13. Dez, 2016

Varázsnapok decemberben

Feltartóztathatalanul halad az idö Földünk tartományában legszentebb ünnepünk, a Karácsony felé. És ahogy haladunk, egyre több mágikus idöponttal találkozunk. 

1. Ma, december 13-án  Luca napja van. Nekem a legszimpatikusabb benne, hogy "tiltja a munkát" :) :) :) Szóval akkor ma nem dolgozunk. Nem ám, hanem varázsolunk! A munkát nem is szabad a varázslással keverni!

Szinte mindenki ismer valamely Lucához kapcsolódó babonát, hiedelmet, valamely szertartást, melynek eredete a régmúltba vész. Egyre meg mernék esküdni: biztosan nem volt mögötte annyi "boszorkányság" és negatív értelemben vett "büvölés", mint amit az utóbbi évszázadok e naphoz ragasztottak.

Luca a Luc = fény szóból ered, ahogy Luciferünk neve is. Ezzel már nyakon is csíptük a szem-fény-vesztés eredetét: ahogyan Gon-Us (Nap-Ös) atyából "gonosz" lett, ugyanúgy a fényhozóból ördögi (Ur-Dug ösi módon) Lucifer. Aki bezárt minket ebbe a "fény-rendszerbe". Ez valahol igaz is, hisz ha csak a fényben élnénk állandóan, hamarosan meghülyülnénk. A "fény próbája a sötétség". Amíg nem látunk át a fény vakító szüröjén és látjuk meg mögötte, a sötétben rejlö igazságot, addig ennek a világnak a fogjai vagyunk. Melynek bizony Lucifer az örzöje. Ö az Ur-Dug. De ettöl még nem gonosz. Ö a "kapuör". Ö engedi ki a lelkeket ebböl a karmakörböl, ha arra méltónak találtatnak. A Fény minösége nem más, mint egy próba. Mennyire vakít el bennünket?  Mit látunk? A valóságot vagy csak annak egy látszatát? Nos, a vallások remekül meglovagolták a vakítást, melynek eredménye a teljes szem-fény-vesztés lett.  Elveszett MAG-szemünk, azaz belsö látásunk fénye. Ezt kell visszaszereznünk. Tudnunk kell: a teremtett világban nem "gonosz" sem a sötétség, sem Lucifer, sem Luca!! Ami rosszat megtapasztalunk, azt az alacsony szinten müködö, teljesen elvakított emberek gerjesztik. Akik SZERtelenek és a SZERetet-re szorulnak. Akik nem ismerik az Igazságot és vakságuk által csak a gazságot müködtetik...Luca pedig nem szolgál mást, mint a vakságból a fényre jutást, a belsö felismerést. A JÒslásokon kersztül a megváltó JÒ megtalálását.

Ezért a Luca-napnak a boszorkánysághoz természetesen semmi köze. Mivel a naptárreform elött december 13 volt az év legrövidebb napja, természetesen ekkor várták a fény (Luc) megszületését, mely a JÒ-t hozza. A jóslás szóban benne van, hogy a JÒ-t reméljük és várjuk. Azt a "LYÒ" spirálenergiát, ami a Fokoson át a Tejút szívébe visszavisz.... Ugyancsak érdemes elgondolkodnunk, hogy a JÒ-slásból hogyan lett boszorkányság?? Vagy a Tarot kártya miért nem lehet JÒskártya? Hisz mint beavató kártya ugyancsak a Tejút szívébe vezet vissza megmutatva a beavatáson keresztül azt az utat, mely számunkra a legJObb, ami a JAVunkat szolgálja!

MIndezek tükrében szenteljük a mai napot a sok JÒ-nak, jövöbe mutató JÓslÁS(S)oknak :) :). "Jós láss!" "Jót láss"! 

A JÓ megteremtésében most különleges erökkel segítenek a bolygók: a HOLD éppen a Plejádok elött jár. Az istenek "szerelmi" fészke elött. Most aztán nagy eröket mozgósíthatunk teremtö, jószándékú energiáinknak!!

2.   Holnap december 14-én Telihold lesz. EKkor a Hold a Tejút szívénél fog állni. Mögötte a Kígyótartó csillagképével. Kirstálymágiához, a kristályok gyógyító energiákkal való feltöltéséhez, mély lelki tudásunk, gyógyító energiáink müködtetéséhez kitünö alkalom. Használjuk ki!

3. Jövö héten, december 21-én megérkezik jelen idönk napfordulója, a Téli Napforduló, mely elhozza a lencsemágia idejét. Már most érdemes beszereznünk az ehhez szükséges lencsét és felszentelnünk a szertartáshoz. 

4. Végül a mágikus elökészületek megkoronázasaként megérkezik 24-én SZERETET-et hozó szíriuszi Jézus királyunk.

Kívánok mindenkinek jó sok LYÓ-t hozó mágikus napokat, tiszta, JÒszándékú teremtö energiákat, valamint nyitott szíveket a Szeretet befogadásának ünnepén!