AZ INDULÁS

Több évvel ezelött jósolta meg valaki, egy puszta kíváncsiságból eredő tarot kirakás során, hogy el kellene mozdulnom a spiritualitás irányába. Jó, jó..de mégis merre? Már sokminden állt mögöttem: agykontroll, reiki, komplett táltos tanfolyam... és most tovább??

Az biztos, hogy az úton megállni nem lehet, de akkor és ott csak a kérdőjelek sokaságát láttam magam elött. Azt mondta a kártyavető hölgy: majd megtudom, csak figyeljem a jeleket. Figyeltem én, de nem láttam, nem éreztem semmit.. 😲

Akartam, aztán elengedtem...

És ekkor megérkezett a JEL! Rég nem látott barátnőm jelentkezett, hogy beíratkozott egy tanfolyamra. Fogalmam nem volt, mire és mi vár rám, de tudtam, hogy EZ AZ! 🤪

És valóban! Ami még hiányzott, Zoller Máriánál kaptam meg egy teljes ívben: a számmisztikát, a tenyérelemzést (amit már ugyan tanultam külön, de elmélyíteni nem ártott), az arcelemzést, a grafológiát, a Tarot-kártyák ismeretét és végül az asztrológiát.

Csodálatos élmény volt a tanfolyam végére megtapasztalni az EGY-SÈG élményét, ahogy minden mindennel összefügg!  Ahogy megjelenik a mikrokozmoszban a makrokozmosz és ahogy megmutatja a makrokozmosz a mikrokozmoszt (mert ahogy fent, úgy lent....). Ugyanis ami az arcon, az a tenyéren; ami a sorsban, a csillagokban,  és mindez áttételesen a szimbólumok, a tarot-lapok világában!

Kézzelfogható, ugyanakkor intuitív tudást kaptam, amit mindig és mindenkor a saját és mások javára lehet alkalmazni. Itt született meg bennem először a gondolat: ez az az összefoglaló, ugyanakkor minden lényeges, személyünket érintő tudás, amit mindenkinek meg kell ismernie! Saját maga érdekében. Saját magáért. Azért, hogy EGY-ÉN-iség maradhasson a tömegvilágban, mégis EGY-ségben TEN-MAG-ával. 

Több év gyakorlása és további tanulmányok (pl KAZANLÁR Emil KEREK Tarot; Paksi Zoltán: asztrozófia) elvégzése után megérett az idő a váltásra. Erős égi üzenet érkezett egy belső indíttatás és hajtóerő formájában, aminek természetesen nem lehet nemet mondani, ellenállni meg különösen nem.

Így hát ITT és MOST útjára indul a SKORPIÓ STÚDIÓ! 🙂