1. Jan, 2017

2017.01.01. = Az "abszolut 1" napja!

B.U.É.K!

Különleges nap köszöntött ma ránk! Érzitek?

Szakmai ártalom, hogy aki a számok bűvkörébe kerül, azonnal figyelni kezdi őket és hatásukat. Nézzük, mit üzent a tavalyi év és milyen felütéssel indul az idei:

A 2016-os év, mint 9-es év, egy 9 éves ciklus utolsó lezáró éve volt. Elsösorban a kapcsolatok terén hozott nagy összeomlásokat - de ezek az összeomlások már magukban hordozták az új irány teremtö magocskáit. Kiss Balázs Kúnó Csillagleső fb-oldalán érdekes volt olvasni az őt követők kommentjeit: 10-böl 8-an ilyen jellegö tapasztalatokról számoltak be. A 9-ik év a lezáráson túl már a következő ciklus előkészítését is magában foglalja. Befejezés-lezárás-indulás. De ez az indulás már az életspirál magasabb szintjéről rugaszkodik el.

A 2017-es év, mint 10-es év - a Tarotban a Szerencsekerék száma- , szó szerint a szerencsekerék fordulását hozza. De hogy milyen irányba is, attól függ, az elözö 9 éves peridósunkat "milyen bizonyítvánnyal" zártuk és mit készítettünk elö a tavalyi évben. Bármi is legyen ez, az eszközöket megkapjuk hozzá. (10 = 1 = Mágus). Minden lehetőséget megkapunk céljaink, vágyaink megvalósításához! Ma, "mágus-napon" mágiázzunk!

A felütéshez a mai nap hatalmas energiákat ad: 2017=1. Ha a Gergely-naptár hónapszámát veszem, január=1. Első napja = 1. Ha az "igazi" hónapszámot veszem, azaz az évkörhöz tartozó bolygónak, a Szaturnusznak a számát, mely = 8, a végeredmény akkor is 1 lesz! Tehát a MAI NAP az ABSZOLUT TEREMTÉS NAPJA!  Legalábbis a számok mágiája alapján.

De mit mondanak a csillagok?

Ma hajszál pontos együttállásban van a Mars és a Neptunusz. Ezt a konstellációt lehet többféleképpen is értelmezni, de vegyük a legjobbat: a mély lélekből fakadó, szeretet-alapú álmainknak tudunk most emelő, teremtő energiát adni! MOST érdemes angyalmágiát tartanunk, vágyainkat leírnunk és átadnunk az égieknek. De meditációban is erős energiákat tudunk mozgósítani.

A Merkúr a Tejúton jár. Gondolataink a magasabb szellemi síkokon lebegnek Érzékeiéseink kifinomultabbak. Ráérezve megértjük mi az, ami valóban fontos életünkben. Ráérezve megértjük, melyek azok az értékek, melyek valóban számítanak. Ráérzünk életfeladatunkra. És ráerzünk arra, hogy ITT és MOST KÉPESEK vagyunk elKÉPzelni jövőnket és MOST meg is tudjuk TEREMTENI azt.

A számok mágiája azonban csak  EGY adott napra vonatkozik. A csillagoké azonban még érvényben marad a következő napokban. Ha nem sikerült volna ma a teremtő energiáiánkat működésbe hozni, még nincs veszve semmi. A lényeg: éljünk a lehetőségekkel, melyeket az égiek nyújtanak nekünk. Ők annak tudnak támogatáast adni, aki a kezét adja. A lehetőség mindenkié. Az eredmény azé, aki él is vele. 🙂

MA még érdemes egy nagyot sétálni. A növekvő Hold, a Vénusz, a Mars-Neptunusz együttállás olyan erőket sugároznak az égről, melyben megfürdőzni különleges élmény. Tudom, mert kipróbáltam...