TANÁCSADÁS - DEVA TAROT

Mikor fordulnak az emberek tanácsért?

Ha nem találnak kiutat egy adott helyzetből.

Ha szeretnék jövőjüket meglátni, hogy pl "ő" lesz-e a Nagy Ő?

Ha kétségeik vannak egészségükkel, társukkal, egy lehetőséggel kapcsolatban.

Ha......és még lehetne szinte vég nélkül sorolni.

Ha rájönnek, hogy "reális" eszközökkel nem kapnak megbízható válaszokat.

Sokan próbálnak meditálni és meditációban a válaszokat lekérni - de ehhez nagy gyakorlat kell.

A legtöbben a gyors és kézzelfogható segítséget részesítik előnyben. Okkal.

Ilyenkor "jön" egy asztrológus vagy kártyavető a képbe..

Az amúgy lenézett misztika... vagy "Mystica"...(Egyébként teljesen mindegy, hogy melyik "ész-közhöz" nyúlunk, hisz ezek szó szerint "csak" ész-közök, tehát horoszkóp, kártya vagy számmisztika: az eredménynek mindig ugyannak kell lennie! Mert az Unio Mystica nem is tesz mást lehetővé!)

Döntéshelyzetben a kártyák legalább annyira reálisak, mint misztikusak. Ugyanis egész életünk nem más, mint realitás mögé bújtatott misztikum. Van, aki csak a realitást látja meg az életben, van akit elvarázsol a misztika.

Amikor "véletlennek" titulált események történnek velünk, a realitás talaján állva ki lehet számolni a valószínűségeket. Melyek eredménye meg fog egyezni a misztikusan gondolkodó előérzetével vagy meglátásával.

Miért dőljünk hát bármelyik oldalra is, mikor középen megmaradva a mindennapok szintjén lehet kézzelfogható eredményként a misztikusnak titulált előrejelzéseket megtapasztalni?

Legyen szó egy kétségeken alapuló jelenlegi helyzet kilátásainak vizsgálatáról, vagy egy tárgyalás kimeneteléről, az abban részt vevők valós szándékainak megismeréséről, egy tervezett projekt esélyeiről,  gyermekünk továbbtanulási lehetőségeiről, pályaválasztásáról,  párkapcsolatról, várandósság kilátásairól, pénzügyi helyzetünkről....stb...stb.... a lehetőségek és kérdések tárháza végtelen.

Minden esetben lehetőleg azonnali választ szeretnénk. Ami különösen egy üzleti tárgyalás előtt lehet nagyon fontos.

Megoldásra váró és változásra érett helyzetben, kiútkereséskor pedig nincs szükség drága coach-futamokra, kilátástalan és/vagy elhúzódó beszélgetésekre olyan személlyel, akit ráadásul nem is érzünk kompetesnek.

A kártyákban mindig az UNIVERZUM válaszol.  "A Minden az Egyért - az Egy a Mindenért".

Miért ne használjuk?

Lehetőségek:

- személyesen (Győrött, előzetes bejelentkezés alapján)

- telefonon (+36 20 5693376) 

Díja: 7000 Ft/óra