PLÚTÓ a BARÁTOM - Megint kinyílt a bicska a zsebemben..

Az ugye nyilvánvaló, hogy a politika, a hatalom mennyire hülyít. Tudatosan. Mennyire igyekszik irányítani a gondolkodásunkat. Mennyire igyekszik az „egot” befolyása alatt tartani.

Na de KI az az EGO?

Senki más, mint JELEN INKARNÁCIÓNK. Annak is az „elméje”. Mely „Földhöz” kötött – szó szerint. NEM KISBETŰVEL IRVA – mert ugye az a „talajt” jelenti. Bár vannak, akiknek az elmeszintje valóban talaj közeli. Sőt! Inkább az elásott kategóriába tartozik... De általában véve az Ego és annak Elméje valóban FÖLDHÖZ RAGADT – mivel a JELEN FÖLDI LÉTE megnyilvánulása. Testestül-lelkestül-szellemestül...

Ugyanakkor minden emberben van egy MAG, egy MAG-SZEM, mely őrzi azokat a TUDATI KÓDOKAT, melyeket minden lélek MAG-ával hoz, mely létének a MINŐSÉGÉT képes meghatározni, befolyásolni. Sőt, akár irányítani is.

Ami még elmén túli minőség, az a MEGÉRZÉS. Magyarul ŐS-SEJT-ELEM. Az „őssejtelem”. Ami valóban „sejtszintű”- hisz egyébként minden sejtünknek van EMLÉKEZETE, TUDJA, miként KELL JÓL működnie. Ha pedig minden sejt tudja – akkor összerakva az egészet, az EG-ÉSZ miért nem tudja? Miért FELEJTI EL? Mert már nem "ÉG-ÉSZ"-szel működik...

Egyébként alapvetően NEM is felejti el, csak van egy olyan valami, amit „hatalomnak” nevezünk, ami egy kreált, mesterséges és MÚLANDÓ intézmény és képződmény, melynek érdeke a TÖMEG-képzés. A mennyiség. Mert addig működőképes, amíg megvan mögötte a kellő mennyiség. Minőségi elvárások nélkül. Aztán ahogy oszladozik, ahogy hígul és irányt vált, úgy változik a hatalom is. Annak célja, iránya, érdeke..

A hatalom és annak kézben tartói, mint igazi EGO-matyik, mindent elkövetnek annak érdekében, hogy „örökre” megtartsák. Ami természetesen lehetetlen, de újra és újra megpróbálják. Mert anyagba ragadtak. "Röghöz kötöttek". Nekik semmi sem túl drága – még az emberélet sem a birtoklás és uralás érdekében. Pedig emberek ők is. Őket is anya szülte. Ők is a kozmosz rezgését hordozzák magukban. De mégis „talajt fognak” a Föld hatalmának bűvöletében és káprázatában.  

Ez önmagában nem jelentene problémát, ha nem akarnának mindenkit megtéveszteni, saját tömegbázisuk megteremtése érdekében. A megtévesztéshez kell egy megtévesztő szellemiség. És a baj, hogy ezekhez mindig megtalálják az ÉRDEKELTEKET, a SZELLEMI MEGNYOMORÍTÁS SEGÉDEIT! Megnyilvánulhatnak aztán mint papok, mágusok, sámánok, táltosok, tanítók, asztrológusok.. Minden területnek megvannak azok a „talajt-fogott”, köldöknéző KÉPVISELŐI a „tudatvesztett egonak”, akik bármi áron és minden áron kiszolgálói egy adott hatalomnak. Néha még ÉSZ-re sem veszik!!! Csak papagáj módjára ismétlik a szájukba rágott tudást..

És így jutunk el „szegény Plútóhoz”. Vagy akár SATANA-hoz, akit „Szaturnusszá” tett a manipulatív szellemiség. Mit lehet úton-útfélen olvasni?? Ki a felelős azért a „koronáért, amit most a fejünkre tettünk”? Viru-lóvá téve tenmagunk hülyeségét?? Természetesen a Plútó. És persze a Szaturnusz is. Hisz ők okoznak minden bajt és betegséget!

Látjuk??? Látjuk azt, hogy megint VAN KIRE MUTOGATNI?? Az asztrológusok is „Barabást!” kiáltanak! Döbbenetes. Hajmeresztő! És bicskanyitogató!!!

Eszükbe se jut, hogy a KOZMOSZBAN NINCS „BAJKEVERŐ”???? Hogy nincs „ROSSZ” bolygó??? Nincs „betegséghozó”? Meg „Halálosztó”? Meg felforgató???? Arról nem is beszélve, mennyire NEM SZÁMÍT, milyen KREÁLT jegybe lép épp melyik bolygó!! Jelenleg a Szatrurnusz? Csakis egy valamit kellene megtenni: felnézni az égre és LÁTNI. Nem csak nézni. A talajt...

A Plútó és Satana együtt állnak a NYILAS csillagképben - bár SATANA már kilépett belőle és most CSAK a felettük álló SAS csillagkép üzenetét közvetíti. Velük átellenben az IKREK  és az EGYSZARVÚ csillagképekkel ők ketten az ÉLESLÁTÁS lehetőségét teremtik meg!! A BELSŐ LÁTÁSÉT! Az ÁTLÁTÁSÉT! És a MÖGÉ LÁTÁSÉT! Azt, hogy ÉRZÉKELJÜK végre: mindnyájan KOZMIKUS lények vagyunk és NEM vagyunk porból, mely majd hamuvá lesz. Igaz, van egy „földi ruhánk”, amit elhasználunk, majd ledobunk – de alapvetően NEM VAGYUNK AZONOSAK vele. Csakis arra az időre, amíg EGY ÉLETRE TESTET ÖLTÜNK. Mert elvállaltunk egy feladatot. Mert tapasztalni jöttünk. És alapvetően NEM felejteni. Felejteni előző életeket igen, amikre MOST nincs szükségünk. DE kozmikus lényünket NEM!!

A PLÚTÓ ERRE emlékeztet! Arra, hogy legyünk TUDATOSAK! Arra, hogy lássunk túl a földi eseményeken, melyeket mindig a Föld hatalmi mámorban úszó urai gerjesztenek. Vegyük észre, hogy ez itt egy TAPASZTALÁSI JÁTSZMA. Amíg nem fut ki a Földnek, mint bolygónak a programja, addig lesz HAT-ALOM a 7-rétegű dimenzió világában. 6-ról a 7-re jutni már önmagában egy felemelkedés, de 7-ről a 8-ra, az már SATANA birodalma, amikor KI LEHET LÉPNI ÉS MEGSZABADULNI az „öröknek” nevezett körforgásból. Ami a 7-es lét bezártsága. Ami a Föld programja. Egyelőre...

De SATANA mindig emlékeztet: VAN KILÉPÉS ebből!! Nem kell örökké visszatérni. Nem kell örökké ismételni!

Az emlékeztetés módszerei EGY-ÉN-iek. Van akit repít a lelke, szelleme – van akinek alacsony szintű események jutnak osztályrészül, mert alacsony szinten éli életét. Ezek lehetnek balesetek, betegségek. Valóban. De ezek mind-mind tükrök, ébresztők. És NEM a Plútó kis bosszúálló „sz@arkeverése”, „ördögi” machinációja, hogy jól betartson nekünk. Aki így véli, így gondolja – tenmagáról állítja ki a bizonyítványt. DE NEM KELL MINDENT ELHINNI!! Egy százszor elmondott marhaság még marhaság marad attól, hogy százszor elismétlik.

Ne feledjük!! A MAG-SZEM bennünk van. És LÁT. Csak fel kell húzni azt a szem-HÉJ-at!! Vagy lefejteni a héjat a MAG-ról....