem” és hirtelen, mint villámfényben, VILÁG-ossá válik MIDNEN. Vagy legalábbis „valami”...
Valami, amin addig gondolkodtunk, rágódtunk Legyen az bármilyen „földi” dolog, mondjuk egy matekpélda, vagy egy elromlott szerkezet, melynek nem találjuk a hibáját...
Nos, mi magunk is elromlott szerkezetként működünk, ha „elveszítjük a fonalat” (ami összeköt a felsőbb ÉN-nel), nem látjuk, nem értjük SAJÁT MAGUNKat. Elveszítjük a célt, a „demiért??” csapdájában vergődünk, nem értjük a történéseket, a külvilágot és benne tenmagunk szerepét. Ilyenkor kezdünk el kutatni mindenféle okosság, tanító és tanítás után, keresve a válaszokat a miértjeinkre.

Már tegnap szó esett a tanítókról, a tanítók felelősségéről. Érdemes újra elolvasni.
Ma 5.02-kor arra ébredtem, igazi „villámszerű” módon, hogy miről írjak itt a Rituáléban. Csak úgy zakatoltak a gondolataim és éreztem: ezek „jönnek”. „Küldik”...
Na de pont 5.02-kor???
Most, visszanézve, mi is volt 5.02-kor, már nincs kérdésem. Erre jók az asztrológiai szoftverek. Épp ekkor vetett a Nap-Uranai együttállás egy kvadrát fényszöget az IC-MC tengelyre. Tehát? Pontosan ekkor hozták mozgásba a STARTOT és a FELADATOT!
Ébresztés megbocsájtva....

Akkor hát nézzük, mik voltak ezek a zakatoló gondolatok?. Nem kellemes feladatot kaptam, 3 név jött fel, 3 asztrológusé..valamint az ő lélekromboló tevékenységük.. Nem akarom néven nevezni őket, de mindenki utána járhat, hisz az oldalaik nyilvánosak. Az egyik a KaloTv, a másik a karmaasztrológia, a harmadik az astropatika.
Miért épp e 3, amikor még akad mellettük bőven más megvezető és félrevezető tanító és tanítás is??
Talán azért, mert az ő működésük lépte át azt a küszöböt, ami immár a torzulás olyan mértékét érintik, ami maga a TUDATROMBOLÁS és MENTES MINDEN TISZTASÁGTÓL. „Közveszélyesek”.
Egyik videomban már beszéltem erről a témáról és felhívtam akkor is a figyelmet arra, hogy NÉZZÜNK MINDIG AZ ARCRA! Ott a válasz, mennyire szavahihető emberről van szó, ha tanítót keresünk.. Ha ÁRNYÉK van rajtuk (márpedig a fentiek közül mindegyiken van), akkor tenmaguk gondolatainak MINŐSÉGE tükröződik arcukon.
Ez az a SZÜRKE ÁRNYFELHŐ, amely a csíksomlyói Babba Mária szobor felett is betölti a teret az egyház jóvoltából. Hűen tükrözve az egyház SZELLEMISÉGÉT az anyaságról és az istenképről!! Mi ez, ha nem a „tökéletes” MEGRONTÁS?!
DE!!
És megint a „de”!
Amikor 2 éve ezen a látványon füstölögtem magamban, egyben felismerve azt is, hogy addig nem lesz SEM ERDÉLYBEN, sem MAGYARORSZÁGON REND, amíg az a felhő úgy képeletesen, mind valóságosan ott marad – Babba Mária mégis nevetve azt mondta nekem: „csak nem hiszed, hogy engem bármiben is befolyásolni képes az a felhő??”
Nos igen. Belegondolva valóban vicces.

Hisz Babba Mária NEM „MÁS”, mint „MA”, azaz a „MINDENSÉG ANYJA”, avagy a „MINDENSÉG AKARATA”. „MA-MA”. Ő az ÉLET MA-G-A. Akkor beárnyékolhatja-e bármilyen szürke felhő??
A káprázatban talán igen. De IGAZ-ából SOHA!

Mivel mi a káprázat fényvilágában élünk, ezért MA-RI-A, mint minden anya, aki aggódik eltévelyedő gyermekeiért és megragad minden lehetőséget arra, hogy ráterelje őket az EGY-ÉN-ES útra, a vele együttműködőknek küldi az impulzusokat. Így kaptam ma én is a feladatot, mint útmutatást, hogy figyelmeztessek.
Természetesen mindennek HELYE VAN a világban.
Ahogyan a ZÁTONYOKNAK is a tengerben.
A szabad akarat mértéke és ereje TUDATFÜGGŐ.
A mindenkori meglévő tudásunkat, erőnket, „szellemi vitorlánkat” befordíthatjuk szélirányba is és szelhetjük a habokat EGY-ÉN-ES-en, célirányosan, hatékonyan, elkerülve a veszélyes zátonyokat - de rángathatjuk vitorlánkat ide-oda, is, aminek eredményeként fel-felszaladunk egy zátonyra és léket kapva várakozhatunk, hogy valaki a segítségünkre siessen.. Elkerülhettük volna? El...

Nos, én szóltam.
Megtettem, amire reggel 5.02-kor a felszólítás megérkezett...
A többi már nem rajtam áll...
A FEL-ISME-RÉ-S-ek MOST mindenkinek megérkeznek (még legalább egy héten át) - kérdés: befogadjuk-é őket, vagy elengedjük és várunk a következő kedvező széljárásra..