Ó, gyönyörű magyar nyelv!

Nézzük, mit is takar - ha már jóslásról van szó. Mert ugye, ez egyértelmű...

IO = az a "JÓ", ami a legmagasabb "I" hangtól indul (nem véletlen, hogy az I-Sten vagy az I-gazság szavaink, mint két alapvető, a létet meghatározó fogalom a legmagasabb I hanggal indul) lejönk az "O"-ba. A "kerek-egy-világba". Ide a Földre.. Ahol az EMBER él - és jelenleg küszködik és küzd, mert vak. Mert NEM LÁT. 

A jósnak tehát mi a feladata? Lehozni a kérdező számára a hiányzó, a keresett jót. Azt az I-nformációt, mely őt tovább viszi élete útján a céljai felé. És türelemre inti, ha várnia kell. Legyen ez akár EGY-ÉN-i szinten, legyen ez ÁLTALÁNOS, egy nép, egy nemzet számára.

A JÓS az "ész-közök" által (legyen az horoszkóp vagy kártya, vagy kávézacc, vagy asztrokocka vagy bármi egyéb, amit ő megért) tudja összerakni, értelmezni az üzenetet. Jó esetben még "ész-közök" sem kellenek, de akár így, akár úgy, egy a lényeg:  az értelmezés.

Az értelmezés pedig függ a jós tudatszintjétől. Látásmódjától, életmódjától.

Ahogy minden horoszkóp megírása is. Egy asztrológusnak, asztrozófusnak SOHA NEM FELADATA a bajok, akadályok láttatása. Mert ilyenek NINCSENEK. Hogyhogy? Mert ha IO-l működünk, ha a SZER-en járunk, azaz  MINDIG ÉS MINDENKOR a

- LEHETŐ LEGJOBB SZÁNDÉKUNK

- LEHETŐ LEGMAGASABB TUDÁSUNK

- LEHETŐ LEGJOBB MINŐSÉGÉBEN

cselekszünk, akkor nincsenek akadályok. CSupán adott feladatok adott cél eléreéséhez.

Ez az ÉLET MŰKÖDÉSÉNEK ALAPJA! EZ A SZER-ELEME.

 

A jósloltató mindig egy OK-TÁV-nyi távolságra kerül a fentiektől ha elakad. Hisz OK-a van annak, ha kérdez. NEM LÁT. ÉS nem érzékeli a belső hangját. Egy külső ember amúgy is jobban rálát az összefüggésekre, még az üzleti élet is így működik. 

Tehát a kérdésnek, mint OK-nak lészen egy okozata, azaz jó esetben egy döntés, hogy a jósoltató elfogadja-e a jós válaszait.

Egy IO-S mindig azt adja át, amit lát. És SOHA nem mondja meg, hogy MIT tegyen a kérdező. Hogy balra menjen vagy jobbra. Azt tudja elmondani: mi vár rá, ha balra megy és mi, ha jobbra. De akár erre, akár arra, a két út előbb-utóbb úgyis összefut, mert a küldetést így-is-úgy-is el KELL érni.

Ezenkívül ha valamit mutatnak a kártyák, jelez a horoszkóp, az NEM FOG egyik napról a másikra megváltozni!! Tehát egy jósoltató ne írogasson és ne telefonálgasson naponta, hogy így-meg-úgy-meg-amúgy... mert változott a helyzet. Igen. A helyzet változik. DE AZ IRÁNY és annak végén A CÉL NEM!!

Sokszor bebizonyosodott már, hogy az ELSŐRE kivetett várható eredmény újra és újra megmutatta magát, a változó és előre nem látható, kis ívű kanyarok mellett IS. Van, amikor eltelik akár 1 év is, mire beteljesül az előrejelzés, van amikor 1 hét alatt. Mindig MEG KELL VÁRNI, míg a MÁSIK OLDAL is elkészül. Mire a feltételek megérnek és a szálak összeérnek.

Vannak emberek, akiknek pedig NINCS VÁLASZ. MIért? 

Ennek több oka is lehet. A kérdező és válaszadó nincsenek harmóniában. Általában a kérdező nem AKARJA megérteni a válaszokat. Ilyenkor jómagam is visszalépek, mert a nemakarás visszaélés az én időmmel és energiámmal. 

Aztán van olyan, hogy az ÉGIEK NEM ADNAK VÁLASZT. Mert a kérdező NEM láthatja. Vagy mert nem érett rá, vagy mert nincs itt az ideje.

A IO-S-LÁSS-nak akkor van ideje, ha van ért-ELEME. Ha van OK, amit meg kell OLD-ani. És van közös akarás és van közös figyelem egy cél érdekében