7. Jun, 2016

"Mert a szív és az ész együtt mindenre kész, mindig elöre nézz, légy merész, célhoz érsz"

Ez a dal Johann Strauss Cigánybáró c operettjéböl származik. Sokat dudorászom - és ha megfigyeljük, sosem véletlen, milyen zene, dallam, szöveg motoszkál bennünk! Ma ismét "megszólalt" bennem egy, a fb-on, Avatara csoportjában megindult eszmecsere kapcsán. Mivel a tanítás feladata megjelent az életemben (így a tenyeremben is), és ami fentröl érkezett, ezért többször ér olyan inspiráció, hogy tenni kell. Biztosan ismeri mindenki ezt az érzést, ami belülröl egyszercsak "megragadja" az embert és nem engedi. Tenni kell, indulni kell. Mese nincs!

A spiritualitás terén, aki elhivatott, felelösséget vállalt. Kibúvó nincs. Amit rábíztak az égiek, ami fátylat fellebbentettek elötte, át kell adnia." Mese" nincs! 

Sok téma kering a fb-on, mutatva, mennyi ember keresi az igazságot. A saját igazságát. A világ, a teremtés igazságát. Mivel épp Golenya Ágnes A kék vér gyermekei c. könyvét olvasom - s minö véletlen: pontosan most lapoztam ahhoz a részhez, ami nekem is "felütésként" szolgál. Felütésként, mert pontosan illeszkedik a Skorpió Stúdió koncepciójához és ha megérzünk egy összecsengést, akkor annak oka van. Mégpedig a "nincs mese, mozdulj, tedd, írd, add tovább" kategóriában, mert MOST kell valahol valakinek egy gondolat, egy mondat, egy segítő kéz, amit kiküldünk az éterbe...

Idézet Golenya Ágnes könyvéböl, kiírva a saját lelkemböl:

"Először is értékelnem, tisztelnem és legfőképp használnom kell a megkapott tudást. (..) Leginkább számon is kérik, ha életemben, rajtam, nem látják az átadott tudást tükröző változásokat. Ha nem osztom meg azt, amit már tovább kell adni. (...) Nincs ebben az égadta világon semmi misztikus, mégpedig azért,, mert senki nincs rászorulva egy másik emberre ahhoz, hogy saját maga halljon és lásson a világban, amiben él. Elektomagnetikus jelek gigászi mezőjében élünk, egyszerüen meg kell tanulni mindenkinek egy új olvasási illetve kommunikációs módszert. Illetve nem is újat, hisz valaha bennünk volt ez a képesség, csak elsorvadt.Ezt kell újra éleszteni. Mindened megvan az ég-világon ahhoz, hogy ha eddig nem tetted, akkor te is önállósodj és senkire ne légy rászorulva , hanem te magad tapasztalj és élj át mindent, ami történik a Kozmoszban. Ennyi az egész, nincs benne semmi ördöngősség. (...)  Részedről csupán egy döntés szükséges a "kéküléshez", a mindennapjaidba átültetni és szívből müködtetni minden tudásod. A szeretet ugyanis nem egy érzelem, hanem egy tudati elhatározás! (..)

Ha a tudatod formálódik, tudatszinted emelkedik, ennek függvényében lelked beszívja mindezek energiáját, a változás automatikusan megindul".

Nem véletlen, hogy lényünk központja a szívünk. Hisz a szív "visz" - akár egy sziv-attyú!. Ha tiszta a szívünk, tiszta energiát áramoltatunk. Ez áthatja testünk, tudatunk, kisugároz, hatással van másokra, és mellékesen a betegségek is elkerülnek...