BEAVATÁSOK

Ma, "üres hold" napjára különleges téma állt össze az égi konstellációkból fakadóan.
Erről nem lehet "csak úgy"  egy "sima oldalnyit" írni... 
Mert a "beavatás" valóban egy beavatás...
 
A tegnapi nap után, ami tenmagában sem volt „kispista”, az ÉG-I-ek ma rátesznek még egy lapáttal és mindent lehetővé tesznek az élmények fokozása érdekében.
 
Emlékeztetőnek azért javaslom átolvasni - de anélkül is "menni fog" :)...
 
Milyen élményeket lehet ma fokozni ?
A BEAVATÓ élményeket.
Amiben jónéhány embernek volt tegnap már része...
 
Mit nevezünk alapjában véve „beavató” élményeknek?
Mi az a „beavatás” egyáltalán? És MIBE avatódunk be ilyenkor?
 
Akinek már volt beavató élménye az életében, tudja, miről beszélek. Szerintem olvasóim közül szinte mindenkinek – de mégsem árt átbeszélni.
 
 
Minden beavatás MINŐSÉGI ÁTALAKULÁS!
 
A vallások mindig nagy feneket kerítettek minden beavatásnak, ahogy ma az új aspiráns spiri világ is teszi.
Nem véletlenül.
De! NEKÜNK már tudnunk KELL, vagy ha még nem tudjuk, akkor innentől ajánlatos nagyon is odafigyelni arra, hogy aminek a vallások és a spirik nagy fontosságot tulajdonítanak – az minimális szinten is GYANÚS kell, hogy legyen!!
Miért is?
Leginkább azért, mert egy harmadik személy SENKIT SEMMIBE NEM TUD BEAVATNI!!! Bármilyen szertartást is körítsen hozzá. ILYEN NINCS!!!
Megtanítani valamit lehet, ISMERETET átadni lehet – de tudássá minden ismeret akkor válik, amikor TUDATOSSÁ válunk rá. Amikor MAG-unkba integráltuk. Amikor elkezdjük ÉLNI, elkezdjük használni és a mindennapokban működtetni.
Ez az EGY-ÉN SZABADsága.
 
Mire alapul a vallás és az újkori spirimaszlag??
Arra, hogy majd ÉÉÉÉÉN megmondom nektek a tutit, majd ÉÉÉÉÉÉÉN beavatlak benneteket ilyen-olyan szintekbe, lsd reiki vagy prana nadi vagy theta és egyéb, alapjaiban jó, de iszonyúan KIFORGATOTT tanokat és módszereket.
Természetesen mindig jóóóóó pénzért.
Ha nem megy egy bosszúálló istenkép fenyegetéseivel, ha nem megy azzal, hogy nemfizetés esetén majd ilyen-meg-olyan átok súlyt le rád, akkor megy a hamis megváltás mézesmadzagjával.
Ha pedig még ezzel sem, akkor kínálok NEKED és csakis NEKED és persze csakis ÉÉÉÉn egy olyan tudást, amivel TE beavatott leszel – CSAKIS ÁLTALAM. Ennek persze ára van – de rajtad áll, a „SZABAD DÖNTÉSED”-en, hogy elvállalod vagy sem.
Mi lesz az eredménye? Persze, hogy elvállaljuk, mert felkeltenek bennünk egy lelkiismeret furdalást, hogy mi van, ha lemaradunk erről vagy arról a lehetőségről??
Ismerős?
 
 
Érezhető, mennyire és milyen aljasul van elaknásítva a HIT mezeje??
A természetes vágy okán, hogy többet tudjunk MAGUNKRÓL és a világról?
És milyen kiszolgáltatottá, lekorlátozottá, rabbá teszi egy "ÉÉÉÉÉN" a hozzá forduló lelkeket??? Megfosztva a szabad gondolkodás és léleKzés lehetőségétől??
 
A pénzen vett tanításokkal egyébként önmagában semmi baj nincs. Mert aki tanító és járja az országot, tehát ebből él, természetes, hogy ellenszolgáltatásért teszi. Ez így REND-ben is van. DE!! Amikor az arány megborul és az ÁR-ÉRTÉK nagyon elcsúszik az „ÁR” irányába – ott már LÁTNUNK KELL, hogy „hamis a baba”. Nem kicsit. Nagyon!
Amikor egy hétvége alatt akarják nekünk átadni a teljes tarot-tudást, vagy a tenyérelemzés titkait, vagy netán a csillagok ismeretét többszázezer forintért..na ez már hajmeresztő...
 
Tenmagamnak bérmálkozó koromban volt az első SAJÁT beavatása, pontosabban olyan beavatása, amikor TUDATOS voltam rá.
Mint katolikus nevelésben részesült gyerek, a bérmálásra való felkészülés során, fogtam az imakönyvemet és a templom mélyébe elhúzódva, megkerestem a Szentlélekről szóló imákat és elkezdtem őket olvasni. Sok szöveg nem érintett meg, mígnem egyszercsak rábukkantam egyre, ami megfogott. Teljesen elmélyültem benne....És egyszercsak olyat éreztem, amit a mai napig nem felejtek el: szó szerint átjárt az az ERŐ, amiről a szöveg szólt. Igen, a Szentlélek EREJE!! Nos ez VALÓBAN olyan erő, ami földi ésszel fel nem fogható – ugyanakkor azonnal megérthető a jézusi tanítás belőle, miszerint „hegyeket” vagyunk képesek elmozdítani általa! A kisujjam hegyéig és a lábujjam végéig átjárt ez a végtelenül hatalmas energia és azt kívántam, bárcsak megmaradna egy életre – de sajnos lecsengett. Viszont a TUDAT, az ÉL-MÉNY örökre belém ÉGETT. Mert a BEAVATÓ PILLANATOK ÁT-ÉG-nek. Szó szerint ÉG-be emelnek. És mivel „tüzes” energiák, hát át is égetnek...
Ezzel élt vissza később az egyház a máglyákon való elégetésekkel, a legaljasabb és leggyalázatosabb módon...
Másnap, a bérmálás napján, aztán jó adag gúnnyal figyeltem, immár a tapasztalat birtokában, hogy mit is ad át a püspök? Miféle „szentlelket”???? Természetesen „A nagy semmit”!! Bármekkora szertartást is kerítenek neki – a körítés csak SZEMFÉNYVESZTÉS.
 
 
Természetesen nem minden szertartásról mondható ez el, hisz a nevében benne van: SZERT-TARTUNK. De már ez a fogalom is elcsúszott. Hisz a TARTÁS mit jelent? Azt amit: hogy TARTJUK!! Mégpedig FOLYAMATOSAN!! Azaz ÉLJÜK!! A tartás nem a pillanatról szól! Hanem az ÁLLANDÓSÁGRÓL. A MINDEN-NAP-OK-ról. Minden nap megtlálva az OK-ot, az OK-TÁV-ot arra, hogy emlékezzünk..
 
Az alkalomszerű szertartások az EMLÉKEZÉST szolgálják.
És bizony sok alkalom van az emlékezésre... 
Mire kell emlékeznünk? És miért kellenek az alkalmak?
Általában azért, mert LETÉRTÜNK az útról. A SZER-ről. 
Valamikor az "út" nem járda volt, hanem "szer". Az öregek mire intetták a fiatalokat?
"Fiam, járj a szeren!"
 
Miről szól az EMLÉKEZÉS?  Arról, hogy kik vagyunk, honnan jöttünk, milyen SZER-ben élünk, milyen REND szerint és milyen SZER-ELEMEKET működtetünk....
Ennyit és NEM TÖBB.
BEAVATÓDNI nem fogunk egyetlen szertartás során sem. Talán utána. Majd. Tenmagunkban.
Egy ÁLDOTT PILLANATBAN. De csakis akkor, amikor annak eljön az IDEJE, amikor KÉSZEN ÁLLUNK a befogadására.
 
És ebben van a lényeg!
Hiába a LEHETŐSÉG – ha MI nem érezzük, azaz nem tudunk élni vele.
 
Ma éjszaka a „Teremburán” felállt konstellációk nagyon komoly BEAVATÓ LEHETŐSÉGET kínáltak és kínálnak IS a nap folyamán.
Ilyen konstellációk nem sűrűn állnak össze: HOLD-NAP-URANA együttállás a HALAK csillagkép FELFELÉ úszó feje alatt és már a KOS csillagkép FEJE közelében – „kvadrátolva” SATANA-t, és a Jupiter-Plútó együttállást a SAS csillagképe alatt. Mit jelent mindez?
Szó szerint TÚL-VILÁGI magaslatokba való bepillantást, a SZELLEMI KIEMELKEDÉST, az ÉLESLÁTÁST – mindannak a megélését, ami egyébként minden beavató élmény velejárója.
Ami aztán ÁT-ÉG-et, mert EGEKbe emel....
De csakis akkor, ha megértünka pillanatra.
KÉSZ-en állunk a befogadásra...
 
Napunk kísérőangyala RAZIEL, a „SZELLEMI MEGÉRTÉS” angyalaként érkezvén.
Élünk vele? Hagyjuk, hogy hasson? EGY-ED-ül rajtunk áll....