28. Mai, 2018

BEAVATÓSDI

A ma reggel (2018-05-28-án) velem szembejött, Anamé ténykedésével kapcsolatos cikk megosztása megbizsergette ujjbegyeimet, hogy részletesebben is „nekimenjek” annak a gyalázatos szellemi kóklerkedésnek, ami a rendszerváltás után felütötte fejét kis hazánkban, de ezzel egyidőben a világban is és azóta is akadálytalanul dúlva szedi áldozatait. Bár lehet, erre is szükség van az I-gazi ébredéshez. Hogy vissza kerüljön a „gaz” szó elejére az az „I”.....Mert ugye a gaz is gyógynövény – csak kell a tudás a felismeréséhez....

A TUDÁS egyébként mindig jelen van. Valahol. Lehet, hogy háttérben, meghúzódva, mert a körülmények nem olyanok, hogy élni lehetessen vele. Sokan próbálták sokféle módon kiirtani. Csakhogy a a tudásnak, a megérő szellemi átalakulásnak, ébredésnek, soha semmilyen körülmények között nem lehet gátat vetni. Tűzzel-vassal sem, hiába küldtek a halálba táltosokat, gyógyfüves asszonyokat, sőt, egész népeket, akik magasabb szellemi képességekkel rendelkeztek, mint leigázóik. A nihillbe való süllyedés inmmár évezredek óta tart, talán NOÉ óta, ami egy új EON, azaz egy „átgénetett” korszak (hisz a bárkából kijövő állatok már mások voltak) – de a tudás ettől még nem veszett el, legfeljebb „illegalitásba” vonult. Arra várva, hogy újra a felszínre kerüljön.  Ami kis hazánkban a rendszerváltás idején útjára is kelt.

Volt először ugye az Agykontroll, aztán érkezett a Reiki, aztán a kínai gyógyászat, aztán a feng-shui és egyre-másra mindenféle irányzat. Meg az NLP alapú üzletek, sokféle üzleti, kommunikációs, mondhatnók manipulációs tudással megsépkelve Amiben volt nagyon sok hasznos tudás és ismeret, de nagyon sok felkészületlen ember nagyon sok kárt okozott a hirtelen megvilágosodásával vagy akár haszonelvűségével!  Itt most külön kiemelném az agyonistenített feng shuit: más nép más energetikája! Amivel romboljuk a sajátunkat. Nekünk is megvan a saját ősi térrendezésünk – vajon mennyien ismerik??? (Ajánlom ehhez egyébként SZÍNIA könyveit. Pontosan leírja az ősi hagyományokat, annak kristálytiszta logikáját és kapcsolódását az Univerzummal).

Valamikor régen, az ősi időkben nem volt véletlen az, hogy táltosnak SZÜLETNI „illett”. Hogy az öreg táltos kiválasztotta, ki lesz majd követője. Hosszú évek tanítása, tapasztalása vezetett el odáig, hogy aztán az utód átvehette a stafétát. És akkor sem a táltos avatta be tanítványát, hanem a tanítvány ÉRETT MEG arra, hogy eljusson TENMAGA beavatásának állomására! Nagy különbség!! Ahogy Jézus SEM avatott be senkit –  hanem mindenkinek megmutatta, hogyan tud eljutni ugyanarra a szintre, mint ő. Sőt! Akár túl is haladni azt!

A legnagyobb csapdák, félrevezetések, csalások azok a tanítások, melyek beavatásokat ígérnek! Még a REIKI is! Mert a reiki-tudás nem más, mint az univerzális gyógyító energia működtetése. Amit BÁRKI le tud hívni magának, kellő elkötelezettséggel, ráhangolódással, alázattal, intuícióval. Amihez nem kell semmiféle közvetítő! Ahogyan  NEM KELL semmiféle közvetítő, pap, gyónás ahhoz, hogy ISTENNEL, aki tulajdonképpen bennünk van, TEN (az IS-TEN szó földi megnyilvánulása)- MAG-unkban.

Azt mindenki tudja, hogy egy MAGban ott az egész növény. Az ÉLET mag-a. Ahogy bennünk is. TenMagunkban ott van MINDEN tudás, ami ehhez az inkarnációhoz kell!!

SENKI nem kell ahhoz, hogy bekapcsolja (!!!!) a harmadik szemünket, vagy hogy mozgásba hozza a kundalini energiánkat. Vagy hogy aktivizálja csakráinkat!! A koronacsakránkkal egyetemben!! Értsük meg: HA NEM MŰKÖDNE A HARMADIK SZEMÜNK, HA NEM MŰKÖDNEK A KUNDALINI ENERGIÁNK, ha NEM MŰKÖDNÉNEK A CSAKRÁINK, NEM IS ÉLNÉNK!!! Aki különböző „megnyitásokra”, „aktiválásokra” akar rávenni bennünket, az vagy maga is megtévesztett, vagy nagyon alacsony tudással rendelkezik, vagy tudatosan rosszat akar. Egyik kategória SEM IO!! Azaz NEM JÓ! ONNAN MENEKÜLÉS az egyetlen IO út!!

Lehet itt most felszisszenni, tiltakozni – de tény: SENKI EMBER FIA SENKIT nem tud semmibe beavatni! Legfeljebb tudást átadni, de hogy az a tudás a másik embernél HOGYAN ülepszik le, mit indít el benne, az már a „saját dóga”.

Nem tud egy püspök semmiféle szentlelket átadni, nem tud egy reiki mester senkit az univerzális energival összekötni, a prána nadis szintekről, theta healinges ásásokról, meg különbözú utaztatásokról már nem is beszélek. Jobb ha tudjuk: MINDIG VISSZAÜT, ha bárkit „utaztatunk”, bárki agyában, lelkében „ásunk”, hipnózissal visszavisszük csak úgy „előző életeibe”. Még akkor is, ha a „tudomány” mást mond.

Ki mit hoz magával, ki mit él meg gyerekként, milyen traumákat szenved el – a legnehezebb tudomásul venni, de ez számára MEGOLDANDÓ FELADAT. TANÍTÁS. Ami addig kísért, amíg el nem jutunk a felismerésig, aztán az elengedésig. És ezáltal a felszabadulásig.

Hányan szenvedtünk el igazságtalanságokat, sérelmetket életünk során? És hányan gondoltuk végig hogy vajon miért kaptuk? Mi volt benne a tanítás? El tudjuk-e engedni? Vagy rugózunk rajta folyamatosan, ezzel továbbra is tartva, manifesztálva ezt az energiát?? Sőt! Átadva a következő generációnak, mert mi nem oldottuk meg?

A gyógyítók feladat igazából ez lenne: segíteni a FELISMERÉSBEN. DE!! Az összes további munka, már EGYÉNI.

Mennyien vannak, akik mesterükbe kapaszkodva, szinte függelmi kapcsolódást alakítanak ki, mert milyen jó és bársonyos és kellemes érzés a kapaszkodás! A tudat: van valaki, aki mindig segít, mindig ott van, akihez mindig lehet fordulni, ha gondunk van. Igen, van ilyen: saját MAGunk!!. Aki ezzel tisztában van, harmóniában és békében él magával. Őrá mondják, hogy ja, neki könnyű, bezzeg én!!! A „bezzeg én” is eljuthat a benső béke és harmónia állapotába, ha TESZ is érte. De NEM KÖZÖS „SZUSZOGÓ” ÓRÁKON”! Jó ha tudjuk: minden közös, teremben végzett légzőgyakorlattal mások trutyjiát lélegezzük be!!!! Ha már légzőgyakorlat, az legyen szabad levegőn, vagy saját otthonunkban, ott is szellőztetve, megfelelő körülmények között. Mert a SZUSZ nem más, mint az Isteni energia.

Aztán másik kedvenc témám a jóga! A jógát valaha a FÉRFIAK találták ki saját maguknak azért, hogy bizonyos gyakorlatokkal el tudják érni azt a TUDATSZINTET, ami a NŐKNEK SAJÁTJA!! Jógára egyetlen nőnek SINCS szüksége!! Egy nő végezzen nyújtógyakorlatokat, gerinctornát, táncoljon, mozogjon, lehetőleg ritmusra, „kígyózenére”, akkor tudja ŐSISTEN energiáit jól működtetni.

A Nőben ELEVE (lebontva él-ve vagy Élő LÉ, folyadék, víz, mely egyenlő a lélekkel, sőt, a szentlélekkel),  ott van, tehát hozz magával „A” tudást. Hogy itt a Földön működtesse. Ő az isteni teremtő minőség. Ezért NEM A NŐ A HOLD, mely terméketlen, hanem a NAP minőség. Ahogy az az ősi tudásokban egyértelműen benne is van.

Lehet persze erre is felhördülni, de itt térnék vissza az írás elejére: a TUDÁST NEM LEHET KIIRTANI, csak homályba küldeni. ITT és MOST érkezett el az idő, ahogyan sokan érzik és tapasztalják, hogy újra felhozzuk és leporoljuk a rárakodott manipulációkat, megtévesztéseket. Persze mindezt azok is ÉSZRE-vették, akiknek nem érdeke, hogy kitisztuljon az ÉSZ. És mindent elkövetnek a megvezetések, a figyelemelterelés, a szétszórás érdekében. Ezért a sok internetes hülyeség, cobrák, hüllők és egyebek. Azért, hogy NE LÁSSUK meg a rárakódott felszín alatt meghúzódó ősi és tiszta tudást.

Még a bibliai teremtéstörténet SEM tudja eltagadni, hogy Évánál van a tudás. Pedig ők aztán elátkozzák a női nemet rendesen. Ja, hogy ezt egy „férfiisten” csinálja? Akkor persze érhető.... Csak nézzük meg, hogy hova jutott vele. Milyen is a mai egypólusúvá degradált, a nőt a helyéről kimozdított világ?? Vissza kellene tenni a dolgokat eredeti minőségükbe, ez tény. De „kurkászással”, „szuszogással”, jógázással, „beavatósdival” NEM fog menni. Leginkább nem közösségi szinten!

Aki bárkit is bármibe „beavat”, azzal KÖTÉST hoz létre. Minden kötés pedig, legyen az akármilyen jószándékú is, mint például a programozott kristályékszereknél, mágia. Ami NEM megengedett. Ebbe itt és most nem kívánok részletesen belemenni, de ahogy egy szerelmi kötés ellentétes minden isteni akarattal (amit maga az egyház is gyalázatosan kiforgatott és alkalmazott), úgy bármilyen kötés, melyhez nem társul szabad akarat, NEM megengedett. No, ehhez kell a tudás, a szellemi „online” állapot a TISZTA FORRÁSSAL, hogy mindezt felismerjük és lepattintsuk magunkról.

„Ébredj EMBER mély álmodból, megszabadulsz rabságodból”....

No, ezt a rabságot akarják sokan FENNTARTANI, az intuitív, zsigeri megérzeseink eltompításán keresztül, ami megóvna bennünket, mert a rabság tartja fent őket.  Erre gondoljunk, mielőtt bárkit „mesterünknek” választanánk....