11. Apr, 2016

Mágikus erök - europai jövö

Sokan emlegetik a tervezett új világrendet, az emögött álló háttérhatalmat, sorost (nem érdemli meg, hogy nagy betüvel írjam a nevét) és azt, hogy merkel (ö sem nagybetüs) teljes kiszolgálója az Európát multikulti, gyökér - tehát tartás és erö - nélküli területté szervezö érdekeknek... stb stb..Érezzük, hogy tudatos a félelemkeltés, hisz aki fél, az kapaszkodókat keres. Alacsony szinten gondolkodva pártokban, akikkel lehet aztán a másik oldalnak "pártot ütni" és kirobbantani olyan harcokat, amibe majd bele lehet avatkozni.... A feket mágia "gyönyörü" példája!

Ha felülünk erre a vonalra és hagyjuk magunkra hatni a médiából ránk áramló manipulációt,  nem ébredünk rá, hogy egy problémát mindig csak magasabb szinten lehet megoldani, akkor fenn áll a veszélye, hogy valóban átalakul Európa... A MI akaratunk ellenére!

Keveset hallunk az úgynevezett morfogenetikus mezöröl. Vagy a pillangó effektusról. Pedig ha ezekbe a dolgokba belegondolunk, meg tudjuk fordítani szellemi szinten a folyamatokat! Természetesen a HIT kell hozzá. Elhinni azt, hogy ha a pillangó meglebbenti szárnyát egy energiatérben, akkor annak a hatását az energiahullám tovább viszi! Ha ez a jelenség mérhetö és kimutatható már, akkor egyértelmü bizonyiték áll rendelkezésünkre, hogy a gondolatoknak, gondolathullámoknak mekkora ereje van!! Mind a saját életünkre - és ezen kereszül mind a külvilágra vonatkoztatva! OLYAN VILÁGOT ÉLÜNK, AMIT MAGUNKNAK TEREMTÜNK!! És ez nem csak egy lózung!! Aki egyszer is megérezte, megtapasztalta, annak már nem kell a hit, az TUDJA!! Csak szeretik elhitetni velünk, hogy ki vagyunk szolgáltatva rajtunk kívül álló eröknek!

Mindig a szellem irányítja az anyagot. Ha erre végre tudatosan ráébredünk és felismerjük, hogy meg tudjuk változtatni a ránk kényszerített akaratot, akkor tegyük is meg!! A gondolatot ima formájában tudjuk a leginkább megfogalmazni. Hát imádkozzunk.

Pio atya is megüzente a magyaroknak, hogy jobban kellene Boldogasszonyukhoz imádkozni! Mi a Boldogasszony-ösvallás képviselöi vagyunk. Hát kérjük  Boldogasszony illetve a bennünk élö Isten segítségét ahhoz, hogy meg tudjuk törni a sötét mágia erejét. A fény mindig bevilágítja a sötétet. Viszont a fényben egy árnyékfoltot nem is lehet meglátni. Ebben rejlik a két erö közötti különbség.

A Skorpió stúdió tananyagai között szerepelnek a kártyák. Természetes, hogy nem csak tanítom, hanem használom is. Amikor az elsö migránshullám ellepte Magyarországot, nem hagyhattam ki, hogy ne kérdezzem meg a kártyákat a helyzettel kapcsolatosan. Nem a tarot-t, hanem a nagyon erös Mihály-kártyát vettem elö. Teljesen egyértelmü üzenet jött ki: ez nem a mi (magyarok) témája. Biztonságban vagyunk. Európa sem kerül iszlám befolyás alá. Arra a kérdésre viszont, hogy mit tehetünk, a válasz a következö lap volt: Imádkozz!!!

Késöbb még megismételtem a húzásokat 1-1 negatív esemény kapcsán - és mindig analóg válasz érkezett. Magyarország védöangyala Mihály. Ezek szerint tudja, hogy mi a dolgunk. Ö segít -de nekünk magunknak is hozzá kell tenni a saját részünket, hogy megfordítsuk ránk eröltetett történelem kerekét!!

Április 12-én este 19 óra után jó két órán keresztül olyan csillagállások lesznek, amelyek megsokszorozzák az ima erejét. Használjuk ki!!