A választások margójára

Reggeli Rituálé 2018-04-09-én

MOTTÓ: JELEK –KIEMELKEDÉS

A pénteki „hátsó szándék” napja után kihagytam a hétvégét, mert egyrészt nem volt időm Rituálét írni, másrészt pedig nem ártott, hogy mindenki egy kicsit figyelt... Akár befelé, akár kifelé.

Nos, a mai nap folytatja a „hátsó szándék”, azaz a tudat mélyén megbúvó érzetek, gondolatok felszínre kerülését, pontosabban ennek megnyilvánítását a szembenézés, megoldás illetve felismerés érdekében. Úgy tenmagunk irányában, tehát befelé, mint a pár-és társkapcsolatok irányában, tehát kifelé is. igazi IS-IS módon! (Ennek megértéséhez ajánlom a Kék vér gyermekei c könyvet).

Mindezzel úgy gondolom, nem mondtam semmi újat, mert az égi konstellációk hatása hosszantartó és hát a Jóisten meg is adta annak lehetőségét, hogy saját környezetemben tapasztaljam meg a konstellációkban rejlő magas és alacson szintű megnyilvánulásokat.

Gondolom, ma elsősorban mindenkit az ország jövője érdekel, bárhogyan is szavazott. Természetesen mindenki jót várt, akár innen, akár onnan. Ha pedig jót várt, változást és emelkedést – akkor ezeket a szándékokat ki is küldte az Univerzumba, mert mégha a hétköznapok szintjén, egymás irányába folyt a szitok és mocskolódás, a „hátsó szándék” kapott érvényt: mégpedig a JÓ!

Aki elolvassa az előző kiemelkedő időszakra vonatkozó vagy nevezhetjük előrejelző-összefoglaló Rituálékat, láthatja, hogy egy nagy ív van kibontakozóban. A szellemi fejlődésé. De nem azé, amit a "nagyok" akarnak mindenképp előrevetíteni.Vigyorogva szoktam mondani, hogy egyet felejtenek ki a terveikből: a magyarokat. Mert a mi gyökereink máshol erednek. És ezzel együt a FEL-ÉL-ősségünk is más!

Nos, pontosan ez a jó fog megmutatkozni a jövőben.

Ha már „boszit játszik” az ember lánya, akkor szeretne mindig a fátyol mögé látni és mindezzel egyidejűleg egy lépéssel előrébb járni a többiekhez képest. Ez úgymond így is van rendjén, hisz ezért tanulta meg a „jövőbe látó ész-közöket”. Ami másnak is ott lebeg lehetőségként – csak meg kell(ene) ragadni.  Nos, a lényeg a lényeg: mindig is pozitív jövőképet mutattak a kártyák, már jóval azelőtt, hogy a választás napját tudtuk volna. Pontosan azt vetítette előre, amit a tegnapi konstellációk este 7-kor: a jövő alapja a TEJÚTi, KIGYÓTARTÓI (azaz isteni és gyógyítói), NYILAS-i minőség megélése. A magar nép szellemi VÁLLALÁSA. Ebben a szellemi minőségben kell a nép lelkében is egy radikális fordulat, változás, kiemelkedés.

Az angyalkártyák közül nem véletlenül érkezett az országra a MEGBOCSÁTÁS kártya. Mert a bosszú NEM mag-minőség. Megbocsátani a gyűlöletkeltőknek és inkább ébreszteni, visszanyúlva az őseredethez. A jövő, a megoldás útja az IKREK csillagkép szívére mutat. Tehát az ország vezetőjének a feladata, hogy szellemi minőségben visszatalájon az igaz gyökerekhez, a Tejúti minőséghez és ezt a tudást, tanítást adja tovább. Szívbe szólóan. Bent is, kint is.

A Kísérőangyal képében „véletlenül” ugyanez a feladat jelent meg: AZRAEL, a TANÁCSADÓ, az útmutató, aki egy másik minőségében, a halál angyalaként is ismert, de épp azt a MINŐSÉGI fordulatot jelzi, ami egy magasabb szintű újjászületés feltétele.

Visszatérve a mai napra: a fő hatás a szellemi-lelki elmélyülés. A JELEKre való figyelés a kiemelkedés érdekében. Akár EGY-Éni, akár közösségi, azaz társkapcsolati minőségben. És meg fognak érkezni ezek a jelek, valaki által, de csak akkor fogjuk érteni is az üzenetet, ha érzékeléseinket kinyitjuk. Ehhez legyen bennünk alázat és elfogadás. Anélkül nem megy.... Ehhez ad segítséget a mai napra MIHÁLY, aki azt üzeni: biztonságban vagy. Vedd észre és ne aggódj! ❤

Minden áldott nap egy áldott nap, csak lássuk meg benne az áldást! És tényleg!...🙂