Reggeli Rituálé 2020-04-27

MOTTÓ: VITORLA 2

Az 'ütősebb" és fontosabb tartalmkat a face-en túl itt IS megosztom a weboldalon, hogy könnyen megtalálható legyen...

A 27 a számmisztikában a "szent szövetség" jelölője. Vegyük akkor úgy, hogy ma a NAP és URANA egy "Szent szövetségben" (amire most rá is tüsszentettem) állnak egymással, mint földi lényünk központi vezérlő elve és a "messianisztikus" tudás, a FELSŐ szellemi vezérlő elv. Közös céllal: KÉPesek legyünk felülemelkedjünk tenmagunk korlátain...És el tudjuk kerülni mindazon tanítókat, akik korlátok között tartanak bennünket.

Ma egyértelmű JELEK érkeztek arra nézve, hogy a tegnapi nap üzenetei még nincsenek ELzárva, sem LEzárva, azaz folytatása következik.
- Egyrészt mert a NAP-URANA konstelláció továbbra is érvényes,
- másrészt a tegnapi poszt alatt egy kérdésnél éreztem, hogy szükség van további kibontásra..Van, ami érezhetően tisztázásra szorul még.
- Harmadrészt pedig már az ébredés utáni első gondolataim a „tudás-tanító” téma körül forogtak.
Mi a Tudás és tudás, valamint a Tanító és tanító közötti különbség? Így: nagybetűsen és kisbetűsen..
Melyek a „zátonyok” és kik azok akik megfújják a szelet a vitorlánk számára?
Mindehhez, ráadásként, a szokásos reggeli „kékvérpenzumom” a III-ik kötetet jelölte ki, amely,felcsapva, a 46-47-ik oldalon nyílt ki. Mindenki megnézheti, miről is van benne szó....

Ahogy reggeli közben elkezdtem olvasni és elmerengtem az olvasottak felett, eszembe jutott, amit Babba Mária súgott nekem egyszer, hogy „te csak ne akarj tudni”.
Ahogy egyik videomban is elmeséltem, rendesen meg is sértődtem ezen a kijelentésen. . Jó két évbe telt, mire megértettem az üzenet lényegét. Ugye ehhez hozzá tartozik, hogy minden VALÓDI ÜZENET végtelenül TÖMÖR és egyszerű. Soha nincs magyarázkodás, sem analizálás, ami a földi „én” elméjének kell. Azt végezze el ő. Így én is.
Ma reggelre vált egyértelművé, hogy ebben a kijelentésben minden szónak külön-külön értéke van. Egyrészt a NE.
Azaz NEM KELL AMI NEM A TIED.
Aztán AKARD. Az akarás görcsössé tesz és nem azt fogod találni, amit keresel. Végül a TUDÁS. Hát ez volt a legnagyobb falat...MILYEN TUDÁS???
És ebben van az abszolut lényeg!!
Nekem mindig úgy működtek a dolgaim, hogy ha valamit tudnom KELLETT, elém sodorta az élet. És MA esett le a tantusz, hogy ERRE vonatkozott összességében az üzenet!! NE akarad, mert majd megérkezik....
Tehát: miért kellene változtatni azon, ami eddig működött és ami NEKEM működik??

Így van ez egyébként mindenkivel!
Mindenki rátalál és megkapja azt a tudást, amire szüksége van. Keresés nélkül IS. Aki elkezd keresni, hajkurászni, természetesen belefut mindenféle iskolába és mindenféle tanítóba. Belekap, raádásul nagy pénzekért, mindenféle módszer, iskola elsajátításába. És egyik frusztráltábbá teszi, mint a másik, mert változatlanul nem kap válaszokat a benső kérdéseire. Legfeljebb itt-ott a kanyarban... Csalódottá válik és megundorodik az egész spiri világtól. Joggal?
Igen IS, meg nem IS.
Igen azért, mert rengeteg ELME-tanító működik, akik SEMMIT NEM ÉRTENEK ÉS SEMMIT NEM FOGNAK A KOZMIKUS TUDÁSBÓL, másrészt ha ilyenek karámjába betévedünk, magunknak köszönhetjük, akarásunk, türelmetlenségünk és SZÍVHANGRA NEM HALLGATÁSunk okán!! Pedig csakis így lehet elkerülni a hamis tanításokat, a hamis tanítókat.
Na de mi az, hogy „hamis”?

Az a tanítás, amitől nem érezzük jól magunkat, sőt, ami félelmet kelt, ami csakis a földi létezés folyamatait elemzi, ráadásul úgy, hogy abba még a tanítója is belekveredik.
Az, aki a „karmát” teszi felelőssé, mondván, hogy „megérdemeljük” és hasonló kijelentéseket tesz.
Nos, az ilyen tanítók SEMMIT NEM ÉRTENEK A KOZMIKUS RENDből, a „rejteki tanításokból”. Az ilyen tanítók CSAKIS a földi ELME, magyarul az EGO szintjén látnak. Tehát NEM EMELNEK.
Amikor csak az „elme kap táplálékot”, attól lehet, hogy okosak leszünk és „tudunk” – de „IO”-bbá válni soha nem fogunk!! Ezek azok a zátonyok, amelyekre ráfuttathatjuk a vitorlásunkat. Ha! Ha nem lassulunk le és nem figyelünk a lelkünk súgására, a SEJT-ELEM-re....Ez a "sejt-elem" természetesen elindíthat minket bizonyos keresésekre - de ekkor nem tévedünk el. Hanem pontosan oda érkezünk és oda találunk el, ahol a keresett tudást meg fogjuk találni.

A kozmikus tudás soha nem fogható elmével – hanem mindig csak ÉRZÉKELÉSSEL. Aztán az elme majd összerakja, elemzi, beépíti. Amely tanító „fent van” és „veszi az adást”, tanításain keresztül mindig ÖSZTÖNZI a tanítványt, hogy EMELKEDJEN. Hogy JOBBÁ VÁLJON. Hogy SAJÁT MAGA TALÁLJA MEG A VÁLASZAIT!
Az IGAZ TANÍTÓ álma, reménye és célja szolgálatával az, hogy tanítványa kezdjen szépen átalakulni és ÖNMAGA IS KÉPESSÉ váljon mindarra, mint a tanítója, sőt, még annál többre is!!
„...szembesíteni, megtanítani gondolkodni, szelektálni és bíztatni arra, hogy mindenki legyen képes és hajlandó a saját válaszait összerakni az univerzumból. (..) Erről szól minden TISZTA tanítás, szolgálat, segíteni az ébredőket, hogy ők maguk szülessenek újjá és váljanak „ISTEN-EMBERRÉ.” (Kék vér gyermekei III)