Mit hoz az új év?

Először is egy naaaagy B.U.É.K minden kedves Olvasómnak! 😀😀😀

Pontosítok: ne az év legyen boldog, hanem MI LEGYÜNK BOLDOGOK AZ ÚJ ÉVBEN! :)

Egyet máris biztosan állíthatok: különleges év lesz az idei! 
Ahogy az összes eddigi is az volt! 😁😎
Most bizonyára kiszalad néhány szájon, hogy "kac-kac, jaj de vicces" - de tényleg: az Univerzumban minden pillanat egyszeri és megismételhetetlen, Ezért minden pillanat a napban-hétben-hónapban-évben egyszeri és megsimételhetetlen lehetőségeket kínál.
Minden pillanat egy új teljesség. 
Tavaly is így volt, most is így lesz.
És minden pillanatban ott a lehetőség egy új "felütéshez".
Bár számmisztikailag megkérdőjelezhető az egész időszámítás, viszont a "sokszormondsokszormond" hatásmechanizmusa szerint nem vonhatjuk ki magunkat a folyamatosan velünk rezgő számok befolyása alól.
Így aztán nem csoda, ha a számok szépen összecsengenek az égi helyzetekkel :) (Erről majd egy külön posztban).

Nézzük hát, mivel is indul az új év:
Már január első napja különleges rezgést kapott, mivel épp ekkor áll legközelebb a Földhöz a SZÍRIUSZ. A Kék Hajnalcsillag. (A Vénusz az Est-Hajnal csillag).
A Szíriusz KÉK bolygó, ahogyan Földünk is az.
Tulajdonképpen a mi naprendszerünk a Szíriuszihoz tartozik és épp a KÉKség az, mely összeköt bennünket.
A KÉKség nem csak szín, hanem egy metafizikai létforma. Ami a harmadik szemen keresztül élhető-tapasztalható meg, aminek egyébként a színe ugyancsak kék.
Minősége a "boldogságpont", a legteljesebb nyugalom harmóniája, frekvenciája. A "Mind"-enség érzetének megélése.
BOLDOGASSZONY-i állapot.
Ezért kék a "kék Izisz", és szinte minden Mária szobor is, a szakrális anyai teremtő, szeretetet árasztó termékenység szimbólumok. Aki még nem tudná, pontosan ezt az energia- és életminőségrendszert képviseli minden szíriuszi eredetű nép, így a magar is. Jó lenne, ha egyre többen éreznénk rá erre a rezgésre és egyre többen járnánk utána a szakrális eredetnek.

Tehát az év (és minden év) indító energetikája, az anyai-szerető-teremtő minőség! Ahogy egy anya világra bocsátja szülöttjét minden jóval megáldva. Ahogy indul az élet maga!

(Számomra különleges összecsengést adott, hogy épp elsején jártunk Csíksomlyón, a titokzatos, Napba (aranyba) öltözött ősi B-AU-DUG-ASSAN szobornál és megtapasztalhattam azt a szíriuszi ősanyai szerető energetikát, aminek a Mária-szobor egy csodálatosan egyedülálló megnyilvánulása! 
Az, hogy a szobor épp egy katolikus templomban áll, egy dolog. A másik az, hogy csakis az egyház agyából pattanhatott ki az az ötlet, hogy az anyai minőség főlé mindenképpen oda biggyesszenek egy fekete felhőből kiemelkedő jehovista férfiistent! 😱😡. Persze Boldoasszony ezzel mit sem törődik, mert tudva tudja, hogy az ő világa a Mindenségből ered és a belőle áradó tűz úgy oszlatja el a sötétség felhőit, ahogy a Nap a szürke köd még szürkébb foszlányait 😉😛. 
Amúgy pedig csak az értő szemnek tűnik fel ez a tudatos beárnyékolás, mivel a templomba betérő elsősorban gyógyulni, emelkedni, "látni" vágyik, amit csakis Boldogasszony mellett (vagy -tól), az ő rezgésében és általa kaphat meg. Így egy sötét férfiistennek még csak esélye sem marad a befolyásolásra :)!
Jómagam egyébként nem gyógyulni vágytam, hanem tapasztalásra - elmondhatom, hogy meg is kaptam! 😇😊💞).

No, de visszatérve az évkezdéshez:
mindenkor megélhetünk felemelő spirituális élményeket, de bizonyos konstellációk mellett a hatásuk különlegesebb, erősebb, egyedibb. Éppen ezért érdemes tudatosodnunk mindarra, ami felettünk, a csillagos égen zajlik és válhatunk életünk tudatos irányítójává (ami pont szembe megy a világ akaratával).

Az elsejei felütés aztán folytatódik két fantasztikus együttállással 6-án, majd 9-én - de ezekre az adott napokon fogok részletesen kitérni.
Ráadásként pedig január utolsó napján újra Telihold lesz!

Szóval, nem akármilyen startpisztoly dördül el!

Ahogy mondani szokás: minden véget meghatároz a kezdete. 
Márpedig ha a kezdetben már most megjelennek,

- hogy vége minden sumákolásnak, mert az eddig rejtegetett titkok és infromációk bizony a napvilágra kerülnek;
- hogy végre előtébe kerül a teremtő NŐI energetika, a harmónia, a béke megtartása érdekében (nem véletlen, hogy épp ez az év lesz a család éve - és jó ha tudjuk, a politikai vezetőknek is vannak asztrológus tanácsadóik!)
- hogy a mennyire fontossá válik a rációval szemben a lelkiség, az intuíció, a szív rá-és megérzései
- hogy az anyaság mint metafizikai fogalom és mint fizikai életforma mennyire meghatározója a következő nemzedéknek és hogy mennyi rendbetennivaló van ezen a téren
- hogy a társas és párkapcsolati viszonyok mennyire meghatározóak az egyén sikerében

akkor vajon milyen lesz az év, mire végére érünk?

Csakis rajtunk áll.

Már most felszinre kívánkozik az IGAZSÁG; az eddig rejtegetett-dugdosott tudás, információ lépésről lépésre kiderül.
Magán-és országos szinten egyaránt.
Megélhetünk katarzis-élményeket, hogy "ugye, megmondtam!", felismerhetjük a háttérben megbúvó valós ok-okozati összefüggéseket.

Megbocsáthatunk, elengedhetünk, továbbléphetünk.
Folytathatunk, kiépíthetünk, megvalósíthatunk, termékennyé tehetünk és válhatunk. Konkrét és átvitt értelemben egyaránt.
Ha tavaly elinditottunk valamit és döcögősre vette a formát - most kiderül, miért.
Ha tavaly nem kaptunk válaszokat helyzetekre, nem értettük a mozgató rugókat - most megtudjuk.
Mindez azért, hogy váltsunk, változzunk, hallgassunk a megérzéseinkre, a szívünkre - és ne az eszünkre.

Aki tavaly jó búzát vetett, annak az idén szépen növekedésnek indul. Aki ocsút, annak bizony az fog gyökeret verni és szárba szökkenni. De no problémo: ha időben felismeri, még lesz ideje kikapálni és jó búzával felcserélni... sőt, még azokat a kapcsolatokat, társakat is megtalálja, akitől ezt beszerezheti...

(TOVÁBBI ÉRDEKESSÉG A SZÁMOKRÓL A "TUDÁSTÁR - NUMEROLÓGIA" ALATT.....)